Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor ati vazut ce se poate intampla in romania asta a nostra..sa mearga femeia la dr gravida in 9 luni si dr sa zica ca are tumoare, si pe deasupra sa il nasca in closet..doamne cati incompetenti!!!!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

MONA si pe desapura chestia asta s a intamplat si in orasul meu in Rm Valcea

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai.... dar copilul avea si 5,50Kg chiar era mare.Dar ce nu am intetes eu...acea femeie stia ca este gravi, sau nu?

Monaramona ma bucur ca ai venit pe la noi si ca ne-ai dat un semn, si ca acum esti bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

annare, la ce dr mergi?
eu o sa merg la Folea.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Cica nu stia ca e gravida...asta e cusuta cu ata alba,nu CRED ca poti sa fi gravida si sa nu stii, sa nu simti nimic, copilul avea 5 kg...
sa nu mai zic de dr de acolo, ca sunt niste idioti cu siguranta daca nu si-au dat seama , e fara cuvinte! e strigator la cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu zic sa nu mai cititi stiri din libertatea
cine stie ce s-o fi intamplat de fapt.
si btw, daca va dau stiri de aici din UK din ziarul de la tren, adica gen libertatea etc, va luati cu mainile de cap.
deci nu, nu se intampla numai la noi chestii aiurea. :)
eu observ ca am devenit f patriota de cand am plecat din tara

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Va salut burtici !

vad ca sunteti tare active, de cand nu am mai intrat ati terminat deja un capitol. Oricum am reusit sa recuperez.

Scria cineva de Elevit ca ii provoaca greata si arsuri. Si mie imi provoaca indiferent la ce ora l-as lua. Am zis ca il mai iau in aprilie si dupa il opresc. Eu am arsuri cu dureri toracicecare imi iradiaza in gat si cap si nu le mai suport. Drept pt care o sa opresc Elevitul si o sa ma bazez pe alimentatie.

Ma bucur ca sunteti bine in rest ! Va pe toate!

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Alayna imi pare sincer rau ca ai o relatie asa nasoala cu ginecologul.
Nu pot zice ca al meu e cel mai vorbaret dr, insa de fiecare data cand il intreb imi raspunde.Odata chiar a sunat medicul meu hematolog si a spus ca ar trebui sa urmez un alt tratament si dr hematolog a spus ca are dreptate si nu intelege de ce cei de la laborator au facut recomandarea aia pe analize.
Uneori e asa ocupat incat am asteptat 2 ore si sotul avea programare la dentist si noi nu mai intram.
Eu ca sa evit discutiile inutile imi iregistrez intotdeauna ecografiile, ca altfel uit pana la usa cat era bebelul.

cu siguranta poti sa-ti reduci programul de lucru, ca nemtii au legi de protectie a angajatului foarte bune.Din pacate nu am idee, dar poate poti intreba pe cineva ca sa te ajute(med de familie, contabilul).
Apropo tu ce acid folic iei?
Eu am trecut deja la Femibion 2 pe care il iau pana nasc.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Stefi,eu iau Folio Forte (Bei Kinderwunsch und bis zum Ende des 3.Monats) ,de asta am intrebat fetele pana cand au luat folio ca la mine scrie pe cutie pana in luna a 3 si sunt deja in a 4 luna.Vad ce-mi zice maine ginecologul,le opresc sau merg mai departe .

Cum adica iti inregistrezi ecografiile ? Nu prea am inteles ,adica gen inregistrare pe mobil ce vorbesti cu medicul si sa nu uiti? Ca asa am facut si 1-2 ori dar se auzea fff prost si m-am lasat

14+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Aaaa, si se mai discuta despre ingrasatul de la vitamine. Cred ca ele doar ne amplifica pofta de mancare . Kilogramele de la papica apar.

Eu la cantarirea de la sfarsitul trimestrului 1 eram la aceeasi greutate. Acum ma simt la fel dar probabil am vreun kilogram in plus de la placenta, bebe, lichid amniotic.

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput