Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 9
corina_s spune:
lorena ma bucur ca a iesit bine la serviciu
o sa inveti si engleza si nu o sa te mai streseze nimeni
cum te mai simti?
4+
lorena_86 spune:
cori sa se prinda si la mine
gaby
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mihacor spune:
buna seara fetelor...
nu am mai scris de ieri dimi...a trebuit sa recuperez aproape 20 de pagini...dar m-ati facut sa zambesc...
ieri seara nu am apucat sa intru pe net deloc...la mine urati au trecut dupa trei zile...incredibil...si acum cred ca ma pun la treaba...
apropo de ieri seara am sa va plictisesc cu o povestioara...am aflat ca prietena mea cea mai buna e gravida si cred ca o sa avem o noua membra,dar la odisee...din fericire...
am ramas cu gura cascata...e o fata super,a trecut prin multe si a ajuns sa munceasca in germania ca sa isi acopere datorii facute acasa pentru reparatia casei parintesti...singura,aici toata ziua ma inebunea ca are 28 de ani si ea nu o sa isi mai gaseasca pe nimeni si ca nimeni nu o sa se mai casatoreasca cu ea...cand ea are atatea datorii....asta se intampla acum 3 luni...intre timp s-a intalnit cu un baiat din orasul ei care era sofer pe tir si s-a oferit sa o duca acasa gratis,in romania...si fetelor s-a indragostit fata mea cum nu a mai fost niciodata...si eu i-am zis ca deja anul asta va fi nunta si parca vad ca pana la anul o sa aiba si bebeu...si se pare ca mi-a luat-o inainte..are deja bebeu acuma...in burtica...am intrebat-o cum a reusit...si mi-a raspuns cu multa dragoste...asa ca am sa fac si eu mult,cu multa dragoste...
sper ca nu v-am plictisit cu pove mea...
va pupacesc pe toate si abia astept da intru maine seara sa vad ce mai scrieti...
Vreau si eu un ...
histamina spune:
se pare ca ne-am facut un program cat de cat.
noi papam asa: 100-120 ml nectar din morcovi,mere, miere, poertocale la ora 10.
la ora 14.00 papam cca 100 ml piure din pastarnac, patrunjel, cartof, ceapa, carne de gaina de tara, ardei gras. la 16.00 50-70 ml de suc de portocala cu pupla si cu miere. la ora 20.00 fie branzica calcica fie iaurt cu banana 100-120 ml. toate sunt facute d emine in casa, inclusiv iaurtul.
intre mai avem 3-4 mese de san. si vine nnoaptea si vine distractia.suge din 2 in doua ore, de doua ori mai mult, spre 40 d emin, de doua ori 15 min-20 min.
la galbenus am facut alergie. am plans de m-am umflat. apoi i-am dat eu alergen prin lapte, pt ca abia maine fac rost de medicamentele antialergice din Germania.
altfel e super strumful, multumim lui Dumnezeu.
obligatoriu 2-4 ore afar,a in fuctie de gradul meu de epuizare.
Lia73 spune:
neata fetelor
o cafeluta
nike ce curaj ai!!
prin cate ai trecut si vrei asha repede un bebelin
felictari ptr curaj
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina se pare ca ne-am facut un program cat de cat. noi papam asa: 100-120 ml nectar din morcovi,mere, miere, poertocale la ora 10. la ora 14.00 papam cca 100 ml piure din pastarnac, patrunjel, cartof, ceapa, carne de gaina de tara, ardei gras. la 16.00 50-70 ml de suc de portocala cu pupla si cu miere. la ora 20.00 fie branzica calcica fie iaurt cu banana 100-120 ml. toate sunt facute d emine in casa, inclusiv iaurtul. intre mai avem 3-4 mese de san. si vine nnoaptea si vine distractia.suge din 2 in doua ore, de doua ori mai mult, spre 40 d emin, de doua ori 15 min-20 min. la galbenus am facut alergie. am plans de m-am umflat. apoi i-am dat eu alergen prin lapte, pt ca abia maine fac rost de medicamentele antialergice din Germania. altfel e super strumful, multumim lui Dumnezeu. obligatoriu 2-4 ore afar,a in fuctie de gradul meu de epuizare. |
a facut deja un an?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Monique77 spune:
Buna dimineata fetelor!
haideti la cafea la mine!
Lore bravo, stiam eu ca poti!!!
Am gasit aseara la posta recomandata, trebuie sa ma duc la posta sa ridic coletul de la tine
Mi-ai lasat cumva adresa? e trecuta pe colet?
ca sa pot sa iti trimit banutii pe aceeasi cale
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihacor buna seara fetelor... nu am mai scris de ieri dimi...a trebuit sa recuperez aproape 20 de pagini...dar m-ati facut sa zambesc... ieri seara nu am apucat sa intru pe net deloc...la mine urati au trecut dupa trei zile...incredibil...si acum cred ca ma pun la treaba... apropo de ieri seara am sa va plictisesc cu o povestioara...am aflat ca prietena mea cea mai buna e gravida si cred ca o sa avem o noua membra,dar la odisee...din fericire... am ramas cu gura cascata...e o fata super,a trecut prin multe si a ajuns sa munceasca in germania ca sa isi acopere datorii facute acasa pentru reparatia casei parintesti...singura,aici toata ziua ma inebunea ca are 28 de ani si ea nu o sa isi mai gaseasca pe nimeni si ca nimeni nu o sa se mai casatoreasca cu ea...cand ea are atatea datorii....asta se intampla acum 3 luni...intre timp s-a intalnit cu un baiat din orasul ei care era sofer pe tir si s-a oferit sa o duca acasa gratis,in romania...si fetelor s-a indragostit fata mea cum nu a mai fost niciodata...si eu i-am zis ca deja anul asta va fi nunta si parca vad ca pana la anul o sa aiba si bebeu...si se pare ca mi-a luat-o inainte..are deja bebeu acuma...in burtica...am intrebat-o cum a reusit...si mi-a raspuns cu multa dragoste...asa ca am sa fac si eu mult,cu multa dragoste... sper ca nu v-am plictisit cu pove mea... va pupacesc pe toate si abia astept da intru maine seara sa vad ce mai scrieti... Vreau si eu un ... |
e o poveste foarte frumoasa
si demonstreaza ca minuni se intampla,
trebuie doar sa ne dorim si sa lasam sa se intample