Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 fetelor, multumim de vizionari si comentarii... voi ziceti ca seamana cei doi? mie nu mi se pare...adica nu seamana asa cum seamana Victor si Mihai ai Paulei, de ex... laura, ca tot intrebai...Eric il mai capaceste pe Filip, dar mai mult de drag, asa face si cu noi, dar uita sau ma rog, nu constientizeaza ca Filip e mic si ca poate il doare cand il pupa, strange, dragaleste... deocamdata Filip rabda cu stoicism, dar ia ghiciti ce m-asteapta peste cateva luni??? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Frumosi foc flacaii , cat despre capaceala ce sa mai zic, Felix cand il prinde pe Seby il trage de par, Seby cand il prinde pe Felix il tranteste jos si se urca pe el deci la noi e ca la nebuni
http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/t
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
Hello! Scriu rapid- am fost la dr, cica bubitele sunt fie de la caldura. fie de la ceva hainuta din material sintetic. Body-urile lui V sunt de aceeasi firma, de bumbac, deci nu are cum. Cica sa ii fac baie in apa cu tarate. L-a cantarit, 8800. Am vazut pe graficul ei ca la 9 luni tb aiba 9.28 kile. Am intrebat daca nu e slab V, a zis ca el pare a fi tare bine, arata bine. A calculat cat a avut la nastere, plus cat tb sa ia un copil sanatos lunar si i-a iesit 8700. A zis ca e perfect. A plans V de numa... era si obosit. Si nu ii plac strainii. Daca e la mine in brate ii plac oamenii straini, le rade, sau ii studiaza. Dar daca nu e la mine, si strainul se baga tare peste el, nu ii place. Azi a venit nasul la noi, copilul manca, era pe final de masa, si a venit nasu (care nu il prea vede pe copil, decat 5 min pe luna) si s-a bagat in fata lui, si tot povestea cu el. Copilul rusinat s-a intors cu capul in stanga dreapta, eu eram langa el, il incurajam sa vb, ca e nasul etc. Apoi cand s-a vazut copilul tot in scaun legat si nasul tot mai tare in fata lui, a dat sa planga. Cum s-a departat nasul si ii vorbea de mai departe, a inceput sa rada...
Recuperez...
am vazut bronzatelul fain al lui Pufescu si scumpii baieti ai Andreei (Eladea)!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
L-am vazut si pe Giuliano, tare zambaret! Pupam piciorusul!
M-am distrat de Raducu lui Pufescu, ce somnic trage dupa o gura de berula!
Sa-l ajutam pe Alex
alina_1984 spune:
Buna mamici de delfinasi! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty
Multumim frumos!
baby78 spune:
citat din mesajul lui alina_1984 Buna mamici de delfinasi! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty Multumim frumos! Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si Matia (23 oct 2010) poze |
Am votat dragalasul Matia
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
tina_80 spune:
Buna seara mamici dragi!
PAULA, vroiam sa-ti spun ca tare drag imi este Raul, l-am vazut in pozele de la taraCe hotarat paseste dragul de el!
CRISPRO, iti multumesc si eu pt rezumatul care il faci la fiecare sfarsit de saptamana. Imi prinde tare bine!
VICTO, am citit ca la inceputul lui iulie ajungi la Braila. Abia astept sa ne vedem!Noi atunci venim din concediu. Spune-mi pe unde sta ai tai socrii sa fac un plan de bataie.
Am citit ca vorbeati de cum imbracati delfinasii. R sta in trening prin casa sau body si pantalon de trenin, cand ii pun bluza de trenind ii dau body tip maiou. Cand iesim afara punem dresuri si pantalon...schimbam si bluza numai daca e murdara sau mergem undeva unde ne dezbracam
Acum, mai nou mananca tare frumos, ca sunt mese la care nici nu murdareste bavetica.
Azi de ex a facut bavetica rosie a mancat si el supa de rosii la ora 12 cand eu stateam la masa (intre masa de fructe de la ora 10 si legumele+pui de la ora 14) ...si eu cand stau la masa(ca si PAULA) ii dau un colt de paine (nu mare, ca-l tai la feliator) si ii place la nebunie.
Galbenusul de ou mananca o data pe saptamana dar il dau separat. Adica blenduiesc legumele, pun 2 lingurite de iaurt peste ele, iar intr-o farfuriuta separat il fac bucatele mici si ii pun cate putin de-asupra linguritei (care e plina cu piure)...ceva gen: "cireasa de pe tort!"
Fetelor, eu inca sterilizez ca tare mi-e frica de laptele asta care dezvolta fel de fel de bacterii....si sincera sa fiu de cele mai multe ori, eu nu spal bibe, seara dupa ce ii dau lp lui R. Cand am fost la Iasi nu am luat sterilizatorul cu noi ci doar detergent de vase si peria pt bibe si mi-a fost o frica ca dupa 2-3 zile cand ne-am intors, adica sapt trecuta la sfarsit R a avut si 5 scaune/zi, cam moi. Bineteles ca mi-a fost frica si am dus repede proba la laborator...i-au iesit ok analizele si se pare ca totul a fost de la dinti...cred ca urmeaza sa mai iasa, ca avem doar 6 buc si de vreo luna nu ne-a mai iesit nimic, cu toate ca stiu ca nu e o regula.
CARMEN, multumim de retetetare priceputa mai esti!
Cam atat imi aduc aminte...cu toate ca aveam mai multe de spus dar la ora asta......
Fetelor, voi aveti vreun recipient in care tineti lp (deja masurat) si sa-l puneti imediat peste apa....ca dimineata eu sunt chiauna si de multe ori uit cate cupa pun sau adorm in timp ce fac lp
Va rog spuneti-mi si mie daca exista!
Noapte buna delfinariu!
Mycya spune:
Tina sunt recipiente speciale pentru LP deja masurat, eu stiu ca la Dm este, cu siguranta vei gasi la orice magazin mai mare unde se gasesc si biberoane, suzete s.a
Mami de Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Buna dimi!
Matei Marius de ooana
Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bambi_bv spune:
Eladea sunt absolut superbi copilasii tai!Si eu imi doresc tare mult sa am doi baietei!
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui rodyka bambi, o fi capitala trista si urata (mie-mi place Bucurestiul, in schimb Clujul nu...), dar oameni sunt ca peste tot. uite mamicile noastre ce dragi is , prilej cu care pupam si cucuiul lui racusor. cum ai reusit, mami? |
Aoleo fetelor, sa nu ma intelegeti gresit ca nu am vrut sa sune urat pentru nici o mamica bucuresteanca...Doamne Fereste!...doar ca e o lume tare pestrita pe aici.Stiu ca peste tot se intampla asta, dar eu am locuit in Brasov pana la 18 ani si apoi am stat mult timp si prin Pitesti si prin Bucuresti...Nicaeri nu e lumea atat de agitata/nervoasa ca aici.Pe aici parca ne tot alearga cineva...Pe strada, la piata, la hypermarket, oamenii parca sunt asa, suparati mereu, pe cand in alte parti te intampina vanzatoarele zambind..etc..
Acu' ce sa fac, eu am ales sa locuiesc aici din motive de "job" (asta apropos de englezisme)...
Pupici mamicior bucurestence din nastere sau adoptate asa ca mine!REPET..nu am vrut sa supar pe nimeni!