Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

buna seara la toate fetele si la toti ursuletii

va multumesc pentru urari si ca v-ati gandit la mine si la maimutele mele, cu toate ca nu sunt ff activa in ale scrisului {dar de citit, va citesc}

la multi ani puficelor, sa creasca mari si sa fie sanatoase

am verificat ce-am scris de cateva ori sa nu cumva sa iau nota proasta de la ''d-na profesoara....

va

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie (06.11.2010)

POZE

Ni s-a facut frica de corectura cu rosu.. Glumesc. Sunt un pic rautacioasa.
Un tie si fetitelor tale.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

La multi ani, Lore! Si bravo ca ti-ai facut bine lectia, doamna profesoara Bueeey va aprecia! Hai sa nu fim rele si noi, ca ea nu se va schimba! Va amintiti ca si cu Bebelu86 a avut niste replici taioase absolut in mod nejustificat? Dar Bebelu a mers mai departe, nu a pus la suflet, asa cum o rugam si pe Pogonici sa faca. :)

MSym: Ce mai faci cu pregatirile de nunta, totul merge spre bine?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

La multi ani, Lore! Si bravo ca ti-ai facut bine lectia, doamna profesoara Bueeey va aprecia! Hai sa nu fim rele si noi, ca ea nu se va schimba! Va amintiti ca si cu Bebelu86 a avut niste replici taioase absolut in mod nejustificat? Dar Bebelu a mers mai departe, nu a pus la suflet, asa cum o rugam si pe Pogonici sa faca. :)

MSym: Ce mai faci cu pregatirile de nunta, totul merge spre bine?

Ai dreptate Elfica...Si mi-a placut si mesajul tau din cap trecut.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

gata mia trecut supararea, dar nu am ce conversa cu d-na prof de romana....

si ma multumesc ca mati primit in grupul vostru de ursuleti...

sincer chiar nu am sa inteleg niciodata ce are fata aia cu mine...ca nu am deranjato ....si daca eu am adoptat si ea are propriul ei copil, asta nu inseamna ca exista vreo diferenta intre noi....ca in fata lui DD suntem toti egali...iar daca adoptia e o rusine ptr ea...atunci sa ma ignore si sa ma lase in pace...ca e pacat de DD sa umilesti si batjocoresti pe cineva care a adoptat....in fine nu mai dezvolt subiectul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Lore, ma bucur ca fetele sunt bine, mai scrie-ne si tu cand ai timp.

Fetelor, pana la urma punem si noi de o intalnire?

Corina, ti-a trecut raceala?

Siuta, cum s-a simtit Toma dupa vaccin? a facut ceva febra sau ati scapat?

ma duc sa votez....cine trb sa iasa luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata mai la pranz ashea
Imi amintesc o replica dintr-un film "coffee,tea,me!? "...eu pe mine nu ma ofer ca sunt mica si sunt rea ...dar ofer cafea sau ceai in functie de preferintze...asa ca poftiti

Despre Ca,Vigantol sau FE....parerea mea e ca se dau dupa analize...VIgantolul se da din start ca numai exista acea injectie cu D3 care se facea pe vremuri...sau mai exista dar nu se mai foloseste ca e mai trendy cu picaturi si siropuri cu gust de fructe ...si uite ashea ajung copiii ca fimiu sa zica "ma doare capul nu-mi dai niste Nurofen de portocale sau de capsune? ....eu sunt baba batrana si as prefera tratamentele injectabile...dar nu vrea doamna dr...asha ca incerc sa evit administrarea de medicamente de orice fel fara consult si analize.La Vic mi-a dat Ca abea anul trecut cand a iesit val f mica la Ca ionic si Ca total.Fe niciodata pentru ca are sideremia buna.Primele analize le-am facut la 1 an si asa intentionez sa fac si la CLaudia...pana atunci tzitzi si fructe la greu.Sunt si cazuri care necesita dar tot medicul decide.Despre Vigantol ca tot zicea ELfica,la Vic mi-a crescut doza pe la 6 luni la 4 pic/zi apoi 8 pic/zi ca nu se inchidea fontanela...la Claudia suntem inca la 2 pic/zi....asa ca stiu ei ce stiu...si daca nu stiu unii se mai informeaza ...a mea face cursuri de ortopedie pediatrica acum si o pipaie pe CLaudia la picioare la fiecare control...

Fetele care ati facut eco de sold la copii am o rugaminte:ziceti-mi si mie unde ati facut eco (nu radio)grafii la oase si ce tarife se practica la aceste investigatii,eventual dr buni daca puteti sa-mi recomandati.Vic are inca semn in frunte de 1 an jumate de cand si-a spart capul si dr mea nu-mi da trimitere (nu intru in detalii si polemici) asha ca m-am hotarat sa-i fac o eco a cutiei craniene l aprivat.Mersi de raspunsuri

Amelia cum e Cristiana? Spune-mi te rog la recoltare le ia din deget sau dintr-o vena mai mare? Am auzit ca se ia din deget acum si eram curioasa daca e o practica la nivel general sau doar la noi in dispensar se face asha.

Claudita mea a facut luni 3 scaune din care 2 doar culoarea a ramas in pampers...asha apa era.I-am dat din 80 ml ceai de menta (neindulcit) in care dizolvasem un plic de Enterol cca 20 ml in doua transe (inainte de mese).De atunci nu a mai facut asha.Bineinteles ca am si alaptat-o la 2 ore ca imi era teama de deshidratare (desi nu a vomat) si ea avea mese la 4-5 ore...dar, daca tot nu dormea si se smiorcaia, o puneam la tzitzi sa se linisteasca.Dea DD sa numai faca asha moale ca ma sperie.De luni doarme toata noaptea de la 23 la 7.30...pauza de masa si schimbat pampers,un pic de lugu-lugu dupa ce pleaca frasu la gradi si apoi somn pana la 11.30.

Azi nu avem sarbatoriti... sau mari....maine insa....sa te tzi...la Vic sarbatoream fiecare lunita...la CLaudia...mai subtire...ii fac cateva poze, ii dau un pup mare si cam atat.

pupe si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna dimineata! De cateva nopti se trezeste mandra mea de n ori pe noapte sa pape. Oare nu se mai satura? Alaltaieri a dormit mult ziua si am crezut ca de asta s-a trezit de mai multe ori noaptea. Ieri nu a mai dormit atat de mult, dar tot s-a trezit. Mai am cam 20 de zile pana la 6 luni, cand incep diversificarea. Nu ma deranjeaza ca de la o trezire am ajuns la doua, trei, patru sau poate chiar cinci. Nici nu stiu, ca sunt moarta de somn, ma uit mecanic la ceas si cum o pun in patut adorm bustean. Apoi, la urmatoarea trezire, ma intreb oare cat era ceasul data trecuta, la ce san am pus-o, de cate ori s-a trezit pe noapte, dar mi-e greu sa raspund. Nu ma deranjeaza sa ma trezesc, ca doar stau acasa si pana acum am boierit, dar mi-e sa nu aiba ea o problema cu hrana, sa fie laptele meu altfel, mai diluat? In fine, mai e putin si incep sa ii dau papa. Poate dc ii dau cereale la masa de seara nu mai vrea asa curand papa. O sa vad. Ce cereale imi recomandati, din experienta voastra? Doctorita mi-a recomandat Nestle, dar o prietena mi-a spus ca nu prea i-au placut, se faceau cu cocoloase, preferandu-le pe cele de la Milupa. Voi ce parere aveti? Marul copt cum il faceti? Puneti marul intreg la cuptor sau il taiati si apoi luati cu lingurita pulpa si i-o dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetele! asa mai cu intarziere...

Elfica de ce oare cand bb se trezeste de mai multe ori noaptea primul nostru gand e "oare nu se satura" la fel gandesc si eu cand mai are cate o noapte cu treziri mai multe si daca mai ai si pe altcineva prin preajma sa iti alimenteze gandul, cum e cazul meu, zau ca iti vine sa te apuci sa ii dai papa, si gandul rautacios din noi zice: "baga-i cereala seara sa dormi si tu..." of ca bine zice sugu: "sa fi mama inseamna sa te simti vinovata..."

Fetele bb-ii vostri se freaca la ochisori? ca Alex se freaca de s-a iritat tot in jurul ochilor, si acum stau sa ma intreb oare i-au iesit zgrabuntelele pt ca se freaca la ochi, sau se freaca la ochi fiindca i-au iesit zgrabuntelele

Pogonici, nu mai aminti de ... gata a trecut, spune-ne de tine de micuta ta...parca e o micuta, nu? Sa stii ca si noi ne gandeam la infiat (au fost ceva probleme pana am ramas gravi) ziceam ca daca nu reusim luam un sufletel micut, doar ca atunci cand nu ma asteptam a iesit testul pozitiv...

fetele cele cu intalneala, am vazut pozele pe FB ce bine aratati voi impreuna ca o familie, ma bucur ca m-ati primit in familia voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Heidy, iti faci antrenamentul? Sa vezi ce obsesie cu praful si curatenia va fi cand incep sa misune cei mici prin casa...:) Eu am eliberat totul pe jos la M. Aspiram si spalam zilnic, pt ca la inceput statea in spatiul ei, pe o patura mare cu jucarii, dar apoi a inceput sa plece prin casa si umbla, nu gluma.:)
Corina, vacanta placuta in continuare!!
Elfica, trezirile astea dese de noapte pot sa nu fie de mancare, dar pt ca se linistesc la san pot fi confundate. Si noi mai avem 2-3 nopti agitate, apoi liniste. Eu stiu ca se intampla cand invata ceva nou, sunt f stimulati si asta se traduce si intr-un somn agitat. Cand incep sa se ridice in picioruse, sa se deplaseze, sa prinda bine lucruri, etc.
Martutza, noi am fost la orto-clinic la eco. Pe altcineva nu stiu sa recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

elfica chiar aseara citeam ca la 6 luni au un puseu de crestere.

Mergi la inceput