Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Matei Marius de ooana Mara Madalina de ANDREEA84 Yanis Stefan de beluistef Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
La multi ani si de la noi!
Oare Belustef ce mai face? Nu a mai dat nici un semn de mult timp....
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
bambi_bv spune:
Si acu' daca am terminat de citit ce ati scris aseara, sa dau si eu BUNA DIMINEATA! si sa urez LA MULTI ANI delfinasilor sarbatoriti!
Eu am baut deja buunaaaa cu lapte si zahar si o cana de ceai pentru lactatie.Deci pe voi cu ce va servesc?
bambi_bv spune:
Hai ca monopolizez forumul in dimineata asta, dar am si eu ceva de anuntat : ieri in parc l-am tinut in picioare pe Matei, asa de manute, si el a facut primii pasi dar cum credeti ... inapoi!!!...Ca doar e rac...Am si filmulet sa va arat doar ca trebuie sa decupez doar aceasta bucata, ca e destul de lunga filmarea.
Alice_Elena spune:
anne, am crezut ca te referi la tine sau,ma rog.. nu in general. asa da, sunt perfect de acord cu tine. romanii sunt vazuti prost, mai peste tot nu doar in italia
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Neata fetele!!
e gata!! Si capucino, Rody....
Si mie mi-ar fi tare greu sa am obisnuiesc in Bucuresti. De fapt, pe mine ma depaseste orice oras care nu e in Ardeal. M-am obisnuit cu ritmul asta, mai incetinel. Si cand am fost in Braila, in 2 ore m-a durut capul, nu mai puteam urmari discutiile...toata lumea vb repede si tare. In Moldova nu am mai fost de mult, nu stiu care e ritmul vietii pe acolo...
Eu nu mai stiu ce sa-i dau de mancare lui Raul. De abia astept sa manance si el ca toata lumea. Sapt viitoare vreau sa-i introduc peste.
Oana, ieri i-am dat mango. Chiar a fost bun. Si mie imi place mango, spre deosebire de avocado.
Ramona ati fost la balaceala?
Tina, chiar mi-a fost dor de voi...sa stii ca inca mai astept poza cu Raducu adormit pe picioarele tale, ca inca nu am rezolvat misterul cum poti adormi un copil pe picioare. Si bineinteles poze noi cu Raducu.
Eu nu mai sterilizez de o luna nimic. Mi-a ajuns 8 luni de sterilizare, si chiar nu am obs nimic deosebit la Raul...
Voi le-ati dat la copii iaurt de bivolita?
Si acum sarbatoritii:
La multi ani Mara, Yanis si Matei!!!
Belu, ce faceti? Cum mai sunteti?
Oana, sa-ti traiasca feciorasul frumos si cuminte!! Doamne, ca ai copil mare. Imi aduc aminte, ca eu eram la monitorizare si au inceput sa se agite asistentele pe acolo ca vine o graviduta cu membrane fisurate. Sincer m-am gandit ca ai putea fi tu, dar totusi nu mi-a venit sa cred, cand ai aparut tu in cadrul usii ca o floare, cu zambetul pe buze. Chiar ma gandeam oare de ce razi, ca teoretic ar tb sa te doara. Ei, si acum Matei e mare !!! Va pup
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Matei Marius de ooana Mara Madalina de ANDREEA84 Yanis Stefan de beluistef |
si de la noi
sunt pe fuga, fete, intru asa pe reprize, nu stiu cat apuc sa scriu azi, dar va pup de buna dimineata
AMR 2 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Diana_Eva spune:
citat din mesajul lui bumblebee Matei Marius de ooana Mara Madalina de ANDREEA84 Yanis Stefan de beluistef |
La multi ani si de la noi!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
michelle1981 spune:
Matei, Mara si Yanis!
Ce mai fac bolnaviorii?
Ieri am fost la o cafea cu fosta colega de banca si bineinteles si un pic la shopping unde mi s-au lipit de mana 2 bluze si o pereche de balerini. Bianca cuminte ca intotdeauna
Azi zumba, BYTZ te bagi?
Fetelor ce mai gatiti de post (exceptie fasole varza naut si altele care baloneaza)
Paula - si mie mi-au placut tare mult pozele de la tara, abia astept sa o duc si eu pe Bianca la tara.
Idei de papa (ce i-am dat eu in ultima vreme)
- mar, prune (deshidratate) la abur cu iaurt si cereale
- piersici, iaurt, branza
- para, cartof dulce, iaurt, cereale
- para, piersici, iaurt
- mar, mango, iaurt
La legume am introdus brocoli si www.wholesomebabyfood.com/sweetpotatobabyfoodrecipes.htm" target="_blank">cartoful dulce.
Tasty Combinations and Foods Good to Mix With Sweet Potatoes
Baby Cereal - oatmeal, rice, barley
Apples
Peaches
Pears
Carrots
Green Beans
Parsnip
Peas
Pumpkin
Summer Squash - zucchini or yellow/crooked necked
Winter Squash - butternut, acorn rtc.
Brown Rice
Quinoa
Lentils
Chicken
Beef
Pork
Yogurt
Vezi ce mai poti combina cu fructele, legumele care ii plac lui Raul
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Neata!
A fost la noi o vijelie aseara, ca ziceai ca ne ia casa cu totul... de fapt azi noapte, ploua , sufla vantul, fulgere.. ioi, ca in filmele de groaza. COpilul s-a foit de numa, toata noaptea. I-am dat Lp la 4, dar pe la 6 doar a adormit. I ies premolarii de jos... a vazut si d-rita ieri ca e umflata gingia acolo de numa. Si se simt bine maselutele pe sub gingie.
Tina, eu seara, inainte de a ma pune in pat, ii pun in craticioara lui cei 180 ml apa si in bibe ce urmeaza sa i-l dau ii pun 6 masuri LP. Asa ca noaptea ma trezesc (la 4) si doar incalzesc un pic apa, torn peste Lp, agit 10 sec, verific si gata.
La multi ani Matei dulce!!! Sa cresti mare si sanatos!!! La multi ani Yanis si Mara!
Bambi, Vlad daca il tin de subrat paseste, dar foarte timid, si inapoi. Cica e normal.
Giorgia, ce faci, mami? cum esti? Antonica gogosica cum sta cu raceala? Stiu ca iti e greu, ca nu papa bine, nu doarme bine. Dar vroiam sa iti zic ca nu te lasam sa cazi in nici o "mini depresie", ca suntem aici. Da?
Merg la copil, sau sa fac legumele, sau sa mananc si eu ceva...
Sa-l ajutam pe Alex
bambi_bv spune:
Eu iar fac bagaje...iar plec in Pitesti la socrii in weekend...de fapt plecam in fiecare weekend pana la jumatatea lui mai ca tot avem de rezolvat chestii...off ce nu imi place sa fac bagajeee..
Azi nu cred ca mai intru asa ca va doresc un weekend frumos, linistit si cu delfinasi mancaciosi!