Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mari, cum faci orezul sarbesc? Chiar ma gandeam sa-i fac si eu orez cu legume maine. Azi o sa-i fierb ficatel, sa vad daca-i place.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Eu i-am dat sapt asta orez cu morcov, am macinat orezul, apoi am fiert pulberea, a iesit destul de bine, dar fara sare....nu era chiar asa de bun :(

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

SOFIA, SABRINA, MATEI, ERIC, sa fiti sanatosi, mancaciosi si veseli! LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

FETELE eu i-am facut azi ciorbita i-am dat prin razuitoare legumele si cartoful l-am taiat bucatele mici...sa vedem dak ii va placea....i-am pus un strop de ulei si un varf de sare....va spun mai incolo dak i-a placut....puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

salutare si de la noi....
am pus in album din nou meniurile pentru bebe care le-am promis, sper sa functioneze de data aceasta, sunt de la un doctor pediatru, poate va ajuta sa va mai inspirati
https://picasaweb.google.com/111018349292160142963/Diverse#
noi tot asa ne chinuim cu mancarica, mananca 6-7 lingurite si apoi nu mai vrea sa deschida gura sub nici o forma, sper insa sa fie o etapa trecatoare si sa isi revina
am mai adaugat si eu poze cu sarbatorita de saptamana trecuta
va pup

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim de meniuri MAIMU!
ANDREEA - chiar, sa ne zici daca a papat! POfta mare!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Lora eu pilaful sarbesc il fac cu ceapa, morcovi, ardei si spre final pun patrunjel verde. Inainte puneam si ciuperci, dar Teodora nu le prea mananca... De obicei il fac cu pulpite de pui dezosate, dar ultima data am pus cubulete de piept de pui. Calesti ceapa (daca ii dai si Adelinei o calesti in apa si cu putin ulei), adaugi morcovii taiati cubulete ca pentru ciorba, apoi ardeii (tot ca pentru ciorba). Fierbi legumele si pe urma adaugi orezul. Eu il bag la cuptor, sa nu mai stau cu grija ca se lipeste. Pun si 2 cubulete de unt mai spre final, iese mai gustos. Patrunjelul e optional.
Anca a papat neblenduit si chiar a mestecat cu pofta. Sigur ii va placea Adelinei.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Am pus fasole la fiert...asa ca cine doreste, peste vreo 2 ore, dau de mancare. Vreau sa fac ceva dulce si nu stiu ce...idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

o crema de zahar ars:)
eu am pus sa fac o ciorba de oase afumate....

Mergi la inceput