Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
lauri_ca spune:
Supa cu galuste refuz total, pana cand m-am gandit sa-i dau cu cate un dumicatel mic de paine ca asa a invatat-o tati. Cand e tati la masa, ea vede lumina la buc. si se agita f. tare sa o duc acolo, tati ii da cate o frimiturica de paine ca ea sta cu gura cascata si asteapta ceva. Asa ca i-am dat 2 dumicati de paine si apoi toata supa cu mana. Binenteles ca m-am umplut pana la coate ca ii pasasem galustele, nu mi-a trecut prin cap ca o sa vrea cu mana direct in gurita ca i le lasam intrergi. A papat tot. De acum mi-am invatat lectia : mancam cu mana sfaramat intre degete. Sa vedem cat ne tine.
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka bambi, o fi capitala trista si urata (mie-mi place Bucurestiul, in schimb Clujul nu...), dar oameni sunt ca peste tot. uite mamicile noastre ce dragi is , prilej cu care pupam si cucuiul lui racusor. cum ai reusit, mami? AMR 2 zile delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ei, , oboseala si gura-casca
dar am dat tare de tot , ca si acum ma doare
racusor2010 spune:
buna ziua
andrei doarme, si nu m-a mai tinut legata de el ca alta data. chiar am intrat peste el, ca am crezut ca se trezeste, dar Slava Domnului, ca nu m-a auzit.
am avut o noapte buna, asa ca sunt mai odihnita adica s-a trezit la 4, i-am dat tzitzi, deeh, eram odihnita, avea si puiul ce sa pape, si apoi la 6.30 m-a chemat langa el, iar la 7.40 trezirea (ca m-am foit eu, ca altfel mai dormea ) dar stau asa prost langa el, Andrei ocupa tot patul, si eu ghemuita pe un colt (e canapea si nu e intinsa),si ma trezesc cu toate oasele vai de capul lor
gata, s-a trezit, fug
eladea2005 spune:
fetelor, multumim de vizionari si comentarii...
voi ziceti ca seamana cei doi? mie nu mi se pare...adica nu seamana asa cum seamana Victor si Mihai ai Paulei, de ex...
laura, ca tot intrebai...Eric il mai capaceste pe Filip, dar mai mult de drag, asa face si cu noi, dar uita sau ma rog, nu constientizeaza ca Filip e mic si ca poate il doare cand il pupa, strange, dragaleste... deocamdata Filip rabda cu stoicism, dar ia ghiciti ce m-asteapta peste cateva luni???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
Eladea am vazut si eu comorile tale mie nu mi se pare ca ar semana dar sunt 2 frumosi
Racusor eu mai dorm cu andra in patul mare si tot un colt imi e destinat mie face ce face si ne trimite pe amandoi la colturile noastre in fiecare dimineata
Diana cum adica ficaciori in lapte ? eu nu stiu dar sunt curioasa
si pentru babe mai rescrieti va rog cum se fac galustele pentru copilasi??
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Diana_Eva spune:
Gata - sunat soacra. Tot ea saraca.
Se spala bine ficaciorii si se pun la fragezit in lapte 30 de minute - o ora.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
lauri_ca spune:
Galuste: 1 galbenus, 1 lingurita de unt, 1-2 linguri de gris, se amesteca, se pun cu lingurita in supa de legume dupa ce au fiert legumele ( eu pun mai putin gris 1 lingura jumate max. ca sa nu iasa tari, bag o galusca, iar daca se descompune mai adaug putin gris) si se fierb pana se patrund.
lauri_ca spune:
si mai zicea cineva ca daca ies mai tari , dupa ce dau cateva clocote pusa apa rece peste si clocotit iar.
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
bineinteles ca e de respectat oricare alta decizie a parintilor.nu toti trebuie sa faca la fel,sunt care le-.au vorbit copiilor numai in limba tarii respetive,si nu e nici o problema.si daca nu vor sti romana,ce? Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Asa e, vecina mea de 16 ani este nascuta si crescuta aici, vorbeste si scrie romaneste aproape la perfectie, franceza si engleza la fel. Noi am decis sa vorbim numai romaneste cu copii, apoi la gradinita merg in engleza iar la scoala in franceaza (e obligatoriu pentru romani, suntem declarati ca francofoni).
Cat despre vorbitu parintilor in limba tarii........hmmm.....am exemple din astea si a iesit cam urat pentru ca nu stapaneau bine franceza iar copii au preluat greselile de limba ale parintilor. Daca stii fffoarte bine limba ok, daca nu....lasa copilu sa invete la scoala
http://community.webshots.com/user/Dragaica
http://mytwinbeads.blogspot.com/t
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010