Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 8
corina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greentea Mi-am facut beta hcg si a iesit 1209. (raspuns asa ca sunt pe fuga) |
Felicitari din nou
sa fie bebe sanatos si sa ai o sarcina usoara..te asteptam la odisee
in ce zi esti?
la mine beta ieri era 350 la 4 sapt si 3 zile
4+
elenusht spune:
alina_loca , eu am niste scurgeri gen albus de ou si din pacate ma doare putin burta!sanii nu ma dor, dar ovarele da. deci cred ca nici luna asta nu se va intampla :( mai am 2 zile oricum si vad ce se intampla... E ciudat ca ma simt umeda tot timpul, dar nu e nimic momentan!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
alina_loca spune:
citat din mesajul lui elenusht alina_loca , eu am niste scurgeri gen albus de ou si din pacate ma doare putin burta!sanii nu ma dor, dar ovarele da. deci cred ca nici luna asta nu se va intampla :( mai am 2 zile oricum si vad ce se intampla... E ciudat ca ma simt umeda tot timpul, dar nu e nimic momentan! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Pe mine nu ma doare nimik, si nici scurgeri nu am aproape deloc, dar pe mine de fel nu ma dor ovarele nici cand sunt la cm.....deci mai degraba la mine nu e nimik, poate tu mai ai sanse pentru ca a spus o fata mai devreme, bella cred, ca a avut dureri de ovare cand a ramas...adik este si asta un simptom...poate o sa sa fie cu ochi la tine...nu-ti pierde speranta...
Vreau sa fiu si eu ..
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui elenusht alina_loca , eu am niste scurgeri gen albus de ou si din pacate ma doare putin burta!sanii nu ma dor, dar ovarele da. deci cred ca nici luna asta nu se va intampla :( mai am 2 zile oricum si vad ce se intampla... E ciudat ca ma simt umeda tot timpul, dar nu e nimic momentan! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Daca ai scurgeri albus de ou si dureri de ovare fa un test de ovulatie poate ovulezi de 2 ori pe luna sau poate nu ai ovulat inca.
alina_loca spune:
Corina, spune-ne si noua cum te simti,...sau mai degraba ce simti, ce schimbari ai perceput acum cand esti insarcinata.
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu sunt mult mai linistita
am vb in cele din urma cu americanul si ne-am inteles
mi-a zis ce multumit e de munca mea si ca nu ii pasa ca nu pot vb corect, invat eu
asa piatra mi-a luat de pe inima
ma simt mult mai bine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
greente, sarcina usoara si la termen
fetelor asteptam liniutele, cat mai multe
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor eu sunt mult mai linistita am vb in cele din urma cu americanul si ne-am inteles mi-a zis ce multumit e de munca mea si ca nu ii pasa ca nu pot vb corect, invat eu asa piatra mi-a luat de pe inima ma simt mult mai bine ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Ma bucur ca e bine, cu toate ca noi stiam ca e bine doar tu erai neincrezatoare.
lorena_86 spune:
miha
vezi ca ai pm
corina_s spune:
citat din mesajul lui alina_loca Corina, spune-ne si noua cum te simti,...sau mai degraba ce simti, ce schimbari ai perceput acum cand esti insarcinata. |
alina, burta ma doare un pic..nu o durere tare..mai mult ca o greutate, presiune..pt asta iau no-spa la nevoie
sanii sunt umflati si sfarcurile ma dor, ma duc des la baie, am o poftaaaa de mancare..mananc cate ceva cam la 2 ore ca altfel simt un gol in stomac si as dormi non stop
va las si de molipsire
4+