Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 neata... va las niste pozici si cateva de astazi, sa vedeti cum e treaba cu dragostea frateasca...:)) |
si ce se iubesc ei!
PUFESCU unde sunt pozele???
aelita spune:
citat din mesajul lui pufescu pe delfinasi mami de Raducu, 10 august 2010 |
Anne45 spune:
Aelita-multumesc de intrebare-Giuliano sta bine , i-am pus ieri ultimul ghips -avem de asteptat 3 saptamani , pana pe 28 Aprilie.Dupa , trebui sa-i punem pantofi speciali pana la 2 ani .Am vazut si operatia -mai exact urma -in jur dr 10 cm-sunt curioasa daca se v-a vedea si cand v-a creste . Piciorusul este ok-prof. ne-a spus ca , calcaiul a coborat bine .
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
saddie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
noi problema dormitului am rezolvat-o cu un patut pliant/tarc pe care il caram cu noi peste tot desi ocupa jumatate de portbagaj Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
cu dormitul nu-i problema ca de la hotel ne asigura patut si va dormi acolo. sper numai sa n-o trezeasca tati cu sforaiturile ca ea doarme in camera ei de cand s-a nascut si nu prea-i obisnuita cu zgomote noaptea.
cat despre mancat am probat sa vedem daca mananca si cu altcineva de fata si nu vrea, nici macar cu tati. se foieste, suceste, tipa la persoana respectiva si pana la urma o da in plans isteric dar de mancat tot nu mananca
cred ca pana la urma o sa comand unul din scaunelele alea de pe ebay ca sunt ieftine, ca daca ma apuc eu de lucru manual ii iese fes in loc de scaun.
saddie spune:
Am vazut si baietii frumosi Eric & Filip de eladea si Raducu de pufescu. Pupa-i-ar mama pe ei de frumosi!!
eladea e haios Filip de numa' in multe poze are mutrita aia de parca-i hotu' prins la furat! v
lauri_ca spune:
I-am vazut si pe printisorii Eric si Filip, 2 baieti frumosi care seamana f. bine, dar n-am inteles, Eric il iubeste pe Filip sau il strange de gat, sau amandoua in acelasi timp?
De cateva zile fata mea ori s-a facut mofturoasa, ori are ceva. Ieri i-am facut piure de morcov, pastarnac, cartof cu ficatel, nu i-a placut deloc, asa ca i-am dat lapte, am culcat-o si i-am facut piure de cartof cu rosie, am amestecat cu celalalt piure si am facut-o cu chiu cu vai sa pape vreo 100 ml. Azi i-am dat piure de cartof cu rosie ca ieri si n-a vrut deloc, a luat prima lingurita si pe urma a inceput sa se traga de urechi si sa planga. Eu credeam ca se trage de urechi doar de somn dar se pare ca si de nervi. Iar i-am dat lapte, am culcat-o dupa vreo 2 ore, si m-am apucat sa-i fac supa cu galuste. Sa vedem ce succes are cand s-o trezi
.
Mycya spune:
hello mamici!!!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!!! sa cresteti mari si sanatosi
Rody pus semn de carte la dieta pentru cand ma intorc , nici eu nu beau cafea dar gasesc eu un inlocuitor ceva mai ok. ai reusit sa faci macar 1 bagaj 2 pana acum??
mai fete da chiar mai e putin si plecam si noi acasa sunt asa bucuroasa deja i-am dat indicatii mamei ce vreau sa gasesc bun de papa si ce vom face in primele zile mult a fost putin a mai ramas.... acus acus va facem cu manuta din avion
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Anne45 spune:
Fetelor nici nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul-si puiutii nostrii cresc -nici nu-ti dai seama cand ajung adolescenti.
Au trecut deja 9 luni de cand s-a nascut Giuli, socrii deja au venit cu propuneri -unde sa sarbatorim primul anisor .
Saptamana viitoare vreau sa-i cumpar o piscina de plastic evident -il pun pe terasa peste 3-4 saptamani -aici este deja cald 28-30 grade.Cum terminam cu ghipsul mergem si la mare-abia astept!!
Am pus poze noi cu Giuliano la semnatura
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
rodyka spune:
citat din mesajul lui Mycya Rody [...] ai reusit sa faci macar 1 bagaj 2 pana acum?? |
mai bine nu zic . le-am scos pe pat, le-am pus intr-un geamantan si am lasat-o si pe Isa sa ma ajute . al Mariei e gata, pentru Isa e cel mai greu... tati in 5 min a terminat.
acuma am sunat-o pe coafeza sa-i zic ca nu mai vreau sa ma fac creata, ca imi place sa vad la altele dar nu stiu mie cum mi-ar sta, asa ca mai bine renunt...
mai am o probl: catelul meu nu mananca de 2 zile, parca stie ca plecam... mi-e cumva frica sa-l las asa, daca e bolnav?!
AMR 2 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)