Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 4
MSymo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica La multi ani, Lore! Si bravo ca ti-ai facut bine lectia, doamna profesoara Bueeey va aprecia! Hai sa nu fim rele si noi, ca ea nu se va schimba! Va amintiti ca si cu Bebelu86 a avut niste replici taioase absolut in mod nejustificat? Dar Bebelu a mers mai departe, nu a pus la suflet, asa cum o rugam si pe Pogonici sa faca. :) MSym: Ce mai faci cu pregatirile de nunta, totul merge spre bine? Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Merci de intrebare.
Da, in fiecare zi avem ceva de lamurit, rezervat, corectat etc Asteptam invitatiile si incepem distribuirea lor. Singura "problema" este muzica, am gasit o trupa formata din niste tineri, insa mi-as fi dorit Geambasu sau Veveritele de la Maruta, dar sunt ocupati. Saptamana viitoare mergem la Roma, poate imi face cu ochiul vreo rochie de mireasa. Multa munca si organizare, iar de costuri nici nu mai vorbesc. Nemultumiti tot vor fi....
sunset_zuzi spune:
neata
pogonici povesteste-ne de bebelina ta aici esti intre prietene
Votati scorpiuta AICI
pogonici1977 spune:
eu nu am cv sai multum lui DD de printesa mea..
mai avem putin si fc 6 lunite...numi vine a crede ac am ajuns sanatoase pana aici si fara probl..
noi papam diversif..deja.....suntem ffff comode si alintate..nu papam mai mult de 150 ml la un bibe....asa papam putin si des...dar e ok
avem 65 cm si peste 7 kg, ca nu am mai cantarito de 3 sapt
Siuta spune:
citat din mesajul lui andreeacc Buna dimineata! Lore, ma bucur ca fetele sunt bine, mai scrie-ne si tu cand ai timp. Fetelor, pana la urma punem si noi de o intalnire? Corina, ti-a trecut raceala? Siuta, cum s-a simtit Toma dupa vaccin? a facut ceva febra sau ati scapat? ma duc sa votez....cine trb sa iasa luna asta? Andreea, mami de baiat si fetita www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Toma a reactionat foarte ok la vaccin-fara febra, fara maraieli slava Domnului.Multumim de intrebare .
eliza_cri spune:
ziua buna fetele
nu am mai citit nimic..insa am intrat sa va salutam si sa a zicem ca suntem relativ bine tusim nitel si facem si hapciu destul de des..deh daca sunt in plin proces de orire a lactatie tzz numai e bun
va pupam poze cu noi
http://family.webshots.com/photo/2696091410104281140xrxQLJ
va pupam
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui eliza_cri ziua buna fetele nu am mai citit nimic..insa am intrat sa va salutam si sa a zicem ca suntem relativ bine tusim nitel si facem si hapciu destul de des..deh daca sunt in plin proces de orire a lactatie tzz numai e bun va pupam poze cu noi http://family.webshots.com/photo/2696091410104281140xrxQLJ va pupam mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele |
am vazut pozele, ai doi copii frumosi, sa iti traiasca, si ce de par are tititza frumoasa
lorin7774 spune:
buna dimineata si noi, pe la amiaz...
Eliza, super dulcica Antonia ta !
de ce nu mai e bun lapticul ?
si Antonia mananca mai putin de cand au venit uratii; poate e doar o coincidenta
la Miruna s-a oprit si lactatia odata cu prima menstra
martutza spune:
Eliza...de ce oprire a lactatiei?Mergi la lucru? Ce frumoasa a fost Antonia la botez cu pardesiu roz cu gluga.....e frumoasa si are aceasi ochi expresivi ca ai lui Dimitrie..mari si luminosi.Sa-ti traiasca.
Elfica...ti-au zis fetele..e puseu de crestere sigur...poti cocheta de la 5 luni jumate cu cate o lingurita de ceva sa vezi daca accepta.E de preferat sa incepi cu masa de la 10 caci,daca are vreo reactie alergica sa o observi.Nu se incepe diversificarea cu masa de seara mai ales cu cereale cu gluten...parerea mea... si multa rabdare..mai e putin
Lore..poate acum nu se intrerupe...si fiemea suge prost si e maraita cand imi vine vampiru...dar iitrece in primele doua zile..si lapte inca am...la Vic am avut pana la 2 ani (daca apasam iesea) desi aveam menstre de la 3 luni si el de la 11 luni nu a mai supt.
Zi buna....numai ies in piata ca e vant si astept sa vina mama cu Vic de la gradinita...poate iesim in 3 sau 4 dupa ora 16...ma bag la calcat pentru sotz...ca la copii calc doar ce e sifonabil si e de exterior...in rest nik
fluturasha23 spune:
citat din mesajul lui martutza Fetele care ati facut eco de sold la copii am o rugaminte:ziceti-mi si mie unde ati facut eco (nu radio)grafii la oase si ce tarife se practica la aceste investigatii,eventual dr buni daca puteti sa-mi recomandati. Marta mamica fericita de Victor Mihai (12.03.2007) si Claudia-Elena (16.11.2010) |
Marta eu pot sa o recomand pe dr. Valentina Contanu, ortopeded pediatru cu specializare pe sold de la orto-clinic.ro. Eu o stiu de acum 2 ani pe cand am fost la ea cu fata cea mare care a avut displazie de sold grad IIB, destul de sever, nu cel pe care il au multi bebelusi la nastere si se rezolva de la sine. Daca vrei mai multe info scrie-mi un PM. Tarifele cred ca sunt: 80 lei consultatie sau daca vrei ecografie 120 lei.
eliza_cri spune:
de ce opresc lactatia?
nu stiu daca stiti insa eu ma mulg la 3-4h ..nu asta este problema ci faptul ca la mine este a 3-a oara cand ma mulg. la fiecare copil am facut acest procedeu luni in sir....asi mai continua insa de mai bine de o luna in sanul stang mi-a aparut o formatiune dureroasa si tare care nu a cedat nici la antibiotic agresiv in genul 1 gram la 6 h,antiinflamatoare,dusuri fierbinyti si masaj sub el...momentan sunt pe antibiotic si urmeaza ca maine sa iau prima doza de dostinex intrucat sanul e prea afectat..sa intelegeti gravitatea situatie atunci cand ma mulg laptele iese pe sub piele efectiv se vede...e jale mare la fiecare mulsoare si evident durerile de asemenea...
nu stiu ma doare si am tot lungit acest muls desi mi-am dat seama din prima saptamana ca nu voi scapa de probleme..e greu si simt de parca m-as rupe de fetita mea..nu pot exprima si nu vreau sa dezvolt.
multumim de cuvintele frumoase
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele