Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 7
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica MSymo: Spor la treburi si succes la gasit rochita de mireasa. E cel mai important lucru ramas si inima te va ajuta sa o alegi. Sejur placut la Roma! Heidy: Cum a fost la maratonul acela montan? A terminat cursa sotul tau? Danaint: Sotul tau cand concureaza, ca stim ca in aprilie, dar nu stim si daca a fost sau va fi. Tu ce mai faci? Valorile acelea "nebune" s-au mai normalizat sau tot uimesti medicii care te consulta si iti vad analizele? ElizaCri: Sanatate multa! Dar du-te la medic sa te si vada, nu lasa problema nerezolvata, ca sa nu apara probleme in viitor. Chiar daca nu vei mai alapta si durerile nu vor mai fi asa mari sau poate vor disparea complet, tesutul in interior poate va fi afectat si Doamne fereste de probleme in viitor. Beatrice75: De ce nu sunt bune pastele de dinti cu fluor pt copii? Povesteste-ne si noua pe scurt, ca nu am timp sa intru si pe FB. Incerc sa ma tin la zi cu forumul si reusesc, chiar daca la miez de noapte, ca acum, dar sa mai am de urmarit si FB-ul e prea complicat. Si stiu ca daca intru, ma prinde microbul si devin dependenta. Asa, nu stiu, nu e bai! Va pup pe toate si va urez o noapte frumoasa! Care mai sunteti acum pe receptie, ca celelalte nu mai au cum sa citeasca in timp util! Dar va urez la toate ca ziua de maine sa fie una frumoasa si cu multe vesti bune si ganduri optimiste! Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Sper ca ai avut o noapte linistita.
Si wow !! Tu chiar ti-ai luat notite. Maratonul sotului e pe 7 Mai, acum in martie cand am fost la Moeciu a fost de antrenament...si nu a parcurs tot traseul, doar asa .. de incalzire.
Sa stii ca eu am intrat pe FB. Aveam cont dar nici ca intram cu lunile... Dar acum, sunt cu ochii si pe acolo, am devenit mai activa decat imi doream. Microbul asta.. of.
Legat de titi in public si noi ne confruntam cu o oarecare jena (vorbeam si cu fetele pe FB acum 2 zile), dar i-am dat sa pape chiar daca uneori s-au mai uitat unii crucis. E problema lor.
Bravo Corina ca l-ai scos pe bb asa de mic din tara. Cat a durat sa faceti pasaportul? Si noi am vrea, dar astept sa se faca un pic mai cald. Tudor sper sa semene cu parintii lui si sa aprecieze plimbarile.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Ramo_P spune:
Neata felete!
Sugu, dar de ce sa opresti lactatia, le mai dai la pufice cat mai este pana se opreste singura, fara muls si ceaiuri nu cred ca o sa dureze mult, dar eu cred ca daca se opreste singurica e mai bine decat cu tratament, parerea mea
MSymo, eu cred ca secretul unei nunti frumoase consta in a nu te stresa pt ceilalti, fa ceea ce iti place tie si ceea ce crezi tu ca e bine, pt ca nu ai cum sa-i impaci pe toti, atunci macar sunteti voi multumit si restul... sa faca la nunta lor ce ar fi vrut in alta parte
BraveGirl, felicitari pentru excursie, super tare, imi pare rau ca nu a-ti putut vedea si interiorul castelelor, stiu ca e greu cu bebelanul in brate
Danaint, tinem pumnii sa iasa analizele bune
Din cate stiu eu copii nu stiu sa scuipe cand se spala pe dinti si inghit de aceea trebuie fara fluor, ca inghitind-o le face rau, acum daca ceea ce stiu e corect sau nu...
La multe lunite bebeilor ce sunt sarbatoriti astazi
Votat bebelani zilnic, doar ca este un bb (nu cred ca-i de-al nostru) ce s-a bagat in top 3, cum facem sa il dam afara
La noi ploua, ploua si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca, of inca o zi de stat in casa, si asa aveam chef de o plimbare...
fluturasha23 spune:
Neata, pentru toata lumea doritoare!
Sugu si eu am facut asa cum a zis doura: am detensionat putin, gen 2-3 min (fie mufat, fie cu pompa, apoi i-am dat LP) si am sarit treptat cate o masa (4-5 zile o masa, apoi 4-5 zile alta masa si tot asa pana am terminat). Sper ca ai inteles. La mine a durat o luna cred.
sunset_zuzi spune:
lorin fata mea suge cel mai tarziu la 2 maxim 3 ore ...deci avem mese fara numar ...eu as vrea sa i le mai raresc dar daca trec 2 ore dela masa anterioara incepe sa planga si clar ii e foame rar se intampla sa pape la 3 ore poate daca suntem afara...ea mananca putin si des ( seara ultima masa e la 22:30-23:00 apoi pe la 3-4 si dimineata la 6-7) sa vedem cum i le mai raresc poate cand incepem diversificarea
Votati scorpiuta AICI
BraveGirl spune:
Neatza!
Heidy, pasaportul dureaza 2 sapt pana e gata.
Legat de in public. eu o fac peste tot, mi se pare ceva natural. Cine se uita urat, primeste o privire la fel de urata din partea mea. La inceput, cu A. imi era jena cd se uita cineva urat, ma gandeam ca nu e o scena tocmai placuta pt toata lumea, dar cu timpul mi-am schimbat parerea. Adica noi adultii, dc simtit ca murim de sete, tup scoatem sticla si bem, sa nu cumva sa ne deshidratam. Pai bebei de ce sa nu faca la fel?
Ce vreme urata Vreau soareeeee!!!!
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Ramo_P spune:
Referitor la alaptatul in public, eu nu am alaptat niciodata in public si nu stiu daca o sa o fac, cum am mai spus eu sunt pudoarea in persoana , mom nu mi-a vazut sanii decat acum ca e mai mereu la mine si alaptez, dar pana acum daca trebuia sa ma schimb ma duceam in alta camera sa nu ma vada, asa ca pt mine sa scot tzitzi-ul in public , offf e chin. Din fericire bb-ul meu daca e plimbat nu vrea papa. Am fost plecati 4 ore si nu dadea nici un semn ca i-ar fi foame, el mananca de obicei la 2-3 ore, dar eu imi iau la mine in sticluta cate 50-60 ml LM asa cat sa il pacalesc si sa nu faca scandal, doar ca nu a fost cazul pana acum, din fericite pt mine
Vasari spune:
Neata!
Corina, super concediul! Sunt sigura ca te-ai simtit f bine si fara sa fi intrat in castele.
Si eu la fel, alaptez pe unde se cere. Bine, caut un loc putin mai retras daca se poate. Ultima data eram in Herastrau la un loc de joaca si am pus carutul in fata bancii. A fost super ok. Si Maria a papat peste tot!
Sugubina, asta am aflat eu: pentru ablactatie sunt utile ceaiurile de menta si de salvie, macerat glicerinic din arin negru-2ml dimineata si macerat glicerinic din arin alb-2ml la pranz si seara, timp de 2 luni.
Legat de pasta de dinti cu fluor daduse Doura linkul asta: http://www.drmomma.org/2009/11/fluoride-cavity-fighter-or-toxic.html
Nici eu nu i-am dat Mariei pasta de dinti cu fluor pana acum. Am folosit in primul an, sau chiar 2 pasta de dinti Nenedent (are si un degetar de plastic), iar acum foloseste pasta de dinti cu aloe vera si propolis de la Forever, e tot fara fluor.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui sashenka_h Andreea eu vreau la intalnire!! Propun miercuri....ce ziceti? Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Noi ne mai gandim. Daca e sa venim cu bebeii, ok. eu n-am cu cine sa-l las...asa ca depinde si de vreme. Pe mine ma incearca o raceala
martutza spune:
citat din mesajul lui eliza_cri de ce opresc lactatia? nu stiu daca stiti insa eu ma mulg la 3-4h ..nu asta este problema ci faptul ca la mine este a 3-a oara cand ma mulg. la fiecare copil am facut acest procedeu luni in sir....asi mai continua insa de mai bine de o luna in sanul stang mi-a aparut o formatiune dureroasa si tare care nu a cedat nici la antibiotic agresiv in genul 1 gram la 6 h,antiinflamatoare,dusuri fierbinyti si masaj sub el...momentan sunt pe antibiotic si urmeaza ca maine sa iau prima doza de dostinex intrucat sanul e prea afectat..sa intelegeti gravitatea situatie atunci cand ma mulg laptele iese pe sub piele efectiv se vede...e jale mare la fiecare mulsoare si evident durerile de asemenea... nu stiu ma doare si am tot lungit acest muls desi mi-am dat seama din prima saptamana ca nu voi scapa de probleme..e greu si simt de parca m-as rupe de fetita mea..nu pot exprima si nu vreau sa dezvolt. multumim de cuvintele frumoase mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
strans de tot te imbratisez...imi pare rau sa aud prin ce treci...toate am plans sau plangem la intarcare...dar legatura nu se rupe...cu siguranta e mai bine asa pt amandoi....ai trecut prin multe...ai incercat tot ce era omeneste posibil observ.....deci...fa sa fie bine pentru amandoi.Multa sanatate iti doresc.