Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)
Raspunsuri - Pagina 14
summertime spune:
Oramona, pana nu am inceput diversificarea nici mie nu imi venise. Dar la o saptamana dupa ce nu i-am dai dat sa suga asa de des in timpul zilei...cum a aparut.
Ai inceput sa-i dai zeama sau direct piure? Ca miriam facea fitze la piure la inceput, in schimb cu zemele nu aam avut chinuri
office spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Binaca, ce avansata e Maia si ce curioasa! cred ca trebuie sa stai numai dupa ea!
Mari-Mariuk, foarte frumoase pozele cu "intalnirea baietilor", da' pana m-am dumirit despre ce e vorba am crezut ca ai incurcat copii!
Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008
LoraG76 spune:
Mari, merci! O sa fac si eu maine, dupa ce fac cumparaturi, ca n-am ardei. O sa pun o lingurita de ulei de masline, cica e indicat pt. bebelusi.
A mea a mancat azi toata ciorba, cu tot cu zeama, cred ca intre timp s-a prins ca trebuie inghitita, nu scoasa afara - zeama, ma refer. Eu legumele trebuie sa i le las musai intregi, daca nu, nu-i convine. Are o problema cu ce-i pasat, clar. Asta inafara de fructe, alea le mananca si pasate.
Mariuk, f. frumoase pozele! E un elegant Vladut, ca intotdeauna!
Si nu mai vorbiti de dulciuri, ca eu vreau sa slabesc si iar imi faceti pofta..nu de alta, da' ma apuc imediat de facut ceva.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari78 spune:
Mariuk eu zic sa faci o negresa, ca se face repede. Maine fac si eu iar, ca de cand ati postat reteta aia in capitolul 42, pag 9 cred ca am facut-o de 4 ori si de obicei pun cantitate dubla . Eu mai pun in compozitie si vreo 4-5 linguri de fulgi de cocos, dar zahar pun doar o jumatate de cana, iese o minune !
Si crema de zahar ars e o idee buna, dar se pune mult zahar...
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
nastasie spune:
lora, mari, eu fac pilaful asa:o ceapa tocata, un ardei tocat, si morcov mult ras in putin ulei masline si inabus cu apa pana se inmoaie.apoi pun orezul si carnea(fiarta inainte).de fapt apa nu pun, pun zeama in care a fiert carnea si il fac sus pe aragaz dar nu mult pana se inmoaie un pic bobul.si apoi opresc si il acopar si se umfla.si eu vreau sa-i dau si cand fac si pt rzv nici eu nu pun ciuperci, dar pt noi da.eu vreau sa incerc asa o leaca de ostropel tot cu carnita pui, ardei, putin usturoi.nici eu nu fac mancarea cu multa sare, iar ulei nici atat.nu-mi place sa iasa mancarea asa grasa sau sa pluteasca in ulei.eu de ex cand bag cate o tava de carne cu cartofi la cuptor si arunc langa tot felul de legume pun apa peste si atat.isi lasa din carne destula grasime iar eu nu mai pun nimic.
Bianca-Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk M-am hotarat: fac niste clatite! Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Hmmm vreau si eu clatite
Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#
http://blogulluiduracell.blogspot.com/
just_me31 spune:
SALUTAM FETELE SI BEBELINII!
Mie inca nu mi-au venit uratii dar eu inca dau la pompa si NU MAI POTTTTTTTT.Bine acum ma mulg de 3 ori (inainte de 4)dar ma doare un san, ca nu scot tot din ei, in ideea ca poate se reduce
Dara de 2 zile mananca mar cu cereale , dar daca ii dau o jumate de lingurita de ex . isi face greata , ia numai de pe varful linguritei .Bea cu succes suc de morcov in care ii pun un pic de apa. Maine vreau sa-i dau piersica (am luat la borcan )
De saptamana viitoare vreau sa-i dau legume , ati inceput cu zeama sau cu supa crema ?
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
Mari-Mariuk spune:
liniste si pace pe aici...v-ati speriat de frig sau a venit caldura pe la voi?
Am terminat treaba, Vlad face nani...eu astept ora 20.30 sa apara talentatii la tv...