Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

bianca elena si ea are acum 6 luni jumate aproape???
si eu ma gandesc sa o las ca la fel plange...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

bianca elena si ea are acum 6 luni jumate aproape???
si eu ma gandesc sa o las ca la fel plange...pup

da,e nascuta pe 29 septembrie.E un copil energic,ea din prima saptamana isi tinea capul tapan,la 4 luni statea deja bine in fundulet.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

http://blogulluiduracell.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

bun ....pai si fimea la fel....eu sunt de parere ca trebuie incurajati daca ei pot...insa ma confrunt cu parerile soacrei mele...elenys pe la 4 luni jumate statea in fudic....si vai cat ma freca soacra ca e prea mica....dar nu o fortam eu....ea vroia si acum ma gandeam sa incep sa o pun in premargator asa cate 10 minute ca vad k ii place...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

bun ....pai si fimea la fel....eu sunt de parere ca trebuie incurajati daca ei pot...insa ma confrunt cu parerile soacrei mele...elenys pe la 4 luni jumate statea in fudic....si vai cat ma freca soacra ca e prea mica....dar nu o fortam eu....ea vroia si acum ma gandeam sa incep sa o pun in premargator asa cate 10 minute ca vad k ii place...pup

Andreea,eu am intrebat medicul in legatura cu asta,pentru ca dupa capul meu era mult prea devreme sa stea asa,el mi-a spus ca atata timp cat nu e fortat de nimeni inseamna ca atat muschii,oasele de fapt tot corpul e pregatit pentru asa ceva,pentru ca daca nu ar fi ar durea-o si s-ar opri sau ar plange.Copilul trebuie incurajat sa exploareze,eu sunt doar atenta sa nu cada.
Cat despre soacre,eu am pus-o de la inceput la punct spunandu-i ca imi cresc copilul asa cum consider eu iar sfaturile ei le apreciez dar le si aleg in functie de cum e mai bine pentru mine si copilul meu.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

http://blogulluiduracell.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
La noi bate un vant teribil si mi-e ciuda caci ma hotarasem de ieri sa stau azi afara. Mi-au iesit o gramada de flori, si ghiocei, si narcise, lacramioare si altele si e asa urat in jurtul lor...nu am apucat sa curat dupa iarna. Ieri a fost fain dar am avut alte treburi si am lasat pe azi...si azi ciuciu, bate un vant de se indoaie un pin din fata casei.
Si pe mine ma doare capul de mor (cred ca revin uratii). Insa raportam cu mare mandrie prima noapte de nustiu cand dormita mai bine. S-a mai trezit de cateva ori insa nu din ora-n ora.

Azi bag o punga de biscuiti in robot, ii maruntesc ca pe pesmet si-i pun intr-un borcan...si incepem sa mancam biscuiti cu iaurt. A luat mama de la Danone (bine intentionata - insa o sa-l mananc eu) si de la Tnuva (i-l dau lui).
Si abia astept sa-mi iau un borcan de ciocolata si sa urmaresc talentele romanilor diseara...poate-mi trece capul.

MAIA - bravo puiule, indata alergi!
DONNA - Tu cum mai esti, cum sunt analizele?

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

ia un paracetamol pt cap, eu de cand nu am mai bagat medicament multe, adica de cand eram insarcinata, imi trece capul imediat de la paracetamol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sa va salutam si noi pe ziua de azi. Am tot citit de dimineata , dar acum mi-am dat seama ca nu am stat si la povesti cu voi.

Eveline, asa-i mama, ia un paracetamol si trece. Era cam tot ce puteam lua si in sarcina si acum. Si pe mine ma durea capul rau de tot intr-o zi si in 5 min nu mai aveam nimic.

Le-am vazut pe Maia si pe... Maia. Doua minunatii.

Mai e vreo fata aici care nu a fost inca vizitata de uratii? CAnd scoteam cu pompita am crezut ca mi-au venit, pe la 2 luni si apoi pe la 3 jumate. Nu mult doar putin, putin, cateva picaturi si de atunci nimic. Am facut un test de sarcina pe la 4 luni, negativ, nu prea ar avea cum sa fie pozitiv, dar na. Acum ma gandesc sa mai fac unul. Dar ma gandesc ca daca pana acum a papat numai de la mine, e justificat.

Bebelusii vostri au vrut sa pape de la inceput? A mea deschide gura la inceput, papa 3 lingurite si apoi incepe chinul. E tare pofticioasa, dar numai sa guste, nu sa pape.

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari si frumosi.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Acum o ora , aparuse pe aici un soare , ca am zis, gata, hai afara, dar imediat s-a intunecat si s-a starnit un vant. Offf, tare as vrea sa fie frumos.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Oramona, nici pe mine nu m-au vizitat.Mi-am facut test de sarcina dar era negativ.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Neata pe la pranz si de la noi !

La multi ani sarbatoritilor de azi ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii !

Da, Summer are dreptate, Eveline ia un paracetamol, trece imediat durerea de cap.

Ana, am vazut-o pe Maia in pozele noi, mie mi se pare ca ii place in premergator, in unele poze zici ca alearga.

Cat despre Maia de Bianca, nu pot sa spun decat bravo super bebelusa ! La odiseea Teodorei, acum 5 ani aveam o fetita care tot la varsta asta se ridicase in picioare si ii spuneam Atomica. Dupa ceva timp am si cunoscut-o si pe ea si pe mamica (pupici Catrinutza) si am vazut ca intr-adevar i se potrivea numele :-). Daca face toate lucrurile astea fara sa fie fortata, las-o in pace.

Mariuk felicitari pentru Vladut mancacios ! Si noi tot ieri am papat prima data galbenus de ou. A mancat tot piureul(un dovlecel mic, un cartof mic, un sfert de morcov si aproape un galbenus). Am luat cerealele de la Milupa, Vise placute, insa nu e foarte incantata si cred ca nu le papa cu mare placere pentru ca sunt foarte dulci. De asta nu cred ca mananca nici fructele asa cum trebuie. In schimb iaurt simplu cred ca ar manca non-stop

Eu am inceput sa-i dau Ancai cate un biscuite de la Nesle sa il pape singura, insa am grija sa fiu pe langa ea sa intervin daca e cazul. Il rontaie cu dintisorii de jos si apoi il suge. Prima data i-am dat un biscuite petit beurre, insa am luat acum de la Nestle.

Lora, de cate ori face mofturi domnisoara mea la mancare ii spun de Adelina . Si eu ii mai dau sa guste din mancarea noastra daca e compusa din ingrediente pe care ea le-a mancat pana acum (folosesc doar putina sare si verdeata). Ultima data a mancat pilaf sarbesc si i-a placut.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput