Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Iata-l pe invingatorul meu! http://family.webshots.com/album/578397034pbEStf

poze

Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Anes, .

Ce face acum Ovidutu?E bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Anes... prin cate ai trecut!!!!! Cred ca a fost groaznic, saracii de voi!!! Dar Ovidutu tau este un luptator, si a invins!!! Sa creasca mare si sanatos si in liniste de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Acum, Ovidutu este foarte bine. Nu mai are nicio problema de sanatate. Singura problema este faptul ca mananca destul de putin (desi am vazut ca sunt copii care mananca mult mai putin decat el)!
Cam 100 ml-170 ml la o masa (5 mese). Are G= 5,750 kg la 4 luni. Nu este de speriat, dar avand in vedere ca fratiorul lui avea 7 kg...! Stiu, nu trebuie sa compar pt. ca sunt organisme diferite.

Am inceput de ieri la sfatul pediatrei, sa ii pun o masura de cereale in lapte la fiecare masa. Ma regasesc in ceea ce spunea Monica. Cam asa se comporta si Ovidutu. Mananca in somn prima si ultima masa, sau adoarme spre sfarsitul mesei. Insist eu ca sa termine laptele! Nu plange aiurea, decat cand il doare burtica, adoarme singurel in patut, doarme toata noaptea. Il cam chinuie burtica, mai ales ca acum ii dau Fe si asta irita stomacul!

Cand este agitat din cauza burticii, nu prea papa.
II multumesc lui Dumnezeu pt. ca ne-a salvat si acum suntem bine!

Va multumesc si voua pt. cuvintele de incurajare! Lui doura, adipapazi, giani, porumbita, care mi-au trimis PM referitoare la medicii de care am intrebat !

poze

Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Anes, prin cate ati trecut! Bine ca sunteti bine intr-un final!
Si mandra mea papa putin, la 3 luni avea doar 5,200kg, nu stiu daca la 4luni va ajungem din urma. Si am facut analize destule, dar ea nu vrea sa pape mai mult, asta este...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Anes, am vazut si pozicile. Tare scumpic e Ovidutu !

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Doamne, Anes...
nu-mi pot opri lacrimile

sa va dea Dumnezeu multa, multa sanatate !!!
ai un copil special, un luptator si un invingator! sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Anes prin cate ati putut trece bine ca a trecut, nu stiu cum as fi rezistat in locul tau, Ovidiu este un luptator, si asa va fi toata viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Anes, am citit cu sufletul la gura si cu lacrimi in ochi. Doamne, prin ce ati trecut!!! Sa dea DD sa fie totul bine de acum inainte. Ai un bb puternic si luptator care o sa creasca mare, sanatos si frumos.
Nu iti face griji in leg cu greutatea. Al meu avea cam 5500 la 4 luni.
Am vz poze...bb e superb
Te pupam si poate reusesti sa ne scrii mai des de acum inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Hai sa va povestesc o faza acum 5 minute vine la usa o tanti cam de 40 ani ca e de la asociatia "Ana-Maria 2004" si ca strange fonduri pentru copii de la Budimex bla bla bla... eu ca fraiera nici macar nu o las sa termine speach-ul si sar cu banu` (ca Becali) ..imi da femeia chitanta si intru pe net sa caut despre asociatia binevoitoare si ce gasesc netul era plin de stiri cum ca sunt niste excroci si ca se folosesc de diverse texte pt a face rost de bani..m-am inrosit la fata de nervi

De banii aia ii luam ceva copilului meu decat sa ii dau aleia sa faca mare. De obicei cand vin oameni la usa sa ceara bani le dau si mai ales cand e vorba de copilasi...azi e pentru prima data cand imi vine sa mananc pamant de necaz cat de fraiera sa fiu

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput