Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 3
lucianamoga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Nu, Luciana, deja am ovulat in jur de ziua 25 deci deja e tarziu..e clar ca e negativ, sper sa vina mai repede sa intorc pagina. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Atunci chiar nu stiu ce sa spun...sa fie cum vrei tu
fetele care au mai intrat
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui lilimara Neata Anca Ce noutati ne mai aduci? Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
nu am noutati deloc ,ma chiunui sa strang banuti ptr Marius
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
MACARIE spune:
fetele ,eu trebuia sa ma testez ieri in z 10 de la inseminare dar cum am facut pregnyl trebuie sa mai stau ....o intrebare pt fetele care cunosc cu ce se mananca TB , ieri (prima oara luata) a fost 36,8 si azi 37,0 ce sa inteleg ? de obicei dupa ovulatie aveam 37-37,1 pana cu o zi inainte de CM (ieri chiar ma gandeam ca vine mai devreme cu 5 zile) azi ....este mare..
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui MACARIE fetele ,eu trebuia sa ma testez ieri in z 10 de la inseminare dar cum am facut pregnyl trebuie sa mai stau ....o intrebare pt fetele care cunosc cu ce se mananca TB , ieri (prima oara luata) a fost 36,8 si azi 37,0 ce sa inteleg ? de obicei dupa ovulatie aveam 37-37,1 pana cu o zi inainte de CM (ieri chiar ma gandeam ca vine mai devreme cu 5 zile) azi ....este mare.. --------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
e de bine ai super temperatura....asa am avut si eu cand mi-am facut testul
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7
samburelul meu
MACARIE spune:
bellasamoyed, sa te auda DD , dar dureri prementruale ai avut? pe mine ma cam incearca
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
dianalaura spune:
Buna ziua fetelor!
Greentea, felicitari!!!!. Ti-am zis eu ca e bebe!!!
Eu mi-am cumparat ieri un set de 5 teste de ovulatie + un test de sarcina (cadou la cele de ovulatie). Sper din tot sufletul sa il folosesc doar pe cel de sarcina
Azi sunt in ziua 23 din nu stiu cat ...ultimul ciclu a fost de 24 zile, celelalte dinainte nu se pun ca eram pe anticonceptionale, si era regulat la 28 de zile. Asa ca astept sa treaca timpul, sper sa nu vina uratii, si daca nu vin, pe saptamana viitoare imi voi face testul de sarcina. Iar daca nu...voi folosi testele de ovulatie...De prestat, am prestat zilnic, la 2-3 zile...incepand din ziua 11...pana prin ziua 20.
De simptome...imi e somn seara destul de devreme (asa am patit si cand eram insarcinata cu Stefan), dar in rest parca ma dor un pic sanii daca ii apas, dar nu ii simt tensionati. Si mai am o durere difuza la spate, in zona gropitelor, de vreo cateva zile, si am avut ceva dureri joase de burta la sfarsitul saptamanii trecute, dar astea se pot pune si pe seama menstruatiei...deci...nu pot decat sa astept. Adevarul e ca si autosugestia face mult, asa ca nu stiu ce sa mai cred.
Aaa, mi-am luat si eu temperatura dimineata, aveam 37.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui MACARIE bellasamoyed, sa te auda DD , dar dureri prementruale ai avut? pe mine ma cam incearca Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
da am avut si ma durea zilnic mai ales seara cand ma asezam in pat. ma durea cum gata parca acum imi curgea.
in ce zi esti din cate? mi-e testul mi sa pozitivat in prima zi de intarziere. trb sa imi vina sambata si testul sa pozitivat duminica
samburelul meu
MACARIE spune:
sunt in z25 din 28 ..teoretic...mie nu imi intarzie dar mi-am facut un test barza in ziua 23 ( nu m-am putut abtine ) si a iesit negativ ....ma doare ovarul stang si ma "mananca" sa nu razi dar ma mananca rau te tot ( asa ceva nu am mai patit)
-------------------------------------------------------------------
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui MACARIE sunt in z25 din 28 ..teoretic...mie nu imi intarzie dar mi-am facut un test barza in ziua 23 ( nu m-am putut abtine ) si a iesit negativ ....ma doare ovarul stang si ma "mananca" sa nu razi dar ma mananca rau te tot ( asa ceva nu am mai patit) ------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
mai stai cu testul, eu te sfatuiesc sa il faci in ziua 29!
uite niste pupici de molipsire
ca sa iasatestul pozitiv si sa vii cu noi la odisee
samburelul meu
racheel spune:
citat din mesajul lui MACARIE sunt in z25 din 28 ..teoretic...mie nu imi intarzie dar mi-am facut un test barza in ziua 23 ( nu m-am putut abtine ) si a iesit negativ ....ma doare ovarul stang si ma "mananca" sa nu razi dar ma mananca rau te tot ( asa ceva nu am mai patit) ------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
macarie eu imi facuse test cu 2 zile inainte sa-mi vina Cm si mi-a iesit negativ.Apoi l-am facut dupa ce mi-a intarziat.
Sa dea Domnul sa fie bebe.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!