Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Hai sa va povestesc o faza acum 5 minute vine la usa o tanti cam de 40 ani ca e de la asociatia "Ana-Maria 2004" si ca strange fonduri pentru copii de la Budimex bla bla bla... eu ca fraiera nici macar nu o las sa termine speach-ul si sar cu banu` (ca Becali) ..imi da femeia chitanta si intru pe net sa caut despre asociatia binevoitoare si ce gasesc netul era plin de stiri cum ca sunt niste excroci si ca se folosesc de diverse texte pt a face rost de bani..m-am inrosit la fata de nervi

De banii aia ii luam ceva copilului meu decat sa ii dau aleia sa faca mare. De obicei cand vin oameni la usa sa ceara bani le dau si mai ales cand e vorba de copilasi...azi e pentru prima data cand imi vine sa mananc pamant de necaz cat de fraiera sa fiu

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

Uite de-asta nu dau eu bani oamenilor ce cer la usa, daca vreau sa fac o fapta buna fie le virez in cont, fie dau direct persoanei ce are nevoie, cu toate ca de multe ori stau si ma intreb, daca astia au spus adevarul... mai vin cersetori ce cer mancare, la aia le dau ca spun adevarul... le e foame.

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Ramo_P chiar asa fac si eu .. Nu dau bani la oameni la usa, dar daca imi cer de mancare, caut prin frigider si e imposibil sa nu gasesc cate ceva.
Apropo de asta, mi s-a intamplat sa fac un pachetel cu diverse de mancat si sa dau la un cersetor pe strada si dupa ce l-am dat, in loc de merci sau ceva .. ma intreaba "Dar niste bani nu ai??". Cand am auzit... imi venea sa ii iau pachetul din mana ..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

anes este groaznic ce povestesti Domnul sa va aibe in paza sa cresteti mari si sanatosi

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

anes,esti o mama foarte puternica!!!imi pare tare rau pt toata suferinta prin care ati trecut.ai un ursulet superb,un luptator!!!
multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, Anes, si eu am plans la povestea voastra. Va dorim numai bine si numai zile frumoase! Multa sanatate!! Ai un baietel minunat, vesel si cu niste ochisori superbi!
Monnica, multi pupici si voua! Sper sa fie bine tot barlogul de-acum, sa fie ocrotiti ursuletii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Anes, eu ziceam ca am trecut prin multe...Nici nu se compara prin ce ai trecut tu!

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aveti parte numai de bucurii!

Nu a inceput nimeni diversificarea? Noi papam mar, morcov, banana si supa.

mamica lui Alexandru (04.06.2006) si David Gabriel (02.11.2010)

Foarte multe fete au inceput diversificarea!

Mergi la inceput

Anes, da, mi s-a zbarlit parul pe mine de emotie.Cand ai scris ca bebe a fost internat pt reflux si faptul ca refuza sa manance la un moment dat, mi-am adus aminte cd si noi ar fi trebuit sa ne internam dupa botez in spital pt acest lucru, iar pediatrul ne spusese ca suspecteaza ceva foarte grav. 3 zile n-am fost om. Noroc ca in seara dinaintea botezului am vb cu medicul si i-am spus ca bebe a inceput sa pape si astfel ne-am putut bucura de eveniment. Iar la tine asta a fost doar un episod. cata putere ai putut sa ai!
bb e superb
Unde ai gasit Motilium? Ca noi n-a fost chip sa gasim. Ii dau Protectis si vad ca e bine.

Mergi la inceput

Kamik, nici tu nu ai mai dat niciun semn. Daca imi aduc bine aminte, ultima data cd ai intrat, ziceai ca mergi la dr ca bebe vomita rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Anes, ai inca un bebe superb!!! Sunteti amandoi niste invingatori ! Mult senin la voi de acum inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Anes, totul e bine cand se termina cu bine. Intr-adevar, ati fost foarte incercati, dar Dumnezeu a fost alaturi de voi si ati reusit sa treceti peste tot ce-a fost rau si greu. Aveti o minune de baietel, si la propriu, si la figurat! Dumnezeu sa va protejeze!

Monnica, multe imbratisari si l fel cum i-am scris lui Anes, totul e bine cand se termina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Anes Ovidiu e superb, arata ca un invingator! Ma bucur ca ati trecut cu bine prin aceasta incercare M-a impresionat pana la lacrimi ceea ce ai povestit Esti o femeie puternica si asta i-a dat forta si puiului tau. Numai bine va doresc!

Mergi la inceput