Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
Seara buna!
Si noi am fost prin parcuri, azi am ales Herestrau. Cu Danaint si cu Lucaselu ne-am simtit tare bine. In ultimele zile am cam umblat din mall in mall(saracii bebei), azi am zis sa profitam de razele soarelui. David a fost cam agitat, pe seara a cazut frant. Lucas e cel mai cel, cuminte si vesel, n-ai stres cu el. Cred ca data viitoare fac schimb cu Dana.
Va pup, s-aveti somn usor!
Crissellena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Deci buna fetele mele! Am ramas singurele azi ca dady a plecat la serv la 12, si eram cam in cumpana cu vremea asta ce sa facem..Am dat la 10 mar cu banana-succes total (bine,mai peafara,ele scuipau eu bagam-in final au prins gustu). Apoi s-a facut 14 si am zis ca e pacat sa nu iesim, era un cer albastru si soare stralucitor.. Dupa ce am dat gata turu de IOR, ne-am intalnit cu Ral-eli si cu Robert si cu dady lu Robert, si am facut meeting in bebelusenie, si poze.Se oprea lumea ca la circ. Ce mai, distractie distractiva cu cele trei saorme.Iepuraso sa imi trimiti si mie pozele pls. Azi am avut ceva mai mare succes la supa, am pasat dovlecel putin, sa fie semifluid, au bagat ceva, ca dupa nu au mai papat mult lapte. Voi cum v-ati distrat weekendu asta, pe unde ati fost? Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
Suuuuper tari pozele cu bebelusii (vazut pe FB)! Sunt incredibil de dulci! Cred si eu ca ati facut senzatie in parc! Pupici pentru toti copilasii dragalasi!
JoAnn spune:
Salutare fetelor
anes saraca prin ce a trebuit sa treci , dar mai ales puiul tau.
Ma bucur mult ca acu bebe e bine. am vazut pozele , e un scump.
offf...acu sa ma plang si eu putin....maine mergem si noi la operatie. Cu Sara. joi dimineata a sangerat hemangiomul, iar vineri am mers la dr. si a zis ca a mai si crescut, asa ca tre sa il operam.
pe o parte ma bucur ca o opereaza, asa scapa de buba de dupa ureche si o sa poata sta si ea fara bonetica ,ca imi era o mila...pe Marti o lasam mai mereu cu capusorul gol, dar pe Sara nu, de frica sa nu se loveasca, fiindca mai mereu dadea cu manuta pe acolo.
si sa punem cercelusi.
pe de alta parte...mor de frica. totusi urmeaza o anestezie si o interventie asupra corpusorului ei....sper sa isi revina repede si fara reactii adverse.
si sa ne intoarcem repede acasa...la Marti si la tati.
da....si iar mi se rupe inima ca o las pe Marti. saracuta.
Monnica spune:
Ratusca, Varsari, Beatrice va multumesc pentru raspunsuri.
Eu ma gandeam sa ii dau carnita de pui dupa 6 luni. Acum imi dau seama ca nici branzica nu i-am dat. O sa incerc saptamana viitoare. Azi vreau sa ii dau mango.
Anes, noi am scapat de intoleranta la lactoza cu Baby Jarro Dophilius. Este extraordinar, dupa numai o saptamana isi revenise. Inainte am mai incercat Biotics si Protectis, dar in zadar.
Eu nu am putut sa ii dau Ca fiindca nu il suporta, face diaree, asa ca pana acum nu i-am dat deloc Ca. Acum dupa 6 luni vreau sa incerc cu un sirop cu Ca.
Nici Fe nu i-am dat.Dr mi-a zis ca nu imi da Fe fara leucograma si eu nu prea as mai vrea sa il intep. Voi dati Fe bebelusilor?
Monnica spune:
JoAnn.
Tinem pumnii. Eu stiu prin ce treci: si Alex a avut un hidrocel inchistat care a trebuit operat. A fost o zi foarte grea pentru mine. Cand mi l-a adus din sala de operatie parca m-am nascut din nou.
amelia_ilie spune:
JoAnn tinem pumnii pentru Sara, sa se refaca repede si sa nu o doara deloc!
Sunt tare geloasa pe fetele cu copilasi cuminti, eu ieri am zis ca ma sugrum singura si apoi ma impusc ! Am plecat cu mandra in parc (National), am ajuns pe jos, cu caruciorul, totul ok pana cand m-am oprit pret de 1 minut (nici nu stiu daca am stat atat) si s-a pus mitza mea pe un urlet de m-a stiut tot parcul. Dar asta n-a fost tot. Nu, a urlat pana cand m-am oprit cu ea in mijlocul strazii si am luat-o in brate. Si uite cum am mers eu vreo 45 de minute mers sustinut (de pe bd. Basarabia pana la Delfinului) cu mitza in brate si cu caruciorul impins pe langa noi. AM zis ca innebunesc, nu alta! Asa ca azi am iesit de 2 ori cate 40 de minute cu marsupiul. Mi-e si frica sa mai ies cu caruciorul, ca daca imi mai face una ca ieri cred ca las acolo carutul si vin acasa doar cu ea.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
adipapazi spune:
elizacri, imi pare rau de ce se intampla la tzatze, sper sa fie totul in tegula sis a scapi de dureri.
corina, romantism!!!!!!!
Si eu vreau sa vin miercuri!
Hai ca o intreb pe sister cum e cu pastele de dinti cu fluor, e medic stomatolog, specialitatea pedodontie!
amelia, sa ma vezi pe mine in brate cand cu unul, cand cu altul, iar in zilele de arnold, cu amandoi!
anes, sunt pur si simplu fara cuvinte. am pielea de gaina si iti spun ca de foarte multe ori m-am intrebat prin ce trebuie sa treci de nu ne mai scrii. ma bucur enorm ca sunteti bine. noi am stat in camera cand am nascut cu o fetita care a fct bronsiolita, apoi pneumonie de aspiratie si acum e la faza cu lipsa de oxigen. sper sa evolueze lucrurile in bine si la ei.
e un grasan luptatorul tau! si frumossssssssss! sunteti cei mai tari! bravo, jos palaria! am dat si cateva lacrimi. bravo ca ati rezistat!
noi am fost in wend la veliko tarnovo la romantism, fara copii. asa ca de-aia nu am mai scris de joi. am dormit si am mancat bunatati. erau si un cuplu de romani cu 2 baieti gemeni, care ne-au incurajat ca pe masura ce cresc copiii (ai lor aveau cam 5 ani), se simplifica lucrurile.
abia astept sa vina colacii.
doamne, ratusco, cum faci de mananca ana toate bunatatile pe care le insirasi?
unde in herastrau e intalneala?
heidy spune:
Salutari de weekend!
JoAnn, iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine si de micuta.
Amelia, imi pare tare rau ca ai patit asa cu Iulia. Sper pe viitor sa nu iti mai faca figura.
Se vede ca e weekend, e mai slabuta activitatea pe forum si de cand cu FB-ul....si mai slaba.
Weekend placut in continuare.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE