Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Bravo emily vezi ca Dumnezeu nu te-a lasat

ce frumos o sa ai 2 bebei

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Emily, ma bucur ptr. vestile bune

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bun venit mady si sarcina cat mai usoara in continuare!!!!!!!
emily felicitarii pentru gemeni!!!!!!!!!!
bella pt. gat ceai cald cu lamaie si miere, paracetamol dar nu cel sinus, oscillococcinum si poti trata durerea de gat si cu spray tantrum verde este permis in sarcina, eu la Bianca asa am scatap de durere de gat....multa sanatate!!!!!
maryela igg-ul inseamna ca ai anticorpi sau ai avut boala in trecut.....
igm-ul inseamna ca ai probleme in prezent, eu asa stiu.
la analizele tale am vazut ca ai analizele bune, pentru linistea ta vorbeste cu doctorul tau .
Petro tu pe unde umbli azi????
restul fetelor....unde ati disparut???
va pe toate!!!!!1

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Emily felicitari!!! O bucurie dubla

Fetelor, vreau si eu pe lista.
UM 08.03.2011
DPN 17.12.2011

in 4 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

buna la burtici!
vin si eu cu o veste buna: am fost azi la eco si se pare ca un sac amniotic cu doi dintre ei a incetat din evolutie de la sine, asa ca nu mai trebuie sa facem interventia de care ne era foarte frica.
am ramas cu gemenasi, care au 9 saptamani si o zi. sper sa fie bine si de acum incolo!

va !

Emily 9+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI
DOAMNE AJUTA!!!!!!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyi

Emily felicitari!!! O bucurie dubla

Fetelor, vreau si eu pe lista.
UM 08.03.2011
DPN 17.12.2011

in 4 sapt si 2 zile

Bine ai venit, sarcina usoara . Esti in listuta

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

buna la burtici!
vin si eu cu o veste buna: am fost azi la eco si se pare ca un sac amniotic cu doi dintre ei a incetat din evolutie de la sine, asa ca nu mai trebuie sa facem interventia de care ne era foarte frica.
am ramas cu gemenasi, care au 9 saptamani si o zi. sper sa fie bine si de acum incolo!

va !

Emily 9+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

ma bucur pt reusita ta ! multa sanatate si sa ai grija de cei 2 ramasi !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

sunt si eu o graviduta de nov decembrie, ma rog, cam 1 nov, 31 oct si am intrat special sa va salut dar si mai special sa ii transmit Maryelei ceva:

Maryela, sistemul MEIA este o metoda de o sensibilitate ridicata dar specificitate scazuta per anticorp, cei de la Medlife folosesc aceasta metoda de unde rezulta teste fals - pozitive. Bine nu in toate cazurile. Nu stiu unde ai facut tu analizele insa limitele seamana cu Medlife.

Ce ai putea sa faci tu, ar fi urmatoarele:
1. un test de aviditate - eu l'am facut la medsana, iti arata cit de veche e imbolnavirea, cu cite saptamani in urma;
2. sa repeti testul la cantacuzino sau in alta parte unde se foloseste testarea ELISA - care este un test cu sensibilitate scazuta dar specificitate per anticorp ridicata.
3. daca tot rau e, se face o alta analiza cu pcr sau asa ceva si in final amnio.

Dar la momentul la care m-am confruntat prima data cu asa ceva, sunt ffff rare cazurile de malformatii.
In anul in care am nascut fetita am avut asa:

medlife - pozitiv - 0,64
medsana - negativ dar la limita de grey zone
bals - in zona de grey zone
cantacuzino - alta metoda alta limite - clar negativ
aviditate - medsana

copil sanatos.

Mai sus vorbesc doar de igm, eu igg il aveam clar pozitiv, acum e 26, atunci era cam 60 pe metoda MEIA.

Din pacate acum iar a iesit bestia pozitiva tot la medlife, nu stiu ce mi'o fi venit sa fac tot acolo, am spus ca fac economie ca am abonament de la servici. Am repetat la cantacuzino si aflu miercuri iar informatiile despre sensibilitate si specificitate le'am aflat de la o tanti de la cantacuzino. La mine pare ca e mai putin grav, primo infectia in sarcina e cu probleme, dar eu ma rog la Dumnezeu sa fie iar o eroare si sa imi iasa cum trebuie la cantacuzino.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

fetelor ,eu mai intru sporadic pe aici ,va citesc ,dar imi e cateodata greu sa raspund .santeti multe ,multe info si daca nu tin o legatura cu voi ,parca as vorbi pe alaturi .

eu sant bine ,greturi nu am ,deci nici nu am dat la boboci pana acum .ma mai doare cand si cand burtica ,dar inca sant in medical asa ca stau linistita in pat .
peste 2 saptamani merg la control ,atunci vom face si prima ecografie si o sa hotaram data pt first trimester screening.

va pup pe toate cu drag si va urez o saptamana cat mai placuta .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

many, merci mult!

in 4 sapt si 2 zile

Mergi la inceput