Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Am avut cateva foieli azi noapte, apoi trezire la 3 juma. M-am mutat cu el in pat, l-am tinut de mana, ca nu vroiam sa ii dau papa decat pe la 6. dar la 4 si un sfert am cedat, ca el se tot foia, nu mai reusea sa adoarma. A baut 190 ml si somn pana la 9.

Ilinca, am incercat sa ii dau banana in manuta dar o strange in pumn, nu o baga in gurita. Azi i-am dat fructe pasate cu furculita... esec total... pana la urma i le-am blenduit.

Diana, ma bucur ca esti mai bine.. ai grija de tine, ca prea ai slabit...

Rodi, la noi inca nu e de maneca scurta.. eu m-am aventurat intr-o zi in oras in maneca scurta, ca eram cu Vlad (10 kile imbracat si cu ham) in brate, si am transpirat de cat l-am purtat. Dar cum adia un pic vantul cum muream de frig. Si numai la soare era bine. La umbra, brrrrr.

Alina, Bianca lui Michelle a avut aceeasi problema ca si Aida, sa vedem cand intra ca iti spuna ce a folosit.

Pufescu, vrem poze cu bronzatelul!

Merg la ale mele treburi...

La multi ani Carla si Mateo!!! La multi ani Ariana! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carla Maria si Matteo Cristian

Ariana de bubster

si din partea noastra

si sotului tau , daca tot va cinstiti tot we, cinstiti-ne si pe noi cu ceva . stai asa ca vad ca deja ati intins masa bogata

AMR 5 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Carla Maria si Matteo Cristian

Ariana de bubster

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata fete,
acum pap si va tot citesc,dar citesc pe sarite,

Crispro am auzit ca Vlad face doua-doua,insa nu am prins filmuletulFELICITARI!.
Sa va povestesc de noi:Si Carla mea face doua-doua asa dulce e,si face bine zic eu,ii spun sa faca si face deja de vreo 3-4 ori ceea ce mi se pare mult,adica le impreuneaza ,le desparte si tot asa.Tot cu mine in brate a invatat miscarea.Mateo in schimb striga,si striga frate ca se perie unii cand vin la noi,striga ca si cum ar face ordine si sa spuna ca el e seful si cand il intreb mami cine-i barbatelul in casa striga si mai tare,am o filmare pe tel,poate o pun.
Amandoi cand le spun hai la mami,ridica bratele si se intind spre mine oriunde ar fi,ba in tarc,ba pe covor ,ba in pat.
AAAAA Mateo face miscarea sexi de 3 zile deja,si se pune in pozitie de 4 labe,deci pazea ca venim si noi.Carla nici prin gand nu are sa exploreze casa,nici sa se ridice,ea se tot invarte se suceste,se intinde,baleteaza,si mai nou stiti ce face???vorbeste in soapta,ma zapaceste cumva si ghiciti ce zice in soapta?????TA-TA! sa mor nu alta!adica toata ziua stau cu ei si ea zice tata.
Mateo rade cu gura pana la urechi cand ii spun ca mami si tati il iubesc mult mult,se bucura asa si sare,Carla nu e intotdeauna foarte impresionata.Si sa va spun care e gagicuta lui preferata: SHAKIRA ca danseaza pe LOCA de fiecare data cand o aude ,cu mare chef.
Papam bine cateodata,cateodata nu.Carla iar face fite,ieri nu a mancat nimic aproape decat lapte cu cereale.Inca o chinuie primii dintisori.
Dormim mai bine,insa facem o MARE GRESEALA.De o luna i-am separat,adica eu dorm cu Mateo sus,Carla doarme cu tati jos.Nicidecum in patuturile lor.Ba da.Mateo cateodata juma de noapte pana pe la 4-5 cateodata.Stiu ca nu e bine,dar macara asa doarme toata lumea cat de cat,altfel Mateo trezeste pe toata lumea cu crizele lui ,o derajeaza si pe Carla,si apoi suntem amandoi de serviciu sa-i adormim.Vedem.eu planuiesc cat de curand sa-i mut la ei in camera pe amandoi si sa sper sa doarma fara intreruperi.vise vise....

CITESC SI REVIN

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

I-am vazut pe Vlad,Isa,fetele Otiliei,doamne ce copii frumosi cu totii!!Mai fete ,nu apuc sa ma uit la toti cat sunt de frumosi!

Michelle cu intarziere iti urez si eu la multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neata si de la Slobocity!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi in primul rand!

Multumesc pentru sfaturi fetele
O sa incerc sa ii fac poze azi ca sa va arat, adevarul e ca pana acum foloseam pampers premium care, acum am trecut la cei normali si poate (sper!) sa fie de la ei. Oricum ii schimb de azi. Crissy, aida a luat antibiotic, dar acum vreo luna, deci nu cred ca are cum sa fie de la el, plus ca iritatia e pe o parte, spre picior, nu in interior. Mersi de sfat

Eu nu mai stiu ce sa ii fac, pentru ca se trezeste noaptea la 2, 3 ore dupa ce adoarme si pana nu ii dau lapte nu adoarme. Am culcat-o aseara la 21, la 22.30 s-a trezit, am luat-o, am leganat-o, adormea, cand o puneam in patut se trezea. Am pus-o pe picioare, iar se trezea si asta pana la 00.30, cand am cedat si i-am facut lapte. Si foame nu ii era, pentru ca lapticul de la 21 inca se auzea in stomacel. Offff e atat de rasfatata...acum de ex plange in patut ca am lasat-o cu jucariile acolo si se oftica ca nu o bag in seama, dar nu mai rezist, toata ziua cu ea, la somn cu ea, ca altfel nu doarme, nu am nici macar 1 minut liber, fara ea

Mergi la inceput

pentru cine a ratat filmuletul cu scumpul de Vladut (si pentru noi celelalte, care vrem sa-l revedem...):

AMR 5 zile

Mergi la inceput

tu fete, m-a zapacit propriul meu AMR... ca pe vremea gravi... am uitat sa schimb la semnatura. deci, mai am: azi (nu se pune), maine, poimaine si sambata!!

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

carla2008 sa ti traiasca puiutii doarme parca ieri citeam ca esti iar in spital, a trecut timpul

multi ani si la ceilati sarbatoriti ai zilei de azi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Vai saracutul Paul,citesc ca si-a infierbantat buzitele!of of il pupacim sa-i treaca!

Ce tare coboara pustiu de ieri scarile,si ce sigur e pe el.oricum mare curaj au parintii sa-l lase asa.si cand ma gandesc ca si eu am scari......

Carmen acum citesc ca Leti e bolnavioara!of of,o pupacim si pe ea sa se faca bine repede!
Cat despre frati,surori,ai mare dreptate!si eu am un frate si o sora mai mici ca mine,ne iubim mult,ne ajutam toti unul pe altul de fiecare data cand unul din noi are o problema!Dar suntem foarte foarte diferiti!ne-am certat de multe ori,dar la fel de repede au si trecut certurile,de fapt cu sora mea ma cert mai des,cu fratele meu nu,el e taur,o fire,boema,relaxata,nestresat de nimic,calm,si daca e nervos maxim se incrunta,sora-mea e pesti,ea e mai ciudata sa zic,are idei FIXE muulte ,e IT-ista si rokerita in acelasi timp.
Ideea este ca suntem toti egali,nimeni nu e mai presus de nimeni,si eu sunt sora mai mare si nu fac pe desteapta cu ei,ca stiu ca au si eu discernamantul lor,rationamentul lor,caracterul lor.
Btz e neplacut sa ai conflicte in familie ,nu cer detalii,ci iti spun doar sa va iubiti si sa faci cum vrei tu in viata ta fara sa te enervezi pe astfel de "sfaturi"

O pupam pe Aida sa-i treaca iritatia!incearca Alina si cu tarate si ceai de musetel cu bicarbonat,asta pe langa creme.

Mergi la inceput