Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 5
ankcta spune:
Buna dragutelor
Sa ne ajute DD si sa avem multe teste cu II in acest capitol
pe toate
Ancuta , in curand
draguta spune:
Macarie imi pare rau de sarcinile pierdute, atunci le-ai obtinut prin tratament?
eu stiu ca tot ce contine progesteron influenteaza temperatura, daca a avut loc implantarea e de bine, daca nu inseamna o temp. falsa
anckta si tuturor fetelor
MACARIE spune:
draguta, da tot prin tratament . mi-ai dat o veste proasta
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
draguta spune:
nu trebuie sa te intristezi, doar ai spus ca astazi a crescut fata de ieri cu aceeasi cantitate de utrogestan, deci e de bine
bellasamoyed spune:
macarie stiu ca e greu dar incearca sa te detasezi un pic de problema si sa nu te mai gandesti.
o sa iti prinda bine in ambele cazuri...daca e bebe o sa fie surpriza mai mare si daca nu e o sa fie dezamagirea mai mica.
daca vrei sa ma crezi si eu m-am chinuit aproape 1 an pana am reusit sa raman gravi si eram la fel de stresata, luna de luna aveam semne, simptome. dar dupa ce am facut hsg-ul in ian si dr mi-a spus ca e totul ok cu trompele nu m-am mai gandit aproape de loc la bebe si uite ca sa produs minunea.
fetelor nu va mai stresati inutil....cel mai intalnit motiv al infertilitatii este stresul. si credeti-ma ca nu o spun eu
hai ca am vb cam mult...va las niste pupicei de molipsire
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE draguta, da tot prin tratament . mi-ai dat o veste proasta ------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
poti sa ne spui si noua ce tratament ai luat, daca nu te superi, poate ne ajuta si pe noi
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bellasamoyed spune:
pai parca a spus ca prin inseminare.
sau am inteles eu gresit?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
dianalaura spune:
ce faceti fetelor? nimeni prin zona?
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi