Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 4
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE fetele ,eu trebuia sa ma testez ieri in z 10 de la inseminare dar cum am facut pregnyl trebuie sa mai stau ....o intrebare pt fetele care cunosc cu ce se mananca TB , ieri (prima oara luata) a fost 36,8 si azi 37,0 ce sa inteleg ? de obicei dupa ovulatie aveam 37-37,1 pana cu o zi inainte de CM (ieri chiar ma gandeam ca vine mai devreme cu 5 zile) azi ....este mare.. --------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
pai ca sa fie reprezentativa, trebuie sa se mentina ridicata
e foarte alunecos terenul si in ce priveste TB
ea poate fi mai ridicata maine decat azi si totusi sa vina ciclul
mi s-a intamplat mie
MACARIE spune:
bellasamoyed, am luat toti , poate se lasa cu gemeni ca ma avut foliculi multi ......oricum nu sunt foarte optimista din cauza durerilor si totusi temperatura crescuta ar trebui sa ma bucure.
Monique77, am sa o iau si maine dimineata , dar pe mine nu ma inselat niciodata TB
racheel , asa am sa fac si eu dar nu prea mai am rabdare
am inceput si cu paranoia gen , greturi , ameteli , dureri usoare in sanii , simptome specifice unei sarcini cu toate ca pana sa vad TB nu le aveam ....
--------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MACARIE bellasamoyed, am luat toti , poate se lasa cu gemeni ca ma avut foliculi multi ......oricum nu sunt foarte optimista din cauza durerilor si totusi temperatura crescuta ar trebui sa ma bucure. Monique77, am sa o iau si maine dimineata , dar pe mine nu ma inselat niciodata TB racheel , asa am sa fac si eu dar nu prea mai am rabdare am inceput si cu paranoia gen , greturi , ameteli , dureri usoare in sanii , simptome specifice unei sarcini cu toate ca pana sa vad TB nu le aveam .... -------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
de cat timp iti iei TB?
draguta spune:
buna fetele
Macarie sa dea Domnul sa fie cu ochisori , ai destule simptome, daca ai deja doua zile de la ultimul test eu cred ca mai poti incerca unul mai ales ca si temperatura ti-a crescut si e un semn f. bun
MACARIE spune:
Monique77, mi-am luat TB timp de 4 ani in fiecare zi si intotdeauna in ziua in care imi scadea sau cel tarziu a doua zi venea si CM ...cand am ramas gravi sa mentinut crescuta timp de 2 luni , acum la al doilea bebe nu am mai tinut asa strict luna asta am inceput de ieri .
-----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
MACARIE spune:
draguta, ma mananca rau , dar daca iese negativ am sa plang ca fraiera toata ziua si am treaba dupaamiaza nu imi permit sa-mi petrec ziua .....
si totusi.....
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MACARIE Monique77, mi-am luat TB timp de 4 ani in fiecare zi si intotdeauna in ziua in care imi scadea sau cel tarziu a doua zi venea si CM ...cand am ramas gravi sa mentinut crescuta timp de 2 luni , acum la al doilea bebe nu am mai tinut asa strict luna asta am inceput de ieri . ----------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
aaaa, atunci e bine
eu din experienta mea ....mi s-a luat de luat TB
si am citit multe fete care nu se bazeaza pe fidelitatea TB
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui MACARIE bellasamoyed, am luat toti , poate se lasa cu gemeni ca ma avut foliculi multi ......oricum nu sunt foarte optimista din cauza durerilor si totusi temperatura crescuta ar trebui sa ma bucure. Monique77, am sa o iau si maine dimineata , dar pe mine nu ma inselat niciodata TB racheel , asa am sa fac si eu dar nu prea mai am rabdare am inceput si cu paranoia gen , greturi , ameteli , dureri usoare in sanii , simptome specifice unei sarcini cu toate ca pana sa vad TB nu le aveam .... -------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
eu iti zic din exp mea ca semne de sarcina apar dupa 6 sapt, semne gen greata, ameteli etc. acum poti sa ai max dureri de sfarcuri si sanii mai plini si durere de burta.
eu zic sa mai stai cu testul. ti-am zis mi-e mi sa pozitivat abia in prima zi de intarziere.
tinem pumnii sa fie cu ochisori
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
bellasamoyed spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
aaaa, atunci e bine eu din experienta mea ....mi s-a luat de luat TB si am citit multe fete care nu se bazeaza pe fidelitatea TB |
sincer sa mai iti iei si temp mi se pare inca un stres in plus. ok sunt de acord cu testele de ov care la mine cred ca au fost bune(nu sunt inca 100% sigura ca si cu ele si fara ele tot aveam in plan sa imi abuzez sotul) da si temp sincer mi se pare o prostie. eu mi-am luat temp cand deja eram gravi da nu stiam exact, cred ca mi-am luat-o si eu 3 zile da mai mult seara cand aveam aproape 38
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
MACARIE spune:
eu mi-am luat TB intotdeauna dimineata pana sa ma dau jos din pat sa fara sa ma misc foarte mult , cu testul mai stau , si simptomele am zis ca sunt doar in mintea mea ca urmare a temperaturi crescute sau m-am pricopsit cu vreo enterocolita ca si la buda ma duc foarte des ..
oricum sunt un pic crizata ca am pierdut 2 sarcini una dintre ele chiar acum 2 luni si daca sunt vreau sa fac tratament imediat sa evit orice fel de neplacere , apropo....eu bag utrogentan 2 pe seara din ziua 16 , asta influenteaza TB ?