Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 5
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martutza Amelia cum e Cristiana? Spune-mi te rog la recoltare le ia din deget sau dintr-o vena mai mare? Am auzit ca se ia din deget acum si eram curioasa daca e o practica la nivel general sau doar la noi in dispensar se face asha. Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010) |
Martutza . Cristiana e binisor, dar ia foarte greu in greutate. I-a luat sange de 2 ori si de fiecare data din vena. Avea o vena mai palpabila la manuta stanga si pe aia au "gaurit-o". Si i-au luat cate 2 eprubete din alea de fiecare data. Am zis c-o sa-mi lesine copilul pe acolo, dar s-a tinut tare. Bine, a plans, dar cand s-a terminat deja dormea.
Eu ma bucur ca am un copil care rade, care se bucura cand ne jucam, care dorme (greu, dar doarme), care vrea sa vorbim cand se trezeste...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sugubina spune:
Buna,buna,
MSymo mult succes in organizare. Un sfat: sa fii calma, si sa le faci pe toate pe rand, nu iti fie teama ca va iesi totul bine, sa nu te stresezi. Dc ai localul totul it's down hill from there.
Iar rochia, cand ai sa o vezi ai sa stii ca e a ta.
pogonici1977 nici noi nu papam mai mul de 150, decat rar, asa ca esti in club
eliza_cri multa sanatate sa scapi de chestia de la san. Si mie mi s-a urat de muls de nu mai pooot..Da cre ca mai continui o luna,sa ajungem la 6 si cu asta basta.
Chiar, cum se intrerupe lactatia? e ok sa ma mulg mai rar, si dispare treptat? sau tre neaparat pastile ca dostinex sau bromcriptin cum mai citeam la voi?La inceput de mai am si progr la gineco, si o sa o intreb si pe ea ca tot se fac 6l.
Am fost cu Mara la dermato-ne-a dat o crema Locoid, pe baza de hidrocortizon, a zis ca e o alergie nu se stie la ce. Marti ne vede iar/sa vedem cum evoluam. A zis sa continui sa o spal cu tarate si sa nu dau cu gel de dus sau cu sampon.
Daduram si o tura de IOR, asa mai in depresie-iar nu m-am vazut cu nimenea. . Acu isi singura cu ele si vad ca le arde de discoteciala.Cand una cand alta. VAI!
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui eliza_cri de ce opresc lactatia? nu stiu daca stiti insa eu ma mulg la 3-4h ..nu asta este problema ci faptul ca la mine este a 3-a oara cand ma mulg. la fiecare copil am facut acest procedeu luni in sir....asi mai continua insa de mai bine de o luna in sanul stang mi-a aparut o formatiune dureroasa si tare care nu a cedat nici la antibiotic agresiv in genul 1 gram la 6 h,antiinflamatoare,dusuri fierbinyti si masaj sub el...momentan sunt pe antibiotic si urmeaza ca maine sa iau prima doza de dostinex intrucat sanul e prea afectat..sa intelegeti gravitatea situatie atunci cand ma mulg laptele iese pe sub piele efectiv se vede...e jale mare la fiecare mulsoare si evident durerile de asemenea... nu stiu ma doare si am tot lungit acest muls desi mi-am dat seama din prima saptamana ca nu voi scapa de probleme..e greu si simt de parca m-as rupe de fetita mea..nu pot exprima si nu vreau sa dezvolt. multumim de cuvintele frumoase mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
off ce rau imi pare . te inteleg si eu m-am chinuit sa produc lapte dar unde nu este, nu este. si mie mi s-a parut ca parca m-am rupt de copil..stiu ca poate este o prostie dar chiar s-a rupt o legatura . am plans si eu mult dar nu am ce face. asa ca sa stii ca eu te inteleg si sunt alaturi de tine
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Elfica spune:
Multumesc mult pentru sfaturi. Eu sunt linistita, dar sotul imi spunea ca poate ar trebui sa ii dau si altceva, sa se sature. Asa cum spunea si RamoP, cand ai o grija si mai auzi pe altcineva, cumpanesti de doua ori. Nu ma deranjeaza deloc ca ma trezesc, ca recuperez ziua, cand doarme si ea, mai ales ca pana acum am fost o fericita, trezindu-se o singura data pe noapte. Oricum, astept si o urmaresc. Mai rau e ca ieri dimineata am cantarit-o si nu pare sa fi luat nimic in greutate de la controlul de la cinci luni, de pe 28.03. Atunci am inceput sa ma intreb daca nu o fi ceva in neregula.
Revin.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
sashenka_h spune:
Andreea eu vreau la intalnire!! Propun miercuri....ce ziceti?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
citat din mesajul lui sashenka_h Andreea eu vreau la intalnire!! Propun miercuri....ce ziceti? Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Si noi pe lista
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui sashenka_h Andreea eu vreau la intalnire!! Propun miercuri....ce ziceti? Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
unde este intalnirea?
Votati scorpiuta AICI
sashenka_h spune:
eu as fi propus in herastrau...acum vedem cine vine si cum ne intelegem.
andreeacc spune:
Notat: intalnire Miercuri 13 aprilie in Herastrau. Se poate in jurul orei 12:00?
Sugu, nu stiu sa iti zic cum sta treaba cu oprirea lactatiei ca la mine s-a gata brusc de ambele dati, dar avem fete cu experienta pe aici, sunt sigura ca vei primi sfaturi bune.
MSymo, spor la planificari, nu trebuie sa multumesti pe toata lumea, voi doi sa va simtiti bine, e nunat voastra si vor fi amintirile voastre
revin mai pe dimineata, ca sunt rupta de somn.
BraveGirl spune:
Am revenit si noi acasa. elfica, am fost cu bebe, din cauza de Se pare ca bebe nu prea pareciaza calatoriile...nu-l intereseaza sa vada lumea a fost cam scartait, s-a trezit de n-ori.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE