Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 6
MACARIE spune:
ovamit , pregnyl + inseminari asta este tratamentul pe care il fac luna de luna . si am la activ 4 laparoscopii de desfundare de trompe ....pe langa diverse ceaiuri si branca ursului , vitamina E .
dar va rog sa nu luati tratamente dupa ureche , mi-e cele luate asa mi-au facut rau
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
gabyv spune:
Hop si eu
Bella, eu nu sunt de acord cu tine cu detasarea...scuze, dar cand toti iti" baga in ochii" lor si cand mergi la piata numai bebei vezi... cum sa nu te mai gandesti? Sunt de acord cu tine cu inventarea "semnelor", asa e, nu e buna autosugestia... dar pana a nu ma gandi...
Nu stiu cum e in Ro, nu am mai fost de mult, dar aici la fiecare minut vezi un bebelus, iar miercurea nu mai vb ca e zi libera la scoala.
Hai, pe burtica ca sa se prinda si la noi!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
madabout2003 spune:
Hello!
Ce mai faceti? Eu nimic, astept sa ma testez ma omoara asteptarea, sunt Z8 dpo, dar nici un semn...da' nimic, nu tu un san dur, o apasare, o una o alta, nimic.... Stiu ca nu e o regula dar ...Uff ce bine ar fi sa fie +..
M'as teleporta in Z14 sa vad daca e + sau -...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
gabyv spune:
hehe, Mada, bine ar fi... teleportarea asta...
Cum e vremea la voi? Aici e asa cald... sper sa se mentina pana sambata cand mergem la mare
Katy82 spune:
Buna fetele. Vad ca sunt multe fete care urmeaza sa se testeze, tin pumnii sa se arate cele doua II.
GREENTEA felicitari ,bebe sanatos si la termen.
Kitty spor la prestat, hai ca poate vine bebe si scapi de tratament.
Fetele eu cred ca am ovulat ieri sau azi, dar nu prestez pt ca inca nu mi-a trecut raceala asa ca tot iau pastile, seara ma trezesc si tusesc. Am prestat duminica si ma rog sa nu se prinda ca sigur il afectez cu atatea pastilute. Va pup pe toate.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
madabout2003 spune:
Si aici e super frumos, sunt cam 25-26 de grade, cer albastru albastru si un soareeeee . Plus ca in de maine pana luni au anuntat 27-28 de grade... deci directia plaja cred ca e o decizie f buna!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Si aici e super frumos, sunt cam 25-26 de grade, cer albastru albastru si un soareeeee . Plus ca in de maine pana luni au anuntat 27-28 de grade... deci directia plaja cred ca e o decizie f buna! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
Yeee, abia astept sa plecam... am fost si sambata trecuta, dar a fost frigut si am stat numai sambata.
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui gabyv Hop si eu Bella, eu nu sunt de acord cu tine cu detasarea...scuze, dar cand toti iti" baga in ochii" lor si cand mergi la piata numai bebei vezi... cum sa nu te mai gandesti? Sunt de acord cu tine cu inventarea "semnelor", asa e, nu e buna autosugestia... dar pana a nu ma gandi... Nu stiu cum e in Ro, nu am mai fost de mult, dar aici la fiecare minut vezi un bebelus, iar miercurea nu mai vb ca e zi libera la scoala. Hai, pe burtica ca sa se prinda si la noi!! www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabi stiu ca e greu da pana nu incerci nu ai de unde sa stii ca nu poti. pai ce crezi ca in rom nu sunt copii?eu de ex stau intr-un complex plin de tineri si crede-ma ca 3 sferturi din ei au copii.
eu v-am povestit cum am reusit eu sa raman gravi. voi puteti sa incercati sau nu...fiecare face cum crede
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
gabyv spune:
Bella, eu am zis ca nu stiu daca sunt copii multi in ro, pentru ca la mine in oras, cand am fost eu ultima data nu prea am vazut multi. Bine dar eu stateam si in centru unde sunt numai batrani
Ahh si nici o pritena din tara nu este mamica... aici toate
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui gabyv Bella, eu am zis ca nu stiu daca sunt copii multi in ro, pentru ca la mine in oras, cand am fost eu ultima data nu prea am vazut multi. Bine dar eu stateam si in centru unde sunt numai batrani Ahh si nici o pritena din tara nu este mamica... aici toate www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
crede-ma ca te inteleg perfect si stiu prin ce treci...been there than that
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu