Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May, merci dar am dat google traducere si am inteles.Dar iti dai seama daca noi le avem de acum si ele sunt mai puternice in stadii avansate ale sarcinii, ce o sa patim?!!!!Scapam de greturi si dam de arsuri

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

May, merci dar am dat google traducere si am inteles.Dar iti dai seama daca noi le avem de acum si ele sunt mai puternice in stadii avansate ale sarcinii, ce o sa patim?!!!!Scapam de greturi si dam de arsuri

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mai tarziu trebuie luate mese mici si dese . Asta chiar ajuta! Dar cu hormonii nu ai ce face ; vrei nu vrei ei sunt acolo. daca e vb doar de presiunea pe care o exercita uterul asupra stomacului ...cu mancat mai putintel se rezolva!

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor ati vazut rezultatele mele de la trplu?
E de ajuns 1800 ala?
Am trimis dr. rezultatele pe mail si astept.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

si de la noi.
Am avut o zi full. Am mers de dimineata sa ii fac niste analize Biei, unde am lasat, literalmente, o caruta de bani, dar asta e, trebuia sa le facem. Si apoi hai la alt laborator pt o alta analiza. Nu mai zic ce placere e plimbarea cu caruciorul prin oras, cand trebuie sa ridici caruciorul pe scari si altele. Pe la 12 noi inca eram in oras, nemancate de dimineata. Noroc de niste biscuiti.

seidana pe mine m-a pufnit rasul la expresia ta "nu am stiut nici eu nici dr ca sunt insarcinata". Dar serios vorbind, cum sa nu vezi un bb de 9 luni la eco? Horror!!!! Dar cred, in schimb, ca dna aia nu si-a dat seama de sarcina, ca era destul de corpolenta

nane da o fuga la dr gineco!

may3 ma bucur ca ai vesti bune despre bb!

camady sunt bune rezultatele la test

lali eu ii dau periutea mea de dinti fiica-mii in mana+pasta ei de dinti. Apoi iau peruita ei de dinti cu pasta si ii zic ca facem "gadi-gadi" la dinti: ea deschide un pic gurita , eu ii periez un pic dintii, o mai las pe ea sa se joace cand nu ma lasa sa ii periez, apoi reluam "gadilatul" dintilor. Nu e o spalatura 100% ca lumea, dar sper ca in timp sa ii spalam mai bine. Plus ca ii dau si ei periuta si o morsoceste prin gura

Va las ca am o durere de cap insuportabila

de si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

E de ajuns 1800 ala?

Camady , e bun rezultatul. Cutoff-ul la sindr down e de 1:250. Era prost daca aveai 1:100 de ex ...insemna ca exista probabilitate de 1% de sindr down. Cum la tine este mult peste cut off rezultatul e f bun.daca ma mai duce neuronul si mai tin minte regula de 3 simpla ar fi o probabilitate de 0.05% de sindr down. Deci e de foarte bine!

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

E de ajuns 1800 ala?

eu cred ca e bine.. adik toate valorile sunt peste cut off

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

cati copii cu sindromul down ati vazut in romania?
va spun eu cum e in Uk, iesi pe strada si imposibil sa nu vezi unul la 15 minute, in centrul oraselor, ma refer.
au snagele slab, noi il avem puternic.
dar ma rog, ce zic eu acum e babism

racheel, ne ducem crucea pana la capat.
eu sper doar acidul si greturile sa fie problemele mele de acum incolo

inutsa, merci dar nu stiu de ce s-a inteles ca am avut vreodata vesti proaste despre bebe.
bebe a fost mereu bine si in grafic. numai ca nenorocirea aia de hematom sta acolo negru si amenintator. pana acum nu l-a afectat. vedem ce o mai fi...
sambata iar ma duc la doctor, maine tre sa-mi fac programare, ca vreau sa-mi fac analizele de trombofilie si cred ca nu ma pot abtine fara ecografie.
sper sa nu-i fac rau cu ecografiile astea dese.
o sa fie dupa 10 zile de la ultima.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

may3 pai esti ingrijorata de hematomul "amenintator", de asta zic ca sunt vesti bune

Eu nu mai stiu ce ma fac cu durerea de cap, simt ca imi explodeaza. No-spa nu cred sa ajute,uofffff

de si15+

Mergi la inceput

Incearca cu un paracetamol simplu.Poate trece.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

cati copii cu sindromul down ati vazut in romania?
va spun eu cum e in Uk, iesi pe strada si imposibil sa nu vezi unul la 15 minute, in centrul oraselor, ma refer.
au snagele slab, noi il avem puternic.
dar ma rog, ce zic eu acum e babism

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

pai daca ar face si ei nalaizele care se fac in Ro triplutest, amniocenteza nu cred ca ar mai exista cazuri atat de dese.

Mergi la inceput