Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ce bine e acasa... parca m-as putea obisnui...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

O da ! si eu cred ca m-as adapta usor! Bine ca te poti odihni!

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Am citit si eu minunata stire, si da este posibil sa nu isi fi dat seama pentru ca avea 100 de kg si femeile obeze nu prea simt copilul si oricum au dereglari mari de CM. Deci, e posibil sa nu fi stiut ca e insarcinata.

Mie oricum mi se pare de domeniul fantasticului, dar se pare ca se poate sa nu stii.

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Citat:
citat din mesajul lui seidana

O da ! si eu cred ca m-as adapta usor! Bine ca te poti odihni!

Oana 15+

Nu stau toata ziua acasa. .. ajung numai la 14 acasa.. dar asa mult conteazaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Cum adica iti inregistrezi ecografiile ? Nu prea am inteles ,adica gen inregistrare pe mobil ce vorbesti cu medicul si sa nu uiti? Ca asa am facut si 1-2 ori dar se auzea fff prost si m-am lasat

eu merg de fiecare data cu DVD si imi inregistreaza tot ce se vizualizeaza la ecograf.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu mi-am redus programul la 6 h ....e diferenta enorma! Sper numa sa imi dea medicul adeverinta ca altfel ma bag iar pe 9 ore:(((

Oana 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Si eu mi-am redus programul la 6 h ....e diferenta enorma! Sper numa sa imi dea medicul adeverinta ca altfel ma bag iar pe 9 ore:(((

Oana 15+

mergi la dr gine vb cu el, sa iti dea o recomandare si medicul de familie nu mai are ce carcoti...
Mie asa mi-a dat dr de fam adeverinta.. chiar daca dr de fam e prieten de familie.. a zis sa fim in legalitate..
Sunt CoNVINSA ca poti rezolva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Offffffff pe mine pofta asta de struguri ma omoara.Am mancat un strugure alb si acum mi-e rau de mor.Cred ca nu rezista mult la mine in stomac.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Apropo de rau.. nu e oarecum periculoas sa varsam in sarcina la varste mai avansate.. adica auzeam undeva ca fortatul din vasatura e destul de periculos... asa cum nu ai voie nici sa te scremi..
De multe ori imi e rau si imi e groaza sa vars..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nane cum adik te duci la dr DACA se agraveaza? Zau ca nu inteleg cum puteti sta cu sangerari fara sa stiti cauza. Aici nu-ti putem oferi decat sprijin si sfaturi din propria experienta, dar niciodata n-ai sa vezi de la noi un diagnostic. Si nu te ajuta nici daca compari sangerarea ta cu a lui May. Ea are hematom, la tine poate fi cu totul altceva. Poate sa fie ceva complet banal dar poate sa fie si grav. Eu una nu as sta pe ganduri sa analizez ce-ar putea fi. As merge urgent la medic.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput