Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

bun venit noilor gravidutze, sa aveti sarcini usoare si la termen!

emily felicitari pt vestile bune!

brambule sunt in aceasi situatie cu tine. de vreo cateva zile s-au agravat f tare greturie (ieri de ex am de vreo 10 ori, in oras, in masina, la yoga, pe unde ma apuca). iar azi am fost efectiv tintuita la pat. astept cu nerabdare sa treaca timpul!!

sa va fie usor fetelor!

9 +
www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc pt listuta!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Hello! Mai aveti loc de o graviduta?
Am aflat we asta ca in sfarsit vine bb2 Sunt in al 9-lea cer, dar inca mai procesez,nu am digerat inca vestea..
Datele mele:
UM - 04/03/2011
DNP - 20/12/2011 (am ovulat f tarziu)

Sper sa avem o odisee frumoasa, plina de emotii pozitive si bebei frumosi si sanatosi la terme,! flo]

PS: Eu va citesc de cand a deschis Ramonzca si Many subiectul, initial speram un bb de noiembrie dar a fost sa fie bb Craciunel !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Bine ai venit si sarcina usoara. Esti in listuta.

Si eu ma simt tare rau, ca si Brambu si Bianca, cam de o sapt. greata este urmata de voma. Nu stiu ce sa mai fac, imi vine sa vomit numai cand vad sticla de apa, nu mai vorbesc de mancare. Ma consolez cu gandul ca ce a fost mult a trecut.
Va si va urez o seara placuta si o sapt. faina

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Multumesc pt listuta!

Ai fost cu o secunda mai rapida ca mine

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Fetelor, ma speriati cu greturile astea... Eu pana acum nu am avut decat cateva simptome usoare de sarcina de genul sani usor sensibili sau apetit crescut si niste dureri asa ca inainte de menstruatie. Sper totusi sa nu am greturi foarte puternice ca eu sunt foarte rea la starile astea.

in 4 sapt si 2 zile

madi poate ai noroc si o sa fii ok...faza e ca greturile incep pe la 6 sapt jum.

eu deja vad ca le am din ce in ce mai putin, adica vomit dim obligatoriu...dupa pap...mai imi e putin greata pana pe la 1-2 da nu rau...asa din cand in cand si dupa sunt ok. da in schimb ma ia din nou seara. greturile de seara sunt semn ca e somn lu bebe si trb sa ma odihnesc

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Imi pare rau ca te chinui asa, sper si eu sa scap fara greturi foarte puternice. O sa vad dupa vreo doua saptamani Am citit pe aici pe undeva ca se spune ca daca nu ai greturi in sarcina o sa ai baietel. (mie mi-e indiferent, sanatos sa fie)

in 4 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Imi pare rau ca te chinui asa, sper si eu sa scap fara greturi foarte puternice. O sa vad dupa vreo doua saptamani Am citit pe aici pe undeva ca se spune ca daca nu ai greturi in sarcina o sa ai baietel. (mie mi-e indiferent, sanatos sa fie)

in 4 sapt si 2 zile

Cred ca este un mit. Mie in sarcina cu Vlad mi-a fost tare rau si au inceput si iute, adica pe la 5 sapt. si ceva, am stat in perfuzii o sapt. si a fost baiat. Acum iar imi este tare rau si am asa un sentiment ca tot baiat va fi .

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Eu ma simt ceva mai bine , durerea in umar a cedat de vreo zi doua.
Iar walkiria mi-ai dat sperante mari ca totul poate fi bine ! nici nu stii cum mi-ai luat o piatra de pe suflet cind am vazut ca si tu ai avut tot prin saptamanile astea asemenea durere desi 100 % relaxata o sa fiu doar maine la doctor .
Baby , arleza multumesc ptr incurajari.
madyi mada bine ati venit pe listuta de decembrie ! o sarcina frumoasa fara probleme si bebelusi sanatosi !!
everything bafta la eco miercuri ! eu merg marti ! sa ne auzim cu vesti super bune !
emily ce bucurie ca ai scapat de chinul reductiei. DD e alaturi de tine ! Felicitari ptr gemelasi !
brambu, bianca ,many bani sa treaca mai repede greturile .

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

fetelor am uitat sa va intreb ..voi luati supliment omega 3 din saptamanile astea cind creierasul lui bb incepe sa prinda contur ?

5 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Normanel

fetelor am uitat sa va intreb ..voi luati supliment omega 3 din saptamanile astea cind creierasul lui bb incepe sa prinda contur ?

5 +

Eu nu iau, nu am luat nici in prima sarcina, ce iau in per. de formare a sistemului neural este acid folic. Nu iau ptr. ca nu mi-a fost recomandat de dr.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Bun venit la noile gravidute.
Normanel, eu iau supliment de fier cu omega, Folowise se numeste, inca de vreo 3 luni inainte sa raman, asa mi-a recomnadat doctora, si acum iau mai departe, o sa imi spuna cat timp.

Si eu am durere in gat de ieri, nu am racit deloc anul trecut nici anul asta, pana acum, cand ma doare gatul. Am luat un sirop de la Fares recomandat femeilor insarcinate si care alapteaza, sper sa fie bun.
Cand mai raceam eu inainte luam apa de ceapa si imi trecea incredibil de repede. Tocam o ceapa marunt si o lasam peste noapte intr-o sticla de 2 litri de apa. Incepand din urmatoarea zi beam cate un pahar mare din apa aia dimineata pe stomacul gol. Nici nu terminam sticla si ma simteam mai bine. Acum, vreau sa fac la fel, dar o sa caut pe net daca e ok ceapa in sarcina.

Mergi la inceput