Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)
Raspunsuri - Pagina 5
gabivalceanu spune:
DOLORESS, la mine asa a inceput circul: se uita la mine si ridea si-apoi o lua pe tzitzi... Apoi a inceput frichineala...sta 5 minute pina o ia pe tzitzi, apoi o ia, o scuipa si tot asa. Dar poate-a fost doar coincidenta..
Revin,
G
ziki spune:
implinire, fericire, frumusete, noroc...
.........................................................................................
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
Lorich spune:
...eu n-am inteles, ai zis ca incap 15, deci de ce sa alegi? Eu as mai adauga "bunatate".
Oricum minunata ideea, felicitari, mergi inainte cu ea!!!
Cum te doare spatele, mai? Ceva inflamator e? Ca poti unge un pic cu ceva care se contina diclofenac, pe la noi sunt, eu am avut permisiunea in sarcina sa folosesc Voltaren. Sanatate!
Da, si mie mi-au placut cuvintele lui Doloress , da, cred ca de asta si eu vreau botez, nunta in biserica, nu doar asa. Da, e o traditie si e in noi si parte din noi.
si asa, mai pe seara, dara cum incepe petrecerea si vin fete cu si
La multi ani Lcazangiu si GGSK!!
Multa sanatate, iubire, empatie, armonie - hihihi..am furat de mai sus
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
vasilasanita spune:
CE site folositi voi pt invitatii, gen coperta de revista?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
AMR 7 kg
fragrant8 spune:
am fost eu confuza-n exprimare; ca eu n-am 15 cuvinte inca...
intrebarea era ce cuvinte ati alege voi, pt copiii vostri, (ca sa ma pun pe plagiat)
fragrant8 spune:
durerea de spate cred ca e pe fond muscular; incepe din zona lombara dreapta si radiaza in tot spatele, la orice miscare;
ieri colicii au fost mai uriciosi ca niciodata si am stat toata seara cu sophic in brate; ma gandesc ca mi-oi fi sucit vreun muschi.
voltaren am si eu in casa; o s-o rog pe buni sa-mi faca un masaj; pe sot nu, ca sa nu-i vina 'idii'
multam de idee.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich fragrant :))))) idii :))) ca m-ai starnit pun filmuletul asta care circula pe net: http://www.220.ro/video-news/O-Baba-Nemultumita-De-Violator/vkL77a6mgP/ Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
:)))
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
Doloress spune:
Mai daca m-a starnit MAIMUTICA, iaca m-am pus sa schimb invitatia. Ce ziceti, va place? Acuma astept OK-ul colegului, parca vad ca nu-i place.
Uitai aici :
http://family.webshots.com/photo/2391373030102927551Noiese
VASILASANITA - noi facem invitatiile cu Wondershare, e un program pe care il descarci de pe net.
FRAGRANT - pai cum ma invata bunica mea de la munte ... roaga-te fata sa-ti dea Dumnezeu sanatate minte si noroc. Acuma, as mai adauga dragoste, echilibru si armonie.
Super faza cu bunica ta, vad ca sunteti o familie de sugubeti!
Asa e si al meu sot, cu kitch-ul, la el tot e kitch. Sa vezi ce template imi alesese el pentru invitatie, ziceai ca invita lumea la cine stie ce sindrofie pretentioasa. Apoi si la bouncer si la leagan - sa vezi ce teorie mi-a tinut, ca el sa nu vada culori turbate prin casa. Daca vreau din astea, trebuie sa se asorteze cu mobila! Asa ca le-am luat crem. NU tu un verde, un rosu, nimic. Intre timp s-a mai inmuiat, macar la jucariile copilului.
mirela2 spune:
acum veniram de afara
ne am invartit pe langa bloc 3 ore
ni s a rupt si umbrela, dar tot am stat afara ca tare fain a fost, asa cu ploaie si grindina
au dormit motanii......, Razvi a mai stat si treaz, a si mancat, apoi a adormit si el
fain
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)