Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 18
Dosita spune:
Mersi de incurajari! Ma gandesc ca e in grafic, medicul nu a spus ca ar fi vre-o neregula....Dar totusi mi se pare asa micut pe langa Alexandru! E asa lung pentru ca asa s-a nascut (cu 57 cm), nu stiu de unde ca eu sunt micuta, tatal lui la fel....
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
sugubina spune:
Buna cikas!
anes hai ca incepe sa creasca bine, felicitari pentru cele 6kile, la mai multe!
Elfica eu rad pe razatoarea de sticla mar/para/banana-se fac ca o spumo-crema perfect pt bebe. Morcovu nu-fac doar suc (la storcator) din mar/morcov si il dau dupa ce au papat piureul, cam 50-60ml de persoana. Azi aproape ca nu au mai vrut lapte dupa..au bagat 120ml.
Merge cred sa storci ce ai ras de pe razatoare sa obtii suc de morcov..Si cand oi pleca pe undeva e ok sa o iei. Si noi cand plecam (ca vreau dupa Paste neaparat) iau razatoarea de sticla + storcaret. Am citit ca e mai buna razatoarea de sticla ca nu ucide vitaminele, nu se oxideaza, fata de cea de metal.
Ma stradui sa le dau sucu imediat dupa ce l=am stors ca idea e sa ia maxim de vitamine si nutrienti din el.
Ramo maaama ce ce kileeeee super! Si Mara se intoarce ca ciasu-ieri m-am speriat-era paralela cu sorsa si dupa 5min o gasesc perpendiculara pe Ilinca. deci da..
Dosita eu zic ca are bine 7 kile..sunt unii mai zlabuti asta e..Ilincuta deabia face si ea 5.3. Cre ca suntem cele mai mici bebe de pe forum !
Miru da e o super uratenie de vremee...nu iti vine sa faci nimica. Tre sa merem la kineto, ca alfel nu ieseam din casa.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
lorin7774 spune:
Dosita, nu-ti fa griji! are timp sa se tot ingrase
Beatrice, felicitari pentru primul soricel!
sa va spun ce-am patit ieri...am parcat masina jumate regulamentar si jumate pe un marcaj din ala de n-ai voie sa stai pe el; am intrat pret de 5 minute intr-un magazin si cand am iesit disparuse
mi-o ridicasera "domnii" care asigura ordinea prin parcari....aveam in ea caruciorul, geanta Antoniei cu scutece, etc...hainele de schimb ale Mirunei care era la dansuri
am crezut ca mor!!! dupa nervii de rigoare, am achitat amenda si mi-am luat masina....ma intreb daca Antonia dormea si o lasam in masina, oare o lua cu tot cu copil ???
si uite asa m-am usurat de niste milioane bune....
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Au aratat candva la stiri cd au ridica masina cu o batranica in ea. |
Doamne fereste..
am zis ca numai mintea mea bolnava isi poate imagina asa ceva, nu ca exista in realitate
Crissellena spune:
Uff, scrisesem ditamai mesajul si mi-a picat netul si l-am pierdut
Am sa fac un rezumat...Am primit analiza bebelinei.. are TSH marit, aproape dublu fata de limita maxima. Am mers urgent la endocrinolog, copilul nu prezinta semne clinice de hipotiroidie... Am trimis probe la inca 2 laboratoare, ca sa fim siguri... De 2 luni tot investigam tiroida asta si de fiecare data avem alte rezultate. Cand e bine, cand e rau... Oare ar trebui sa merg la alt endocrinolog? Exista endocrinolog specializat pe bebelusi?
Sugubina, merci pt. sfaturi. Deocamdata stam bine cu tzitzi, copila creste si pana pe la 5 luni jumate (adica peste 2 saptamani) am timp sa ma adun si sa-mi fac curaj sa incep lupta cu diversificarea! Cred ca am sa incep cu morcov, ca la asta s-a strambat mai putin cand am facut "proba". Tu ai dat crud, nu?
Beatrice, felicitari pentru dintisor! Sa fie cu noroc ;)
Ramo, dar e voinicel baietelul tau, nu gluma! or sa se bata fetele pentru el, asa frumos e! (l-am vazut pe FB)
La noi vremea e horror si tare as fi iesit sa-mi limpezesc un pic mintea. Ma streseaza maxim tiroida asta... bebelina nu prezinta nici un simptom, eu nu am avut niciodata probleme... de unde dereglarea asta? Off, si e asa de pacatoasa tiroida, mai ales la bebeii in crestere, face atatea stricaciuni
Gata, nu ma mai plang. O sa aiba Doamne-Doamne grija si de mica mea.
Ma duc sa votez ursuletele din concurs.
Crissellena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 Dosita, nu-ti fa griji! are timp sa se tot ingrase Beatrice, felicitari pentru primul soricel! sa va spun ce-am patit ieri...am parcat masina jumate regulamentar si jumate pe un marcaj din ala de n-ai voie sa stai pe el; am intrat pret de 5 minute intr-un magazin si cand am iesit disparuse mi-o ridicasera "domnii" care asigura ordinea prin parcari....aveam in ea caruciorul, geanta Antoniei cu scutece, etc...hainele de schimb ale Mirunei care era la dansuri am crezut ca mor!!! dupa nervii de rigoare, am achitat amenda si mi-am luat masina....ma intreb daca Antonia dormea si o lasam in masina, oare o lua cu tot cu copil ??? si uite asa m-am usurat de niste milioane bune.... _ LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O |
Ce faza urata! Oare "domnii" astia chiar sunt batuti in cap? Poate aveai ceva vital in masina, un medicament, ceva... Bine ca la noi nu fac din astea.. blocheaza rotile si atat.. Macar iti poti lua lucrurile din masina ...
adipapazi spune:
elfica, cu mar sau cu morcov, e cam acelasib deranj. oricum, merele alea taranesti sunt cam pe duca.si eu tot cu razatoarea de sticla, plus ca le storc prin tifon si apoi le amestec cu cereale humana piersici cu maracuja sau cu burtica sanatoasa de la nestle. oricum, ce scrie in carti ca dupa 2 saptamani inlocuiesti 150 ml de lapte cu 150 ml piure nu cred ca poate fi adevarat.prea mult mar si prea putin timp.asa ca, rabdare si tutun, cum mi s-a spus si mie!
chiar vroiam sa aflu de la sugubina: ce para le dai? ca io nu gasesc romanesti.
waw, 9kg la 5 luni? frate, e foarte mare!bravo!se intoarce de pe o parte pe alta?
joann, sunteti bine?
noi am fost la kineto, acu bagam parc, am papat marul azi si ieri, cu bebe ioakim ne bagam si la piure de legume.ana mai baga din cand in cand cateva lingurite de cereale pe la 5, dar numai cand vrea ea, ceea ce eu inca nu am inteles.
ne rasucim pe toate partile, ne taram in toate sensurile, radem si roadem tot.
cand e nush ce expozitie saptamana asta si mai ales unde?