Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Notat: intalnire Miercuri 13 aprilie in Herastrau. Se poate in jurul orei 12:00?

Sugu, nu stiu sa iti zic cum sta treaba cu oprirea lactatiei ca la mine s-a gata brusc de ambele dati, dar avem fete cu experienta pe aici, sunt sigura ca vei primi sfaturi bune.

MSymo, spor la planificari, nu trebuie sa multumesti pe toata lumea, voi doi sa va simtiti bine, e nunat voastra si vor fi amintirile voastre

revin mai pe dimineata, ca sunt rupta de somn.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

E ok. Cu cine veniti?

Andreea il aduci si pe Sebastian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Vasari e cam uratel afara.. Mai vi azi in Kiself?

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

nu cred... desi voiam tare mult sa ajung la intalnirea asta :(
Uite www.accuweather.com/en-us/ro/bucuresti/bucharest/hourly.aspx" target="_blank">aici cum e vremea. Pare sa fie ploaie de la 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Cand am intarcat-o pe fetita mea mai mare am baut ceai de patrunjel si am muls sanii pana se detensionau. Treptat cantitatea de lapte a scazut din ce in ce mai mult si pana la urma s-a oprit. Nu am avut dureri si nici noduli la sani.

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Beatrice, eu vreau sa vin si cu bb.

Miruna, nu il iau si pe Sebastian, el e la scoala pana la 16:30.

Unique, vezi ca pe blogul de la semnatura ta, problema din 31 martie are in enunt 8 litri si in rezolvare 10 litri.

fug sa spal baile si sa citesc emailurile, ca sunt cam in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

andreeacc, multumesc pt observatie

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

legat de concurs nu numai ca nun alt bebe e in top 3 dar e periculos de aproape de locul 1 !!
trebuie sa ne adunam fortele si sa ia scorpiuta avans mai mare si puficele sa intre iar in top 3

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

legat de concurs nu numai ca nun alt bebe e in top 3 dar e periculos de aproape de locul 1 !!
trebuie sa ne adunam fortele si sa ia scorpiuta avans mai mare si puficele sa intre iar in top 3

mami de Robert Petru

poze

eu m-am mobilizat imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buenas,

sunset_zuzi eu ma bag oricand la meeting in IOR/de sapt viit avem kineto la 15 zilnic - deci de la 15.45 ajungem la parc. De ar tine si vremea cu nooooi!
As veni si eu la Herastrau, da e greu cu magauaia de carut, Pufi lucra zilnic si nu ne poate duce cu masheena..so IOR ramane. Just say when.

douradoudou treptat ma gandeam si eu sa opresc lactatia..Sa scap de mulsu de la 6 ca ma termina-imagineaza-ti ca ele dorm si eu ma sculez ca popandau stau dupaia sperand ca se scoala a mea.

Ramo eu ma mulg, nu dau direct, decat destul de rar, dureaza mult si nu se satura, deci o facem doar din iubire iubitoare si sa le linistesc.Se si enerveaza cand le pun si sunt rupte de fuame. Mai o tiu asa o luna,sa ajunga supa o masa completa si fructele la fel si dupa..usor asa renunt ca nu mai pot psihic.

fluturasha23 dap m-ai lamurit tenx.

Vasari merci de pontu cu ceaiurile.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Raluco asa e-nu mai suntem nici pa locu treei -- ce durere dureoasaaa! Da las ca poate luna viatoare reusim si noi locu unu.

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

mami de Robert Petru

poze

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

sugubina votat

martita

corina bine ai revenit

off iar vreme urata

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput