Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

sunset, te cred ca ti-e necaz! de acum inainte, cand iti cer bani, ii rogi sa astepte 5 minute la usa, si cauti repede pe net! :-))
Oricum, cred ca cei care inseala dand motiv copii bolnavi sunt persoana chiar fara suflet!!!!! Nici nu am cuvinte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

anes ti-am citit povestea si la cealalta odisee si ba bucur ca sunteti bine dar imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. am vazut si pozele. Ovidiu este un frumos si un invingator!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Anes, eu ziceam ca am trecut prin multe...Nici nu se compara prin ce ai trecut tu!

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aveti parte numai de bucurii!

Nu a inceput nimeni diversificarea? Noi papam mar, morcov, banana si supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

anes, jos palaria!!..sunteti niste invingatori!!! mi-au dat lacrimile, atunci cand am citit povestea voastra!!! ma bucur nespus ca ati invins!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica

Anes, eu ziceam ca am trecut prin multe...Nici nu se compara prin ce ai trecut tu!

Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa aveti parte numai de bucurii!

Nu a inceput nimeni diversificarea? Noi papam mar, morcov, banana si supa.

mamica lui Alexandru (04.06.2006) si David Gabriel (02.11.2010)

monica, noi am inceput de ceva vreme..papam supa crema de legume, piureuri de legume cu carnita de pui de tare, cereale, piureuri de fructe cu branzica calcica, tocanita de legume la cuptor....

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Hai sa va povestesc o faza acum 5 minute vine la usa o tanti cam de 40 ani ca e de la asociatia "Ana-Maria 2004" si ca strange fonduri pentru copii de la Budimex bla bla bla... eu ca fraiera nici macar nu o las sa termine speach-ul si sar cu banu` (ca Becali) ..imi da femeia chitanta si intru pe net sa caut despre asociatia binevoitoare si ce gasesc netul era plin de stiri cum ca sunt niste excroci si ca se folosesc de diverse texte pt a face rost de bani..m-am inrosit la fata de nervi

De banii aia ii luam ceva copilului meu decat sa ii dau aleia sa faca mare. De obicei cand vin oameni la usa sa ceara bani le dau si mai ales cand e vorba de copilasi...azi e pentru prima data cand imi vine sa mananc pamant de necaz cat de fraiera sa fiu

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

Uite de-asta nu dau eu bani oamenilor ce cer la usa, daca vreau sa fac o fapta buna fie le virez in cont, fie dau direct persoanei ce are nevoie, cu toate ca de multe ori stau si ma intreb, daca astia au spus adevarul... mai vin cersetori ce cer mancare, la aia le dau ca spun adevarul... le e foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

anes imi pot imagina prin ce ai trecut! Noi am stat 5 zile in spital pentru o banala gastroenterocolita si aveam inima cat un purice cand imi vedeam puiutul cu perfuziile, nu stiu ce m-as fi facut in locul tau! Ma bucur ca s-a terminat cu bine!
invingatorului, este tare dragut!

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Anes vai saracuta de tine, nu imi vine sa cred prin ce ai trecut! Multa putere ai avut, esti extraordinara! Sanatate lui Ovidiu si sa va ajute Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata. E un invingator intr-adevar!

amelia_ilie Ilinca la 5l are 5200 deci e fotomodela..Stai bine stai calma

sunset -e pacatu lor, tu ai facut o fapta buna, sa nu iti para rau.

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anes nu imi vine sa cred prin care ai trecut! Esti o mamica puternica su ai un baietel minunat, un adevarat invingator! Si noi am mers o perioada la Dr. Dimitrie Dragomir si este un om si un profesionist exceptional. Am renuntat pentru ca ne era jena sa il sunam la orice viroza dar, nu a existat sa nu ne raspunda la telefon sau sa nu ne ajute. Noroc ca ati avut parte si de asemenea oameni. Ma bicur tare mult ca bebe este bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Anes cuvintele sunt de prisos. Numai o mama stie cat de greu este sa isi vada copilul suferind si numai o mama reuseste sa gaseasca puteri nebanuite atunci cand sufletelul ei are nevoie de ea. Ma bucur nespus ca ati trecut cu bine de aceste incercari si ai un baietel frumos si sanatos. Sa dea Dumnezeu sa aveti o viata plina numai de bucurii de aici innainte.
O imbratisare calda pt tine si bebelus.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput