Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

buna dimineatza mamici cu burtici
Azi ma simt un pic mai ibne, ieri eram terminata, nu prea m-am dat jos din pat,cred ca mi-a picat f greu pestele ala de doua portii ca nesatula Mikka11, eu ieri chiar imi doream sa vomit,asa de balonata si plina ma simteam,si am mancat ieri doar biscuiti si compot, nici apa nu puteam bea,ca ma simteam asa de plina, si durere ingrozitoare de cap,si ameteli..acuma manac ca o vrabiutza

Dbunny, infectia asta urinara nu situ ce sa zic, presupun ca tre sa simti ceva diferit cand faci pipi,eu cand am fost la urgenta,m-au intrebat drii daca ma ustura, daca am mancarimi, daca ma doare spatele...adik ar fi niste simptome..dar trtebuie facute analize oricum

Loredanar, Camady..nici eu nu l-am simtit pe bebe,eu simteam ceva la 16 sapt,dar cred ca a fost teapa..dar mai cred ca e fetitza si e mai lenesa

Fetele,sa aveti o zi buna, azi vreau sa fiu o gospodina desavarsita

Zubi, mami18+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor tocmai ce m-a sunat sotul.Spune ca i-a iesit pozitiv helicobacter. Stiti cumva cum se transmite? Imi e frica sa nu iau si eu sau copilul.........daca n-om fi si noi infestati.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Camady , linisteste-te !

Helicobacter este o bacterie care exista in mod natural in tractul nostru digestiv. In general exacerbeaza pe stres , consum psihic si oboseala fizica. Se trateaza cu antibiotic si nu se ia. Nu influenteaza sarcina (asta in cazul in care ai dezvolta si tu helicobacter) . Netratat poate duce la leziuni in stomac care pot degenera in cancer ...dar e distanta enorma.

Mergeti la un gastroenterolog sa ii dea tratament!

Sanatate multa!

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Camady, HP - helicobacter pylori se transmite cam prin orice.

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Camady, imi pare sincer rau. se transmite prin sarut, prin toaleta.Nu stiu sa-ti spun mai multe.ar fi bine sa faci si tu si Razvan analiza, penrtu orice eventualitate.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

camady, helicobacterul se transmite pe cale orala. dar nu e neaparat necesar sa ai si tu daca are el, iar bb are sanse minime din ce stiu eu.

Voi ce luati pt dureri de cap ca de aseara ma tot lupt cu una si nu-mi da pace deloc. :((( Am mai luat un paracetamol duminica, mi-e sa nu iau prea des, desi dr a zis ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Intrebare : e infectie activa sau are anticorpi ? daca e activa e f bine daca in timoul tratamentului aveti grija la contactul cu el(tacamuri, pahare,.. din astea)

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. nu stiu nu ma bag, insa ii transmit sotului insanatosire grabnica...

Nane .. no spa ai incercat

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oana l-am sunat si mi-a spus ca scrie doar pozitiv.Sa vedem ce spune dr.Offff

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camady, totul o sa fie bine ai sa vezi

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

camady nu te impacienta. poate n-ai nimic. calmeaza-te ca-i faci rau lui bb.

seidana - nospa pt cap? merge?

11+

Mergi la inceput