Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Iata-l pe invingatorul meu! http://family.webshots.com/album/578397034pbEStf

poze

Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.

Minunea Ovidiutzu este minunata, are niste ochisori superbi! Va doresc tot binele din lume si multumim lui Dumnezeu ca ati avut putere sa treceti peste acest impas! Am plans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Anes, imi pare teribil de rau ca ati avut asa o incercare groaznica de trecut! Dar Ma bucur teribil ca Ovidiutu e bine acum, ca e un invingator, si ca toate testele v-au iesit bine!! Si cu greutatea, stai linistita, Lucas la 4 luni avea aprox 5.5 kg, iau ei incet incet in greutate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Buna, fetelor!
Am cam tacut pana acum, dar de citit va citesc zilnic, si chiar daca uneori mai ratez o zi, recuperez si nu sunt in urma, nici aici, nici pe FB.
Am votat zilnic copilasii (mai greseam si incercam sa votez chiar de 2 ori in 24 de ore, dar au pus paza buna organizatorii )!

Anes, Doamne prin ce ati trecut! Eu sigur nu faceam fata! Acum mi-e rusine ca eu ma plang pentru nimicuri! Sa fiti sanatosi cu totii, copilasi si parinti! Mare hop ati trecut, dar stii cum se spune, Doamne – Doamne ii incearca pe cei pe care ii iubeste! Ma plec in fata ta!

Sunset_zuzi, exact asa fac si eu, nici macar nu-i las sa-si spuna poezia, si sar cu banul. Dar nu ma interesez niciodata, tocmai ca sa nu am astfel de surprize. Oricum, Doamne Doamne vede tot, si intentia ta buna, si hotia lor!

De noi ce sa va spun, astept niste analize ale bebelinei(TSH). Pentru ca are ochii prea mari este suspecta de hipertiroidie... Am plecat de la ortoped (el a facut observatia), am ajuns la endocrinolog, la echo fontanelara, analize la sange (una cu rezultat groaznic, alta cu rezultat bun), acum am repetat TSH si vom merge si la oftalmolog saptamana viitoare. Faza e ca si eu am ochii de brosuta , si toata lumea spune ca Daria imi seamana, numai doctorii nu prea vad lucrul asta.
La Echo transfontanelara a depistat o dilatatie pe ventricolul drept de 2.17 cm. Nu mi-a spus mai nimic de ea, desi am insistat cu intrebarile.. Cica e de la o posibila hemoragie in timpul sarcinii, Dar eu de unde sa stiu?!? La echografiile lunare dr. imi zicea mereu ca e totul foarte bine! Nici nu stiu ce sa mai cred... ma ingrozesc doctorii nostri. parca imi pierd pe zi ce trece increderea, si asa subreda... dar din nefericire, depindem de ei ... Imi vine sa plang cand imi dau seama in ce tara traim

Va pup si va citesc in continuare zilnic, pt. ca am mare nevoie de voi.
Nu va suparati ca scriu rar, nu am asa talent la povestit ca voi, si nici nimic deosebit de spus!

Probabil ca la ora asta dormiti, asa ca va urez somn dulce si vise frumoase, voua si ingerasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

anes ....mi-a fost f f f greu sa citesc...mi-am adus aminte si eu....dar voi ati reusit ..ovidiu este un dulce ..ma bucur enorm ca este bne...iti trimisesem si eu PM atunci ..tot de gomoiu am aflat si eu de la o prietena medic..si pt gastro nu ma tin minte unde te-am trimis:)...va mult

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

anes,esti o mama foarte puternica!!!imi pare tare rau pt toata suferinta prin care ati trecut.ai un ursulet superb,un luptator!!!
multa sanatate va doresc.

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

Subscriu ! Anes si Ovidiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ANES scriu si aici esti o mama puternica si asa este e teribil sa treci prin asa ceva,numai Dumnezeu le oranduieste si stie care e rostul lor,oricum Maica Domnului a fost alaturi de voi si ugaciunile ei au fost auzite de catre Dumnezeu ...pupam mami si puiul INVINGATOR!!!

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Weekend placut tuturor!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Multumim la fel

Sper sa fie placut ca imi e asa de rau...sper sa nu racesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Deci buna fetele mele!

Am ramas singurele azi ca dady a plecat la serv la 12, si eram cam in cumpana cu vremea asta ce sa facem..Am dat la 10 mar cu banana-succes total (bine,mai peafara,ele scuipau eu bagam-in final au prins gustu). Apoi s-a facut 14 si am zis ca e pacat sa nu iesim, era un cer albastru si soare stralucitor..

Dupa ce am dat gata turu de IOR, ne-am intalnit cu Ral-eli si cu Robert si cu dady lu Robert, si am facut meeting in bebelusenie, si poze.Se oprea lumea ca la circ. Ce mai, distractie distractiva cu cele trei saorme.Iepuraso sa imi trimiti si mie pozele pls.

Azi am avut ceva mai mare succes la supa, am pasat dovlecel putin, sa fie semifluid, au bagat ceva, ca dupa nu au mai papat mult lapte.

Voi cum v-ati distrat weekendu asta, pe unde ati fost?

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Deci buna fetele mele!

Am ramas singurele azi ca dady a plecat la serv la 12, si eram cam in cumpana cu vremea asta ce sa facem..Am dat la 10 mar cu banana-succes total (bine,mai peafara,ele scuipau eu bagam-in final au prins gustu). Apoi s-a facut 14 si am zis ca e pacat sa nu iesim, era un cer albastru si soare stralucitor..

Dupa ce am dat gata turu de IOR, ne-am intalnit cu Ral-eli si cu Robert si cu dady lu Robert, si am facut meeting in bebelusenie, si poze.Se oprea lumea ca la circ. Ce mai, distractie distractiva cu cele trei saorme.Iepuraso sa imi trimiti si mie pozele pls.

Azi am avut ceva mai mare succes la supa, am pasat dovlecel putin, sa fie semifluid, au bagat ceva, ca dupa nu au mai papat mult lapte.

Voi cum v-ati distrat weekendu asta, pe unde ati fost?

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Ce frumos, ne aratati si noua pozele de la distractia distractiva, nu?
Eu astazi m-am distrat cu o durere de stomac, si cu un bb marait, cred ca i-am transmis starea mea, dar bine ca a trecut si pana la urma am reusit sa fac papica la sotul din dotare si o prajiturica ca maine ma duc la socrii in vizita, nu sa impresionez ca au 72 ani soacra si 78 ani socru, sunt foarte de treaba, deh au crescut 8 copchii, au trecut prin multe...
Acum ma delectez cu romanii au talent in liniste deplina ca Alexicul doarme, de cand am citit prin ce a trecut Anes apreciez mai mult ceea ce am

barlogul si ursuletii

Mergi la inceput