Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

Beatrice, felicitari pentru primul dintisor!

Doream sa te intreb de ce tu fierbi la aparatul de la avent marul doar 2 minute? eu il fierb 5...oare o trebui doar 2?

Ramo_P, bine ca l-ai vazut la timp, si mie mi-e teama sa o mai las nesupravegheata pe mandra.

Sugubina, si eu tot pere din alea ii dau.

Anes, ma bucur ca ati trecut cu bine peste incercarile la care ati fost supusi, sunteti 2 luptatori.

Fetelor, sa inteleg ca a cazut intalnirea de maine?

Unique, foarte tare Alexia ta, cu mersul in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetelor cate minute ii lasati pe bebei in fundulet?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

Eu o las cat rezista, de obicei pica ea singurica mai pe o parte daca oboseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Bebelina mea are deja 3 dintisori, acum se chinuie sa rasara al patrulea.Primul dintisor i-a iesit pe 30 martie. Si a inceput sa mearga "de-a busilea" cu spatele.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)

MTHFR C677T heterozigot

http://corectareteme.blogspot.com/

Wooow!!!! Deci i-au iesit dintisorii intr-un ritm ametitor! Lui Aron i-au iesit primii doi dinti, dar sper ca facem o pauza asa, de vre-o trei luni, ca nu mai vrem dintisori! Si se si deplaseaza! Ce dragut poate fi! Felicitari!
Felicitari si tie beatrice75 pentru primul dintisor!

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu mai stiu de unde spuneati ca ati luat razatoarea de sticla. Parca Megaimage? Alte sugestii, va rog?

Felicitari pentru bebelusii dintosi :) Mi-a spus nasa mea ca e mai bine sa iasa mai tarziu, ca se spune ca astfel sunt mai sanatosi. Stiti ceva sau e gresit? Adipapazi: o intrebi pe sorela? Si intreab-o si cum e cu pasta de dinti pt bebei si ce ne mai recomanda: de cand incepem sa ii spalam cu periuta, cand ii ies toti dintii? Daca inainte de a incepe spalatul pe dinti propriu-zis, ii stergem gingiile cu un tifon sau asa ceva, ca am citit candva ceva de genul acesta... Roag-o sa ne faca un scurt instructaj. Cand sa mergem la dentist prima data si apoi la ce interval de timp etc...

De cateva zile Iulia e tare maraita seara la culcare... Si nu o mai culc la 10-10.30, ci pe la 8-8.30, ca incepe concertul. De somn si oboseala o apuca plansul si greu o conving sa apuce sanul si sa adoarma. Nu sta in nicio pozitie, e jale mare. O mostra am avut in seara asta, dar am reusit sa o adorm in final. Si acum sunt pe net, imi fac de cap. Dar activitatea pe aici e slaba rau... Poate imi iau inima in dinti si vin si eu in vizita pe la FB. Sa vad si eu barlogul de acolo :) Sa vedem... ca mai am de cautat diverse pe net, verific mail-ul si apoi incerc sa va caut.

Pogonici, spune-ne si noua povestea ta pe scurt. Stiu ca ai dat un link la un moment dat, dar erau 20 de pagini si nu aveam timp, iar apoi am pierdut link-ul. Si si daca mi l-ai da iar, tot ar fi complicat, ca nu am prea mult timp. Fa tu un rezumat cu ce crezi ca e mai important.

pe toata lumea din barlog.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

acum sunt zombi..dar poate maine pitica ma lasa sa va spun pe scurt povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Nu numai ca i-au iesit repede dintisorii, dar i-au iesit si intr-un mod ciudat. Primul era jos, apoi i-a iesit al doilea sus, al treilea jos si acum asteptam inca unul sus....un fel de zig-zag. Apropo de mersul cu spatele face si circarii. Astazi o asezasem in pat si eu stateam intinsa la marginea patului sa nu cumva sa se rostogoleasca si sa cada din pat. La un moment dat am indoit picioarele. Alexia a prins momentul si s-a strecurat in marsarier pe sub picioarele mele, de parca voia sa evadeze. Daca as fi lasat-o probabil ca ar fi cazut din pat. Ii mai pun cand si cand bariera din perne, dar se propteste in maini si sta cu capul ridicat ca o broasca testoasa de parca ar fi gata gata sa escaladeze bariera. Noroc ca inca nu isi coordoneaza miscarile pentru mersul in fata. Reuseste doar sa se legene pe palmute si genunchi cand in fata cand in spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Nu numai ca i-au iesit repede dintisorii, dar i-au iesit si intr-un mod ciudat. Primul era jos, apoi i-a iesit al doilea sus, al treilea jos si acum asteptam inca unul sus....un fel de zig-zag. Apropo de mersul cu spatele face si circarii. Astazi o asezasem in pat si eu stateam intinsa la marginea patului sa nu cumva sa se rostogoleasca si sa cada din pat. La un moment dat am indoit picioarele. Alexia a prins momentul si s-a strecurat in marsarier pe sub picioarele mele, de parca voia sa evadeze. Daca as fi lasat-o probabil ca ar fi cazut din pat. Ii mai pun cand si cand bariera din perne, dar se propteste in maini si sta cu capul ridicat ca o broasca testoasa de parca ar fi gata gata sa escaladeze bariera. Noroc ca inca nu isi coordoneaza miscarile pentru mersul in fata. Reuseste doar sa se legene pe palmute si genunchi cand in fata cand in spate.

Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010)

MTHFR C677T heterozigot

Ai o fetita foarte precoce! Cred ca e foarte dulce cum se deplaseaza ea in marsarier!
Aron al meu e departe de a se ridica macar in patru labe, nici nu visez deocamdata la mai mult. Se deplaseaza si el cumva in stilul acelor de ceasornic, se intoarce de pe spate pe burta (inapoi nu), dar atat...

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toata lumea! Ofer pentru cine bea! In sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul.

Beatrice, nu stiu cum e cu dentinoxul, dar calgelul are efect doar vreo 20 min si poti da de vreo 6 ori in 24 ore parca. Acum depinde de copil, caci sunt copii care fac febra, diaree, sunt plangaciosi, cu orele/zilele cand le ies dintii sau mai e si categoria de copii la care nici nu stii cand le-au iesit dintii si maselele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Beatrice, felicitari pentru dintisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetele!

Se intoarce Alex de pe spate pe burta , aseara eu vroiam sa ii dau papa, si el nu avea stare pt ca descoperise ca se poate intoarce, si era ca titirezul... eu sunt very happy!!! cred ca majoritatea ursuletilor se intorc si stirea nu mai e asa de interesanta dar eu sunt in continuare entuziasmata...

Noi nu dam semne ca ne-ar iesi dintisorii, dar eu nu ma supar pt ca daca o sa fie cu plans mult ?

e in patut si ma striga, ma duc la el
barlogul

Mergi la inceput