Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 7
dianalaura spune:
Fetelor eu va las, ma pregatesc sa merg acasa de la munca...si acasa nu prea cred ca o sa am timp sa intru..sa aveti o seara placuta, fara urati prin preajma
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
elenusht spune:
fetelor....v-am innebunit! eu sunt in z30 din z 31, mai am si maine si vineri seara imi iau un test, daca nu vad urati....M-as teleporta si eu cum a zis o fata mai devreme...ca prea m-am stresat! Tot caut un loc unde se poate face recoltarea de acasa pt spermograma sotului, dar toti cica o fac la clinica respectiva , mai putin la victor babes - in timpul saptamanii...sa vedem cum facem!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
kitty-27 spune:
buna fetele!!!
katy mersi...o sa ma conformez...
draguta nu ne-ai spus..vreo veste buna?
ASPIRANTA LA BEBE
alina_loca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht fetelor....v-am innebunit! eu sunt in z30 din z 31, mai am si maine si vineri seara imi iau un test, daca nu vad urati....M-as teleporta si eu cum a zis o fata mai devreme...ca prea m-am stresat! Tot caut un loc unde se poate face recoltarea de acasa pt spermograma sotului, dar toti cica o fac la clinica respectiva , mai putin la victor babes - in timpul saptamanii...sa vedem cum facem! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Si eu sunt tot in ziua 30 din 32-40, dar nu am nici un simptom nimik, nici sanii, nici ovare...nimik, tu ai ceva simptome? Mi-am luat si eu test astazi dar l-am pus bine sa nu-l vad ca abia ma abtin sa nu-l fac, mi-am propus sa-l fac in prima zi de intarziere, dar cum la mine nu se stie o sa-l fac vineri..cred ca am ovulat in ziua 18 sau 19 dupa albusul de ou dar nu sunt sigura, deci as avea aprox. 11 zile...tu ?
In curand o sa ma ajute Dumnezeu sa fiu !
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Kitty nicio veste, uratii nu au venit, sunt in ziua 35 |
Draguta dar poate nici nu mai vin 9 luni.Poate ai un motiv de bucurie.
Hai fa un test si da-ne si noua o veste buna.
Mihaelafalt spune:
Buna seara eu in ultimul timp numai seara vad ca apuc sa intru, dar ce sa facem asta e, uratii mei sunt pe picior de plecare si eu am fost la doctorita de familie si am luat bilet de trimitere iar vineri dimineata ma prezint la domnul ginecolog sa vedem care e treaba daca a disparut chistul sau mai e.Sa speram ca am scapat si nu mai avem probleme ca asa m-am saturat, sotul meu saracu nici nu stie ce sa mai faca; doctorita homeopata ia dat maca cate 2 pastilute pe zi pentru binele gigeilor si avea sotul meu un chef desi de nu imi venea a crede, ca de obicei era foarte moale aveam ce trage de el, iar acum cum eu am avut durerile alea mari de la chist si dupa uratii avem vreo 2 saptamani de pauza, si nu vrea sa mai ia pastilutele, decat la 2 zile.I-am zis faza cu programul pe frigider si a ras, dar de acum sper sa scap si eu si sa fie bine pentru amandoi.
Mihaelafalt spune:
[quote]citat din mesajul lui greentea
Mi-am facut beta hcg si a iesit 1209. (raspuns asa ca sunt pe fuga)
[/quot
Bravo, felicitari o sarcina usoara, fara greturi si sa stea in burtica la mami pana la termen.Ai facut ceva special luna asta ca ai ramas? Intra si povesteste-ne si noua.
Cred ca iar am intrat tarziu si vorbesc singura.