Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 12
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo_P
Uite de-asta nu dau eu bani oamenilor ce cer la usa, daca vreau sa fac o fapta buna fie le virez in cont, fie dau direct persoanei ce are nevoie, cu toate ca de multe ori stau si ma intreb, daca astia au spus adevarul... mai vin cersetori ce cer mancare, la aia le dau ca spun adevarul... le e foame. _ Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze |
Ramo_P chiar asa fac si eu .. Nu dau bani la oameni la usa, dar daca imi cer de mancare, caut prin frigider si e imposibil sa nu gasesc cate ceva.
Apropo de asta, mi s-a intamplat sa fac un pachetel cu diverse de mancat si sa dau la un cersetor pe strada si dupa ce l-am dat, in loc de merci sau ceva .. ma intreaba "Dar niste bani nu ai??". Cand am auzit... imi venea sa ii iau pachetul din mana ..
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
sunset_zuzi spune:
anes este groaznic ce povestesti Domnul sa va aibe in paza sa cresteti mari si sanatosi
Votati scorpiuta AICI
kokorinusha spune:
anes,esti o mama foarte puternica!!!imi pare tare rau pt toata suferinta prin care ati trecut.ai un ursulet superb,un luptator!!!
multa sanatate va doresc.
Vasari spune:
Of, Anes, si eu am plans la povestea voastra. Va dorim numai bine si numai zile frumoase! Multa sanatate!! Ai un baietel minunat, vesel si cu niste ochisori superbi!
Monnica, multi pupici si voua! Sper sa fie bine tot barlogul de-acum, sa fie ocrotiti ursuletii!
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnica Anes, eu ziceam ca am trecut prin multe...Nici nu se compara prin ce ai trecut tu! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aveti parte numai de bucurii! Nu a inceput nimeni diversificarea? Noi papam mar, morcov, banana si supa. mamica lui Alexandru (04.06.2006) si David Gabriel (02.11.2010) |
Foarte multe fete au inceput diversificarea!
beatrice75 spune:
Anes, da, mi s-a zbarlit parul pe mine de emotie.Cand ai scris ca bebe a fost internat pt reflux si faptul ca refuza sa manance la un moment dat, mi-am adus aminte cd si noi ar fi trebuit sa ne internam dupa botez in spital pt acest lucru, iar pediatrul ne spusese ca suspecteaza ceva foarte grav. 3 zile n-am fost om. Noroc ca in seara dinaintea botezului am vb cu medicul si i-am spus ca bebe a inceput sa pape si astfel ne-am putut bucura de eveniment. Iar la tine asta a fost doar un episod. cata putere ai putut sa ai!
bb e superb
Unde ai gasit Motilium? Ca noi n-a fost chip sa gasim. Ii dau Protectis si vad ca e bine.
beatrice75 spune:
Kamik, nici tu nu ai mai dat niciun semn. Daca imi aduc bine aminte, ultima data cd ai intrat, ziceai ca mergi la dr ca bebe vomita rau.
Olgutzika spune:
Anes, ai inca un bebe superb!!! Sunteti amandoi niste invingatori ! Mult senin la voi de acum inainte !
ana_o spune:
Anes, totul e bine cand se termina cu bine. Intr-adevar, ati fost foarte incercati, dar Dumnezeu a fost alaturi de voi si ati reusit sa treceti peste tot ce-a fost rau si greu. Aveti o minune de baietel, si la propriu, si la figurat! Dumnezeu sa va protejeze!
Monnica, multe imbratisari si l fel cum i-am scris lui Anes, totul e bine cand se termina cu bine!
anya2010 spune:
Anes Ovidiu e superb, arata ca un invingator! Ma bucur ca ati trecut cu bine prin aceasta incercare M-a impresionat pana la lacrimi ceea ce ai povestit Esti o femeie puternica si asta i-a dat forta si puiului tau. Numai bine va doresc!