Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

yvyana, nu ai inca 10 mesaje scrise, esti moderata si mesajul apare tarziu, de aceea multe fete nu-l vor vedea (vedeti pg 15 din acest capitol).
Eu ii dadeam mandrei (desi nu a fost cazul mult timp) cu lingurita, dar ei il placea, molfaia cu mare bucurie sab simplex!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

yvyana, nu ai inca 10 mesaje scrise, esti moderata si mesajul apare tarziu, de aceea multe fete nu-l vor vedea (vedeti pg 15 din acest capitol).
Eu ii dadeam mandrei (desi nu a fost cazul mult timp) cu lingurita, dar ei il placea, molfaia cu mare bucurie sab simplex!

Yvyana
mda..nu te vedeam, la pag 15, nicio sansa.
Eu i-am dat infacol - ala are o pipeta si pac-ii dadeam drumul in falca; nu se ineaca pt ca e foarte vascos. Espumisan i-am dat cu lingurita, tot asa, in falca, nu chiar pe limba s anu se inece. Mai scrie

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Fac capitol si revin

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Dedicut - ce bolfos mic si frumos ai tu acolo! mi-a placut si invitatia; am remarcat ca avem botezul in aceeasi zi, dar am un feeling ca tu stai mai bine decat mine la capitolul pregatiri ...

Doloress - Andre Rieu, da, mi-s mare fan. l-am vazut in concert anul trecut in iulie; e nebunie ce spectacol poate sa monteze.

bebelusi: frumos tortul

yvyana - bun (re?)venit eu ii picur direct in gurita si-l accepta;

a doua strigare: nu mai are nimeni linkul cu muzica de petreceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian_feb2011 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput