Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrice75 spune:
Dentinoxul e o mare porcarie, sa cumparam si calgel...i-am dat Panadol si s-a mai linistit, dar mi-e frica, cat Panadol sa-i dau?
sugubina spune:
Crissellena multa sanatate Dariei,sa ne tii la curent cu evolutia.
Da, am dat suc de morcov crud+mar tot crud.
Adipapazi normal ca nu dau para romana, ca nu exista..dau dinalea mai galbene ce mi se pare mie mai moale; pe razatoarea de sticla si suc.E o expozitie la Romaero parca, in wk..
beatrice da e marait, urla ? de ii dai cu panadoale?
Noi am fost la kineto cu masina, ca am zis ca ploo asa intunecat era..dar binenteles ca a dat cu suare cand ne intorceam, ce ma mai oftichez..Sunt singura cu ele de la 5juma pana diseara, inclusiv baia. Acu Stau una langa alta si vocifereaza, Ilinca a prins-o de mana pe sorsa si o tine bineee. Stau in sorenie.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Felicitari pentru kilograme ursuletilor grasuti! Mica mea avea duminica seara 5.385, dar era inainte de masa (de fapt inainte de baita si de masa), deci eu tot sper sa aiba mai mult. Parca s-a mai lungit de luna trecuta, si mi se pare slabuta rau. Bine eu am fost mai slabuta pana pe la 27 de ani, deci poate o avea ceva gene.
Felicitari Beatrice pentru dintisor!
Doura, si a mea mica tipa pana raguseste. Mi-a spart timpanele, ma stie tot blocul (si-s 5 scari numai). SI o mai si apuca pe la ore mici, azi dimineata a luat-o la 4.30 .
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
A, si a inceput draga mea mica sa se roteasca in pat. Ca ceasul. Si uneori se intoarce pe burtica, atat cat poate, ca inca nu stie sa-si scoata manuta de sub ea si se cam propteste
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Ramo_P spune:
Beatrice - felicitari pentru dintisor, nu cred ca e singurel in barlog, parca mai sunt doi ursuleti cu dintisori...
lorin7774 - horror!!! si da, cred ca o ridicau cu bebelina in masina ca astia nu stiu prea multe
Crissellena - MULTUMESC! ma rosesc toata , stau si ma intreb oare cum voi fi ca soacra... o sa ma iubeasca nora?!
Multa sanatate Dariei! o pupam sa iasa analizele bine
adipapazi - intoarceri complete nu face, doar pe stanga, pe dreapta sau de pe stanga pe dreapta, isi prinde picioarele cu manutele si se intoarce pe o parte... el incearca dar nu reuseste.
sugubina - asa se intampla intotdeauna, daca te duceai pe jos va apuca ploaia... Legile lui Murphy
amelia_ilie - sigur are genele lui mami, de aceea o sa fie o printesita delicata, asa ca nu-ti mai fa griji atata timp cat e vesela, vioaie si vocifereaza... Al meu nu tipa dar il apuca vocalizele tot seara inainte de culcare, e asa dragalas, eu shht shhhttt si el tot mai tare "AAAAA"
Sa va spun... l-am pus pe mandru' meu in pat si eu m-am dus la masa de infasat (doi pasi) sa iau aparatul foto, cand ma intorc Alex era pe marginea patului razand ca tocmai reusise o intoarcere (de pe burta pe spate) si l-a distrat faptul ca s-a rotit, mie mi-a stat inima, jos era parchetul si e o distanta considerabila din pat pana jos... de-acum numai in patut sau pe jos mai sta el daca nu sunt langa el, da LANGA el nu la doi pasi.
Cand va aud pe voi ce relaxate povestiti de papica, imi fac curaj si zic ca nu e ... chiar asa de negru. Astazi i-am facut "cadou" lui Alex 3 lingurite de suc de morcov, pe care le-a papat nu cu mare placere cum le-a papat acu' doua saptamani pe cele cu suc de mar, eu eram fericita ca am reusit sa nu dau pe langa bavetica si au ramas hainutele curate, dupa ce i-am dat bavetica jos... a regurgitat pe body-ul alb oare mai iasa??
unique spune:
Bebelina mea are deja 3 dintisori, acum se chinuie sa rasara al patrulea.Primul dintisor i-a iesit pe 30 martie. Si a inceput sa mearga "de-a busilea" cu spatele.
http://corectareteme.blogspot.com/
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Bebelina mea are deja 3 dintisori, acum se chinuie sa rasara al patrulea.Primul dintisor i-a iesit pe 30 martie. Si a inceput sa mearga "de-a busilea" cu spatele. Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si Alexia Stefania (22/10/2010) MTHFR C677T heterozigot http://corectareteme.blogspot.com/ |
Super, super!!! primul ursulet plimbaret yupy
heidy spune:
Buna seara.. buna seara...
Felicitari celor cu dintisori si plimbaretilor si ursuletilor rostogolitori...Noi nu dam nici un semn nimic cum ca am vrea sa migram macar un centimetru. In rest suntem bine, sanatosi, voiosi si ne incadram si noi in randul bebelusilor cu vocalize. Eu glumeam cu nasa noastra ca nu cumva se pregateste pentru un spectacol la opera??
Deci voi ati inceput serios diversificarea... Eu mai astept.. sa implineasca 5 luni si apoi o sa ma gandesc si eu sa il testez asa .. cu gusturile...
La multi ani inca o data bebeilor sarbatoriti astazi !
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE