Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 4
ramonasin spune:
Buna dimineata fetele,
Va invit la obuna si la treaba ca a inceput o noua zi, citesc din urma si revin.
La multi ani : Carla Maria, Matteo Cristian de carla_2008 si Ariana de bubster sa cresteti mari si sanatosi delfinasi frumosi!
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
crissy77 spune:
Beatrice rade cand ii zic "inghite" . Se mai intampla sa-si faca greata (de ex. de la o bucatica de mar, eu il dau pe razatoarea de sticla si raman si bucati mai mari) si ca sa-i distrag atentia ii zic "inghite". Rade in hohote
bumblebee, asa deci, va petreceti prelungit. LMA sotului!
Pont pt conserve: Apesi capacul si daca face zgomot sigur nu a facut vid si continutul se va strica. De preferat ar fi ca VIRGULA capacele sa fie noi, inainte de folosire se fierb cateva minute ca sa se umfle garnitura si sa prinda bine.
Pont pt iaurt facut in casa ca v-am zapacit... Am facut experimente ieri. Am incercat cu lapte (La Dorna ultrapasteurizat) cald-fierbinte si lapte rece, pus in borcane de 200 g, amestecat cu cate o lingurita de smantana si puse pe calorifer. Dimineata era prins cel din borcanul in care am pus laptele rece, celalat fara niciun semn ca s-ar prinde curand.
rubia, cand are asa multe scaune trebuie sa ai grija sa o hidratezi. Iti dai seama ca e deshidratata in felul urmator: prinzi intre doua degete pielea de langa buric. Daca dupa ce ii dai drumul raman cute inseamna ca e deshidratata.
Crema folosita de michelle e pimafucin. Recomandata de dr. dupa rez. la analize (si folosita de noi fara analize).
adrianaBuc spune:
LML Carla Maria si Matteo Cristian, Ariana Sa va faceti mari si sanatosi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Alina2005 spune:
Denisa, cum sa fac ceaiul de musetel si cate tarate/cat bicarbonat sa pun? Am mai citit despre asa ceva, dar nu am incercat. Daca ma luminezi, acus ma duc sa prepar potiunea magica. Multam
Crissy, Pimafucinul asta nu e pt candida? Ca eu asa stiam...voi l-ati folosit si a fost bun?
carla_2008 spune:
Diana of ce ai tras si tu cu enetroviroza, dar de unde ai luat-o?5kg e enorm.ai grija de tine!
Pufescu si dr mea aras cand l-a vazut pe amateo bronzat ca si noi suntem vagabonzi ca si voi,mereu afara din casa.Carla in schimb nu e asa bronzata!
ce am ras de faza ca motanul e inca derutat de cat de mobil s-a facut bubunelu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crissy77 spune:
Alina, am zis mai devreme ca a facut candida dupa antibioticul luat cand a avut pneumonia. Si Bianca a avut tot candida (tot dupa antibiotic).
paula_m spune:
La multi ani sotului Alinei!!!
Sa fii sanatos si sa ai mare grija de sotia ta si de Victoras!!!
Oana ati fost la dr? Ce-a zis?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
racusor2010 spune:
Buna mamici dragi
Am trimis un mail pe delfinasi, cu un caz umanitar, daca puteti sa ajutati. e vorba de nepotica unui coleg de munca. cand se intoarce din concediu o sa mai vorbesc cu el, poate reusesc sa fac un caz umanitar pe DC, daca nu este deja.
eu sunt rupta de oboseala, nu stiu ce sa fac cu Andrei sa doarma noaptea aseara s-a culcat pe la 10.30, dar am adormit si eu langa el, si m-am trezit la 12. la 2 s-a trezit, pus la a adormit repede, la 4 iar, a baut un pic de ceai, la 5 iar cand am cedat si m-am culcat langa el si am adormit impreuna pana la 8. azi vine pediatra, sa ii zic si de asta, ca nu mai pot, sunt terminata de somn.
si am uitat sa va spun ca luni am intrat cu capul intr-o usa am ditamai cucuiul si ma doare
si despre andrei...zice 'papa' cand ii este foame, dar asa firav, e foarte scump, si seara, dupa ce ne jucam pe covor, cand vrea sa se culce, imi arata sa ne urcam pe canapea sa ne culcam
va