Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugu chiar e mai bien sa opresti lactatia natural..treptat...detenzionezi ..dureaza vreo 2-3 sapt pana se opreste total...doare uneori dar e suportabil..alina(vasari) stie si nsite caiuri care ajuta...stiu si eu de salvie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

MSymo: Spor la treburi si succes la gasit rochita de mireasa. E cel mai important lucru ramas si inima te va ajuta sa o alegi. Sejur placut la Roma!

Heidy: Cum a fost la maratonul acela montan? A terminat cursa sotul tau?

Danaint: Sotul tau cand concureaza, ca stim ca in aprilie, dar nu stim si daca a fost sau va fi. Tu ce mai faci? Valorile acelea "nebune" s-au mai normalizat sau tot uimesti medicii care te consulta si iti vad analizele?

ElizaCri: Sanatate multa! Dar du-te la medic sa te si vada, nu lasa problema nerezolvata, ca sa nu apara probleme in viitor. Chiar daca nu vei mai alapta si durerile nu vor mai fi asa mari sau poate vor disparea complet, tesutul in interior poate va fi afectat si Doamne fereste de probleme in viitor.

Beatrice75: De ce nu sunt bune pastele de dinti cu fluor pt copii? Povesteste-ne si noua pe scurt, ca nu am timp sa intru si pe FB. Incerc sa ma tin la zi cu forumul si reusesc, chiar daca la miez de noapte, ca acum, dar sa mai am de urmarit si FB-ul e prea complicat. Si stiu ca daca intru, ma prinde microbul si devin dependenta. Asa, nu stiu, nu e bai!

Va pup pe toate si va urez o noapte frumoasa! Care mai sunteti acum pe receptie, ca celelalte nu mai au cum sa citeasca in timp util! Dar va urez la toate ca ziua de maine sa fie una frumoasa si cu multe vesti bune si ganduri optimiste!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Oho, ce de lume on-line! Corina si Doura! Bravo, Corina, bine ati revenit pe meleagurile noastre! Ce curajosi sunteti, sa plecati cu bebe asa departe... Mie mi-e frica si pe aici sa plec mai departe, de teama de a nu i se face foame rapid, ca urla ca din gura de sarpe :) Si program nu i-am facut, suge cand vrea. Cand mergem in parc stiu ca ma pot retrage la masina intr-un timp relativ ok. Dar prin castelele din Bavaria ce te faceai daca il apuca? Sau suzeta te-a salvat?

Mergi la inceput

Am adormit-o pe scumpa mea pe la 22.30 si pana acum nicio trezire! Oare sa fie o noapte linistita? Va povestesc maine! Ma duc la , desi somn nu am. Dar nu stiu ce noapte urmeaza si e mai bine sa fiu precauta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Oho, ce de lume on-line! Corina si Doura! Bravo, Corina, bine ati revenit pe meleagurile noastre! Ce curajosi sunteti, sa plecati cu bebe asa departe... Mie mi-e frica si pe aici sa plec mai departe, de teama de a nu i se face foame rapid, ca urla ca din gura de sarpe :) Si program nu i-am facut, suge cand vrea. Cand mergem in parc stiu ca ma pot retrage la masina intr-un timp relativ ok. Dar prin castelele din Bavaria ce te faceai daca il apuca? Sau suzeta te-a salvat?

Din cauza de bebe am admirat de afara castelele, pt ca fiecare tur tinea minim o ora si nu te lasa cu carucior, trebuia sa-l tinem in brate si are deja 8 kg. Am alaptat peste tot Am avut o esarfa si il mufam pe bebe, apoi acopeream sanul cu esarfa si gata. Pe avion a fost super cuminte. Prin oras se plictisea dc stateam pe loc in magazine...cel mai urat a facut la Hard Rock Cafe. N-a apreciat muzica tare
Maine ma duc sa-mi iau printesa. Mor de dorul ei. I-am luat o tona d ejucarii. De abia astept sa ne jucam impreuna.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Vesticii sunt si mai deschisi la minte. Romanii se mai uita chioras la asa ceva, chiar daca acoperi si nu se vede nimic concret. Numai ideea de a alapta in public li se pare deplasata. Ce sa zic, cred ca la vara o sa imi iau inima in dinti, incat sa nu ma mai intereseze ce ar crede lumea despre mine. Doar nu m-oi plimba tot in jurul blocului, cand o fi vreme superba! O sa vad, sper doar sa imi dea Doamne Doamne in continuare laptic, ca tare bine a fost pana acum!

Acum chiar ca ies de pe net! Am mai zabovit putins a votez printesele! Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Din pacate pentru mine este prea departe Herastraul mai ales ca ar trebui sa vin cu metroul ceea ce este aproape imposibil ...asa ca pe partea cu IOR este cineva dispus de o intalneala?

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata!

Elfica - eu fac bine, azi sau maine imi refac analizele sa vad dupa o luna si de tratament daca mai sunt campioana la valori... Dar in rest nu am nimic, nu am avut efecte ciudate de la tratament, sunt ca noua sotul we viitor alearga, in Viena, maratonul. Nu va zic ca m-a inscris si pe mine la cursa populara (adica aia mica si amarata). Sa vedeti cum lesn pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Andreea eu vreau la intalnire!! Propun miercuri....ce ziceti?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Neatza!

Si noi venim.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata si de la noi

Mica inca nu s-a trezit, eu sunt pe pozitii cu pline si tari ca piatra.
de doua zile mananca sub 700 de ml pe zi , dar nu zice nimic....nu plange, nu se agita, doarme normal...am mai zis eu ca copilul asta nu stie sa tipe de foame, doar de somn...

ar trebui sa fac cumva sa-i schimb programul, ca ultima masa o are seara la 11 si mai mult doarme decat mananca...numai o deranjez cam degeaba...dar parca mi se pare prea repede sa aibe numai 4 mese pe zi

mai sunt bebelini care sug la ora exacta, ca fiica-mea ?
cate mese aveti pe zi ?

Danaint, spor la alergat !

Corina, bine ai revenit! frumoasa vacanta!

Sugu, eu am oprit lactatia la Miruna, mulgand din ce in ce mai putin; si a fost super ok, fara incidente neplacute, fara dureri, fara pastile. Oricum, la un san muls - adica fortat - se opreste mai repede decat in cazul alaptatului natural.

la noi ploua, e frig si uraaaat....

ma duc sa scol copilul ca vad ca nu are de gand sa se trezeasca...

Mergi la inceput