Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

Ela, acum iti dau dreptate in legatura cu toxo. La prima sarcina nu m-am gandit o secunda ca ceva poate fi in neregula, aveam alte chestii la care sa ma concentrez, gen: carut, patut, nume etc acum, sunt mult mai stresata si, cand citesc pe forum atatea, mi se strange inima. nu pot sa nu ma gandesc la Brambu...si cate alte mamici in aceeasi situatie...

Mami de Serban(28.09.2009) si 5+

Corina, este bine sa ai informatiile necesare legate de toxo si listeria, pentru a sti de ce sa te feresti. Nu trebuie sa facem un stres din cauza asta, ci trebuie doar sa eliminam anumite alimente din alimentatia zilnica si e ok.
Eu zic ca e simplu, pentru ca nu sunt asa multe alimente de evitat.
Cum am mai zis, mai bine previi decat sa tratezi.

Cu ajutorul lui DD sunt 5+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Citat:
citat din mesajul lui corina_kelly

Ela, acum iti dau dreptate in legatura cu toxo. La prima sarcina nu m-am gandit o secunda ca ceva poate fi in neregula, aveam alte chestii la care sa ma concentrez, gen: carut, patut, nume etc acum, sunt mult mai stresata si, cand citesc pe forum atatea, mi se strange inima. nu pot sa nu ma gandesc la Brambu...si cate alte mamici in aceeasi situatie...

Corina, este bine sa ai informatiile necesare legate de toxo si listeria, pentru a sti de ce sa te feresti. Nu trebuie sa facem un stres din cauza asta, ci trebuie doar sa eliminam anumite alimente din alimentatia zilnica si e ok.
Eu zic ca e simplu, pentru ca nu sunt asa multe alimente de evitat.
Cum am mai zis, mai bine previi decat sa tratezi.

Cu ajutorul lui DD sunt 5+

ela's baby

Da, ai dreptate. De data asta o sa elimin tot ce trebuie, doar sa vad eu ca nu am contactat boala intre timp! de asta mi-e teama, k la primul nu o contactasem, m-am ferit de maini murdare si a fost ok. ma rog, o sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greentea spune:

Ela atunci ne luam de mana.
Eu ma gandeam sa anunt la servici cam in luna a 3-a cand e totul sigur.
Acum doar la apropiati am spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

uff fetelor cred ca ceva nu e bine cu mine.
m-am trezit de citeva zile cu o durere usoara de umar ( articulatia umarului ) durere care a aparut si a disparut cumva. acum parca simt iar o usoara jena. Initial am zis ca am dormit rau dar apoi am aflat ca durerea de umar e un mare semnal de alarma in caz de sarcina ectopica.
Iar sarcina ectopica are sanse mai mari sa apara de exemplu in cazul unei recente interventii chirurgicale in zona pelvica. eu am avut in urma cu 2 luni o laparo unde au scos un mic chist ovarian.
marti dimineata ajung la doctor..nici nu pot sa dorm sau sa ma mai gaindesc la altceva..

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Normanel, incearca sa fii pozitiva, sa stii ca si eu am avut dureri cumplite de umar pana pe la 5 sapt..mai mult pe la vreo 4 sapt cand nici nu stiam ca sunt insarcinata.
Eu insa habar nu aveam ca durerea de umar e un simptom in cazul sarcinii ectopice, iar bebele meu e la caldurica in uteras.

Acum mi-a trecut durerea de la sine, nu am facut nimic special... sa te mai linistesti putin.

Bella si mie la fel mi- a zis dr , ca gravideania nu e o boala, ci o stare
Eu eram panicata din cauza ca nu mananc carne, decat de peste. Pur si simplu nu o suport, iar dr mi- a zis sa nu ma chinui sa mananc daca nu simt nevoia. Mananc in schimb omleta bine facuta, nu mai mult de 4 sau 5 oua pe saptamana, o banana in fiecare dimineata, pere, plus ca imi face al meu salata cu morcov, ceapa verde, marar, patrunjel, telina, salata verde, ardei.
Sincer nu prea mai stiu nici eu ce sa mananc astfel incat sa isi ia bebe tot ce ii trebuie.
De mancat, mananc de rup cand mi- e foame si pot manca, ca de multe ori desi mi- e foame nu imi place nimic.
Ieri de ex mi- am facut o mare portie de cartofi prajiti, preferatii mei, ii mananc extrem de rar din cauza ca sunt la regim de vreo 7 ani pt virusul hepatic....dar ieri pur si simplu baleam numai cand ma gandeam la ei.

In seara asta am mancat piure cu vinete la gratar. Dimineata bag o farfurie de lapte cu cereale. Astept sa fac cozonac ee Pasti ca mi- e o poftaaaa

Eu va spuneam ca am slabit de cand am ramas gravi, de la 54, am 52 si 1.70 inaltime, vad ca ma mentin asa, nu ca vreau eu doamne fereste, nu- mi pasa cat ma fac, cata vreme bebe e bine....doar ca eu ies la toaleta dimineata si seara si destul de moale....inca dinainte de a afla ca sunt insarcinata, credeam ca e de la antibiotic, dar se pare ca bebele e agitat.

Hai ca m- am lungit, sper sa nu va fi plictisit

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

netata fetele
o cafeluta mica si slaba
walki :Consumul de patrunjel este contraindicat in sarcina, putand provaca avortul, si in cazul femeilor care alapteaza, pentru ca scade cantitatea de lapte.

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

`Neata!!!
Eu sunt varza...ametita, imi vine sa vars intruna.

Ma duc sa va citesc ca sunt in urma rau.

Pup.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata'...........ma inscriu si eu azi la o zi naspa rau..........de cand m-am trezit stau cu stomacul in gat............iar nu mai are efect nimic nici macar apa cu lamaie...........cred ca lui bebe ii prieste weekendul.... ca in timpul saptamanii mami se simte rau mai tot timpul.....
normanel te rog nu te mai agita atat ca nu iti face bine...........o sa vezi ca toata sarcina o sa ai parte de multe dureri.........dar fara importanta, adica bebe sa fie bine.... de ce nu il suni e doctor si il intrebi sa stai mai linistita????
eu la sarcina cu Bianca am suferit din cauza carceilur foarte rau......dupa ce nu am mai au inceput picioarele umflate si carceii mai ales in somn....groaznic....nu treceu cu nimic si chiar daca ma hidratam foarte bine nu scapam de ei....
revin un pic mai tarziu incerc sa pap ceva.....poate nu le dau afara.....
va pe toate!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu o graviduta de decembrie, abia ce am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa ma alatur si eu voua.
Saptamana trecuta am vazut cele 2 liniute, iar saptamana viitoare vreau sa merg la doctor pentru confirmarea ecografica. Dupa calculele mele as avea vreo 4 saptamani si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

bine ai venit madyi, si eu sunt cu sufletul la gura...miercuri merg la eco prima data, deja am confirmare prin testul beta hcg...

5

Mergi la inceput