Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
May3 spune:
se face dublu test aici. adica sindromul down. in sapt a 12-a
l-am facut si eu.
sunt ok.
probabil ca nu renunta la sarcina.
habar n-am...
inutsa scuze ca am zis mai devreme ceva, tu ai fost draguta si eu m-am luat de tine
numai ca nu am inteles, n-am venit cu nicio veste in ultimul timp, adica de o sapt.
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
Dbunny spune:
lali_mete daca gasesti ia-i copilului o periuta electrica, aia freaca mai multa suprafata...
racheel ai patit tu cu strugurele cum patish eu ieri cu pepenele verde, am mancat cu atata pofta o bucatoaca...de mi-a cazut greu! am vomat de numa' si cand vomit tre' sa inchei ziua cu stomacul gol ca nu mai admite nici macar o juma' de mar fara coaja
may ce-mi atrage mie atentia la britanice(in spania is f multe) e cat ceai beau pe zi, si d'aia tot grasune-s...si cina bineinteles c-o iau pana la ora 19. Ai mai sangerat?
Aia am spus si eu unei prietene romance de aici: atatea cazuri de copii bolnavi, cu cancer sau SD in Romania nu sunt, la care ea mi-a raspuns: daca ai avea un copil bolnavior(cum a avut ea) si ai umbla prin spitalele romanesti te-ai ingrozii!
Bun venit fetelor noi!
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
Am uitat sa felicit fetele care beau multa apa! eu nu reusesc sa beau mai mult de 250ml pe zi! mai beau vreo 300ml suc stors...dar atat! nu intra...
Ceva-mi miroasa a infectie in urina...simt o durere joasa, surda, ca si cand mi-ar stoarce vezica...daca maine simt la fel merg la urgente cu urina. La infectie urinara e musai antibiotic, nu? ati trecut careva prin asta?
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
loredanar spune:
salut fetelor. am intrat sa va zic ca mi-a ajuns patutul si ca sunt f multumita de raportul pret-calitate.
http://www.okazii.ro/catalog/53160450/patut-copii-din-lemn-masiv-nou-finisat-ecologic-.html
Lori 19+
mikka11 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pentru incurajari, incerc sa nu mai gandesc negativ.Sper ca totul va fi bine la final pentru noi toate
Zubi imi pare rau ca nu te simti bine, cred ca ai mancat pestele cu pofta, de aceea ti-e rau...
Nane si eu cred ca cel mai bine este sa mergi la medic. Eu una nu as avea liniste sa stau acasa cu o sangerare si sa astept sa imi treaca. La cat de stresata sunt, cred ca m-as urca pe pereti de grija... poate nu e nicio problema, dar mai bine este sa iti spuna medicul lucrul acesta.
racheel si mie mi-e pofta tot timpul de struguri, mi-a fost pofta de la inceputul sarcinii.Problema este ca dupa ce ii mananc, imi lasa un gust rau in gura si imi vine sa vomit. De fapt mie imi este pofta de strugurii aceia romanesti, care apar toamna, dulci si foarte parfumati...dar de unde sa ii iau acum?
seidana si mie imi este rau tare cand vomit, mi se zgaltaie tot corpul. Vomit pana nu mai ramane nimic in stomac dar acesta tot se contracta ingrozitor, azi dimineata ma gandeam chiar ca s-ar putea sa imi iasa pe gura daca se mai contracta mult
loredanar este foarte frumos patutul, si eu imi doresc un patut alb. Sper sa ajung cu bine la momentul in care voi cauta si eu patut pentru bebe
In legatura cu povestea aceea cu femeia care a nascut si nu stia ca e insarcinata, mi-a povestit si mie fina mea o faza pe care a auzit-o in maternitate (ea a nascut sambata trecuta). Imi spunea ca era acolo o fata care la fel, nu stia ca era insarcinata. Se dusese cu parintii la camp, la munca si acolo i-a venit sa ...mearga la toaleta , ca sa spun asa. S-a dus undeva in campul ala si in loc de.... a iesit bebele, direct pe ogor. Spuneau asistentele ca bebele a fost adus la maternitate plin de pamant, vai de capul lui. Deci chiar se poate, desi pare foarte greu de crezut...
15+
alayna spune:
Fetelor sunt incredibile povestile astea cu femei gravide care de fapt nici nu stiu ca-s gravide ,parca mi se pare imposibil
Oare nu au greturi,simptome ciudate,intepaturi,creste burta,la sarcina avansata bebele mai face tumbe etc etc?
Auzi ca mai si nasc in wc sau pe ogor,dar eu sunt curioasa la bebele de pe ogor cine si cu ce i s-a taiat cordonul ombilical? Ar trebui ceva sterlizat parerea mea....
Si eu cate ganduri imi mai fac zi si noapte,ba ca ma intzeapa,ba ca ma sageata ,ba ca nu stiu ce si ia uite la altele
14+
Se pare ca va fi
:)
lai spune:
Seidana, 14 februarie.
Natalia, felicitari pentru vestile bune de la eco. C-o fi Ilenutza, c-o fi Piparus, sanatos si voios sa fie (Ileana e numele meu preferat pentru o fetita). Drum bun la Tg. Jiu!
Annare, bravo ca totul e bine si poti acum sa stai linistita.
Andra, ce frumos cum l-ai simtit pe bebe Nici eu nu ma prea trezesc noaptea pt. pipi, ca nu-mi vine, dar daca tu te trezesti si-ti vine, nu e bine sa te abtii, asta poate creste riscul unei infectii urinare.
Nane, ai fost la doctor? Sangerarile sunt foarte obisnuite in sarcina, dar nu sunt normale. De aceea e bine sa mergem sa ne vada cat mai repede - uneori nu isi poate da nici doctorul seama care e motivul si nu poate face nimic; dar tot e important sa elimine niste cauze potentiale (unele dintre ele fiind tratabile).
Camady, bravo pentru rezultatele la triplu test! Si bafta la invatat pentru examene!
Alayna, nu ai putea totusi sa schimbi doctorul? De ce zici ca e tarziu? Imi pare rau ca ai asa program greu la lucru, iti tin pumnii sa poti rezolva cumva.
Eu iau acid folic pana la sfarsitul sarcinii.
Lali, sa te simti mai bine si lui Paul!
Dbunny, eu am avut dar nu in sarcina. Atunci s-a tratat cu antibiotic (o data nu mi-am dat seama la timp si a ajuns infectia la rinichi - de atunci sunt obsedata, cum simt ceva simptom potential, imediat merg la control - nu are ce strica si o sa-ti spuna medicul ce si cum sa tratezi daca e cazul).
Lai 18+ cu
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar salut fetelor. am intrat sa va zic ca mi-a ajuns patutul si ca sunt f multumita de raportul pret-calitate. http://www.okazii.ro/catalog/53160450/patut-copii-din-lemn-masiv-nou-finisat-ecologic-.html Lori 19+ |
Lore e f fain patutul.. sa se bucure bebelica de el... si pe mine ma tenteaza patut din lemn, insa vreau sa vad daca nu primesc inainte sa cumpar..
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
Mikka... asa zic si eu ca sunt groaznice spasmele de rau ..
Doamne ... sa nasti pe camp... saracul copil; si noi suntem paranoice la orice...
Lai 17.02? anul? nu ne zici e secret?
Iei acid folic insa nu iei vitamine prenatale nu? stii ca prenatatlele contin acid folie.. destul de mult
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
lai spune:
Seidana, 14.02. Nu e secret anul, este 1980, doar ca as prefera sa nu-l mai treceti in listuta din motive de paranoia de securitate internautica.
Iau si vitamine prenatale care contin acid folic, si supliment de acid folic, doza cvadrupla, in total 5mg, impartite in mai multe doze pe zi ca sa se absoarba mai bine - asta din cauza unei mutatii heterozigote de MTHFR care e asociata cu deficit de absorbtie de acid folic. Acidul folic, chiar luat in exces de nevoile organismului, nu dauneaza - organismul isi ia cat ii trebuie si restul elimina. Daca insa nu as avea problema cu MTHFR-ul si prenatalele ar contine minimum 1mg (unele contin mai putin), atunci probabil ca nu as mai lua supliment.
Lai 18+ cu