Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 21
unique spune:
Fetita mea este mai agitata in perioada asta, dar nu plange mai mult decat de obicei, doar este mai nervoasa si musca tot ce prinde, asa ca a reusit sa imi capseze degetul pana la sange. Sfat: nu bagati degetele in gura bebelusilor dintosi... doare al naibii de tare. Sper sa nu ii vina ideea sa imi faca si la san asa ceva. Febra nu a facut, in schimb este mucioasa, dar am dat vina pe sora ei mai mare care este racita cobza.
http://corectareteme.blogspot.com/
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P Neata fetele! Se intoarce Alex de pe spate pe burta , aseara eu vroiam sa ii dau papa, si el nu avea stare pt ca descoperise ca se poate intoarce, si era ca titirezul... eu sunt very happy!!! cred ca majoritatea ursuletilor se intorc si stirea nu mai e asa de interesanta dar eu sunt in continuare entuziasmata... Noi nu dam semne ca ne-ar iesi dintisorii, dar eu nu ma supar pt ca daca o sa fie cu plans mult ? e in patut si ma striga, ma duc la el barlogul _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Ramo .. felicitari! Noi nu dam nici un semn de intoarcere!! Nimic!
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Ramo_P spune:
Heidy, nu fi suparata ca poate si Tudor asteapta ziua cand va implini 5 lunite ca si Alex, nici el nu a dat nici un semn pana aseara...
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P Heidy, nu fi suparata ca poate si Tudor asteapta ziua cand va implini 5 lunite ca si Alex, nici el nu a dat nici un semn pana aseara... _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Probabil ca asa e ..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
beatrice75 spune:
I-am dat si cu Calgel, nimic, I-a trecut cu Panadol, saracutul. Zicea un fel de "mama" si muream de mila lui ca ma simteam asa de neputincioasa!
Da, Andreea, incep si eu sa fierb mai mult marul...
Crissellena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui heidy
Ramo .. felicitari! Noi nu dam nici un semn de intoarcere!! Nimic! Fericita mamica de Tudor Andrei POZE |
Nici Daria mea nu da absolut nici un semn de intoarceri. Sta pe burtica si da din picioruse in aer. Atat. Si peste 2 zile face 5 luni. Dar inca nu ma ingrijorez. Inca...