Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Eu sunt suparata ca nu-l simt pe bebe.
Loredana f. frumos patutul.L-ai asamblat? Poate ne faci si noua poze cu el, cu salteluta, sa arate asa mai live.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Fetelor sunt incredibile povestile astea cu femei gravide care de fapt nici nu stiu ca-s gravide ,parca mi se pare imposibil
Oare nu au greturi,simptome ciudate,intepaturi,creste burta,la sarcina avansata bebele mai face tumbe etc etc?
Auzi ca mai si nasc in wc sau pe ogor,dar eu sunt curioasa la bebele de pe ogor cine si cu ce i s-a taiat cordonul ombilical? Ar trebui ceva sterlizat parerea mea....
Si eu cate ganduri imi mai fac zi si noapte,ba ca ma intzeapa,ba ca ma sageata ,ba ca nu stiu ce si ia uite la altele

Nu stiu ce or fi facut cu cordonul ombilical...fina mea s-a intalnit cu fata respectiva pe holurile maternitatii, a socat-o faptul ca se plimba pe acolo cu camasa de noapte plina de sange, abia ce nascuse. Restul istoriei i l-a povestit asistenta pe care a anuntat-o sa se duca sa o ia de acolo, nu era normal sa umble prin spital asa, sangerand. Fata era extrem de saraca, ii dadeau femeile internate bani de scutece si hainute pentru bebe.
Asta vorbeam si eu cu sotul meu, care se intreba cum de nu simt astfel de persoane copilul cand misca, eu nu am trait asta dar din ce mi s-a povestit, cand e mai maricel, in ultimele luni, e imposibil sa nu simti. Noi facem zeci de analize si controale si ecografii si ne panicam la fiecare durere si alte femei chiar nu au nicio treaba...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata.
Eu sunt suparata ca nu-l simt pe bebe.
Loredana f. frumos patutul.L-ai asamblat? Poate ne faci si noua poze cu el, cu salteluta, sa arate asa mai live.

buna dimineata tuturor fetelor si va doresc o zi frumoasa cu zambete si voie buna.

camady nu l-am asamblat. am desfacut cutia sa fac "receptia". o sa il instalez aproape de termen. salteluta urmeaza sa o cumparam. cand o sa fie asamblat si montat in camera vi-l arat cu siguranta. :) voiam doar sa va zic in caz de cautati ceva similar ca e de buna calitate si ca merita cumparat. eu chiar imi doream patut alb ( ramane de vazut cat e de practic albun cand o sa descopere bebita creioanele colorate si incepe sa faca desene artistice peste tot ).

in privinta miscatului, ma repet, si eu sunt suparata ca nu il simt pe bebita... maine implinim 20 sapt de sarcina.

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. si eu sunt ingrijorata mai laes ca parca ieri nu l-am simtit.. azi m-am hotarat sa merg la medic

Bine ca altele nasc pe camp sau in buzi si noi facem fire albe

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Poftiti o , ceai, lapte, ce va pofteste inima!

loredana frumos patutul!Mai este mult pana ce bebe o sa deseneze, o sa il ai alb-dalb o buna perioada de timp. Eu la prima sarcina la 20 sapt l-am simtit pe bebe, nu te stresa ca o sa il simti!

O zi frumoasa!
Eu ma pun iar pe bucatarit

de si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

inutsa, multumim pentru cafelutza

mikka11 eu cred ca cea fata a stiut dar i-a fost frica de parinti.dar nu mai conteaza ideea este ca a nascut asa usor pur si simplu pe camp

camady, loredanar o sa-i simtiti si voi pe bebelini, poate sunt mai somnorosi

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele. Sunt de acord ca merit sa ma certati, insa imi propun sa nu fiu panicoasa la orice ca as innebuni. Ziceam ieri ca ma duc mai devreme de dupa-masa daca mai curge sange, nu ca ma duc la dr doar daca se agraveaza. Ca a curs 1 singura data cand am mers la WC dupa care gata. S-a oprit.

Deci am fost la eco, cica totul este perfect, nu se stie de la ce a fost sangerarea, dar dr mi-a zis ca se mai intampla atunci cand nustiuce face placenta (n-am retinut exact) sa se mai sparga cate un vas de sange si ca daca sangele e rosu e ok. Cica sa nu-mi fac griji.

Acuma ce sa zic... il cred pe cuvant. ;) Mai am niste scurgeri bej asa, probabil ramasitze de la treaba de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nane ma bucur ca totul este bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Nane ma bucur ca sunteti bine...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor tocmai ce m-a sunat sotul.Spune ca i-a iesit pozitiv helicobacter. Stiti cumva cum se transmite? Imi e frica sa nu iau si eu sau copilul.........daca n-om fi si noi infestati.

Mergi la inceput