Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata burtici

am venit la cafeluta, multumim Lia
apropo de patrunjel, eu nu stiam de el..si am pus in mancare pana acum
oare trebuie evitat complet?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Si eu am confirmarea prin beta, l-am facut pe 6 aprilie si mi-a iesit 86.7. Ieri am mai facut un test, asa mai mult de curiozitate sa vad cum apar liniutele si au aparut foarte repede si foarte hotarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Pana una alta mi-au venit cateva rezultate la analize..si m-au bagat in ceata..Aveti idee ce semnifica IgM-ul in Grayzone?

Ac Anti-Toxoplasma IgM Grayzone(0.54)
<0.500: Nonreactive
0.500-0.599: Grayzone
>0.600: Reactive CMIA

Ac Anti-Toxoplasma IgG Reactive(7.9)
<1.6 UI/ml: Nonreactive
1.6 - 3 UI/ml: Grayzone
>3 UI/ml: Reactive CMIA

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna fetele mele dragi,ma bucur ca am timp sa va citesc si sa mai scriu si eu cate ceva despre mine.Sapt trecuta am fost nitel racita, acum e ok m-am tratat cu oscillo si paracetamol(doc a zis ca se poate lua in sarcina), dar eu am dureri de cap in unele zile de nu mai pot, in rest tot paranoica am ramas, ma controlez in fiecare zi mai ales la sani(nu mai sunt umflati doar la nivelul sfarcurilor mai simt o usoara jena, e zona mai sensibila si dor putin)in rest nimic doar usoare greturi.De aceea vroiam sa intreb cum e treaba asta cu sanii, pana cand sunt umflati sau durerosi?Ca eu ma sperii rau, stiu ca difera de la o persoana la alta dar niste reguli mai generale nu sunt pt toata lumea?Poate gravidutele aflate la a 2-a sarcina imi pot raspunde,please?
NORMADEL(nu stiu daca am scris corect)nu mai te stresa, o sa fie bine, roaga-te la DD si te va ajuta;te asteptam cu vesti bune.
Bine ai venit Mady sa fii sanatoasa si tu si bebele tau, si sa ai o sarcina usoara.

gravi 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata fetelor,

eu una sunt varza. Ieri am vomitat de dimineata si pana seara la 23. Nu mi-a priit nici apa, nici compot nici ceai. Ce sa mai zic de mancare ca nu pot manca mai nimic. Parca e din ce in ce mai rau. Nici vorba sa pot manca fructe, lactate. Noroc ca sunt mare si are bebe de unde lua din rezerve.
Abia astept sa vina ziua de joi si sa vad macar ca bebe e bine, eu inca nu l-am vazut deloc la eco. Dar la cat mi-i de rau banui ca testele pozitive nu au mintit

Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am si eu o mare rugaminte

daca are cineva nr walkiriei
trebuie sa ma contacteze urgenttttttttt
i-am facut rost de injectii
dar am nevoie sa vb cu ea

sa-si verifice pm-ul

va pup pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Multumesc mult Arleza, la fel va doresc si eu voua, tuturor!

in 4 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycod spune:

Bpaula, si eu m-am simtit foarte rau saptamana trecuta cu greturile astea. Ma simt foarte bine cu ceai de menta si covrigei mici sarati. Mi se mai intampla o chestie pe care nu am resimtit-o la prima sarcina. Mi s-au umflat gingiile si uneori sangereaza. Am citit ca asta se numeste gingivita de sarcina. Mai are cineva simptomele aste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna burtici

eu sunt suparata rau ma doare in gat de aseara.
daca fac infectie m-am scos

sunt pe paracetamol, vitamina c simpla si oscilococinum
si colac peste pupaza miercuri trb sa plecam si din buc tocmai pana la piatra neamt

fetelor pt durere in gat ce trb pot sa iau?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna la burtici!
vin si eu cu o veste buna: am fost azi la eco si se pare ca un sac amniotic cu doi dintre ei a incetat din evolutie de la sine, asa ca nu mai trebuie sa facem interventia de care ne era foarte frica.
am ramas cu gemenasi, care au 9 saptamani si o zi. sper sa fie bine si de acum incolo!

va !

Emily 9+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput