Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
annare spune:
MAY sunt in tara de trei zile dar am alea sa merg la dr Popescu ...e o cunostinta de a mamei si ma trateaza f bine...plus k are aparatura performanta..are eco 3d,4d..si tot ce vrei...nu trebuie sa merg in alta parte pt aceste ecografii...cand o sa vii in tara daca vrei te recomand ei...
cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+
camady spune:
Mi-au venit rezultatele. Cred ca sunt bune.
Down
risc de varsta 1:390
posterior risc 1:1800
cutoff 1:250
Edwards
risc de varsta 1:3500
posterior risc 1:50000
cutoff 1:100
18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Mi-au venit rezultatele. Cred ca sunt bune. Down risc de varsta 1:390 posterior risc 1:1800 cutoff 1:250 Edwards risc de varsta 1:3500 posterior risc 1:50000 cutoff 1:100 18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori |
Normal ca-s bune! Bravo!
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
May3 spune:
Annare, merci, o sa luam legatura atunci.
Eu am fost la Folea asta vara si mi-a dat tratament sa raman insarcinata. nush daca a ajutat sau nu. si tot cu ea a vorbit cumnata-mea la telefon cand aveam sangerare si astia nu-mi faceau nimic si mi-a zis ce sa iau.
dar as incerca o vizita si la Popescu sa vedem ce e cu ea.
Vorbim, ca mai e pana atunci.
Acum, de Paste, ma duc la Folea la un control si la eco mi-a zis sora-mea ca ar fi una cu aparatura performanta, dar am uitat cum ii zice. Imi face ea programare.
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
alayna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefy13
eu merg de fiecare data cu DVD si imi inregistreaza tot ce se vizualizeaza la ecograf. +16 |
Da???? E kostenlos?
Tu platesti ecografia (poza) daca ceri? Mie imi cere 2,50 euro ,cica e scumpa hartia
14+
Se pare ca va fi
:)
May3 spune:
citat din mesajul lui bujo Nane cum adik te duci la dr DACA se agraveaza? Zau ca nu inteleg cum puteti sta cu sangerari fara sa stiti cauza. Aici nu-ti putem oferi decat sprijin si sfaturi din propria experienta, dar niciodata n-ai sa vezi de la noi un diagnostic. Si nu te ajuta nici daca compari sangerarea ta cu a lui May. Ea are hematom, la tine poate fi cu totul altceva. Poate sa fie ceva complet banal dar poate sa fie si grav. Eu una nu as sta pe ganduri sa analizez ce-ar putea fi. As merge urgent la medic. bujo mami de Filip si 18+ cu |
total de acord!
Nane, ai fost?
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
stefy13 spune:
citat din mesajul lui alayna Da???? E kostenlos? Tu platesti ecografia (poza) daca ceri? Mie imi cere 2,50 euro ,cica e scumpa hartia |
Pai ce sa platesc? ca baga dvd in aparat si ca il scoate?
Mie nu mi-a cerut niciodata bani pe poza .
+16
GORGY spune:
citat din mesajul lui May3
total de acord! Nane, ai fost? 14+ http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
alayna spune:
citat din mesajul lui stefy13
Pai ce sa platesc? ca baga dvd in aparat si ca il scoate? Mie nu mi-a cerut niciodata bani pe poza . +16 |
Ce norocoasa esti !
Eu nu cred ca pot sa schimb medicul,e tarziu deja
14+
Se pare ca va fi
:)
Lali_mete spune:
Salutare gravidute frumusele !!!
Eu ma chinui sa tin pasul cu voi dar am o stare asa mai blue ,nu stiu nici eu de ce,si nu am chef de nimic.Nici de net,nici de casa,de nimic.Ieri m-am plimbat cu piciul prin uras jumatate de zi,ca sa nu stau tolanita pe pat . A,si tot ieri am fost la medicul de familie pentru masuratori ,si ale mele si ale lui PAul. El cica e perfect,dar eu stiam asta( craa,craa) , musai sa il invat cu spalatul pe dintisori ca are dantura completa si el cam suge periuta in loc sa ma lase sa frec gingiutele si dintisorii. Mamicie cu bebelaci mai mari poate ma invata si pe mine cum sa il fac sa ma lase . Prin exemplul propriu nu a mers, vrea sa se spele singur daca ma vede pe mine. Ca sa lase pe altcineva tre sa ma spal reciproc cu sotul pe dinti si sa ne scalambaim ca toate alea,sa "ne placa" ,sa se lase si el frecat pe dinti.
Ma bucur ca se mareste lista "puiutilor" pe zi ce trece. In seara asta intru si eu la recuperari cu siguranta,ca sunt in urma rau de tot.
Va pupicesc pe toate,sunt prin preajma.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii