nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 33
camelia33 spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor. Eu o sa merg sa semnez contractul chiar in sapt .37 de aia am intrebat ca as fi vrut sa ma poata programa chiar a doua zi pt analize sa nu fac atatea drumuri la iasi... oiyoy si eu am crezut ca nasti prin cezariana si chiar ma intrebam de ce astepti sa vina momentul cand la cezariana nasti cam cand vrei tu....
Abia astept vesti de la toate care trebuie sa nasteti in curand.
oiyoy spune:
da si noi mergem tot pe naturala.Eu am inceput sa ma obinuiesc cu ideea ca bebe se naste cand vrea Bunul Dumnezeu.Asa am zis si eu ca luna noua, ce s-a intamplat pe 3.05(marti seara) o sa ma influentaze cumva (dar nimik ) si pana la urmatoarea luna plina....nu stiu ce sa zic..ca e abia pe 17.05. cand are madline DPN si cred ca nici ea nu vrea sa nasca atunci ca e dr plecata.
40 saptamani
DadaIna spune:
Inainte de luna plina o sa nastem nu stiu de ce aveam impresia ca e acum in weekend luna plina insa e pe 17 cum ai zis si tu.Nici eu nu vreau sa trec de data de 16, adica mai bine de 1 sapt dupa dpn pentru ca stiu ca pleaca dr. atunci.Insa mi-a zis si ea ca pana atunci trebuie sa nasc sa poata pleca linistita
Eu ma duc sa mai fac cateva ture de urcat si coborat scari prin casa, sa plimb putin aspiratorul si sa fac ceva papa ca am stat prea mult in pat de dimineata.Trebuie miscare sa vina mai repede bubulina.Asa daca stau sta si ea bine mersi.Vai... ieri mergeam prin oras parca in reluare.Nu ma doare nimic insa imi simt picioarele foarte grele, parca ar fi de plumb desi dorm cu ele ridicate pe pernute.Bine ca nu am facut varice ca aveam o grija.
madline82 spune:
Dada draga eu credeam ca ai nascut si cand colo tu iti faceai de cap...Am auzit si eu faza cu luna plina si cu luna ciupoita, sunt chestii din popor nus tiu cat de rationale si pe ce baza stiintifica sunt.
Oricum oiyoy, cred ca nasti curand, cand o mai poti duce asa, apoi dada, si eu cine stie ca vad ca s-au oprit contarctiile..DAr eu sunt cam suie, vorba lui dada, m-am urcat pe dualpuri sa sterg praful, si fac toto felul de acrobatii prin casa!!
DPN 15-22 mai, fetita
AlynaB spune:
Buna fetelor! Nu am intrat de cateva zile si ma gandeam ca o sa va gasesc deja mamici Stati linistite o sa vedeti ca o sa vina azi-maine.... Au trecut atatea luni, mai conteaza o zi -doua, trec repede....
Ati intrebat de clisma....dap, la naturala sigur este obligatorie, nu stiu ce sa zic la cezariana...La mine a venit o asistenta in salon si mi-a facut.Nu va speriati, nu doare absolut deloc...nici nu e cazul sa va jenati avand in vedere ca dupa oricum va dezbracati de tot (indif ca e natural sau cezariana).
A mai intrebat cineva si de dr Tugurlan. A fost de garda si cand am nascut eu. Nu stiu ce sa zic...cat de ok a fost....saraca cred ca s-a saturat ca a asteptat dupa mine sa nasc...Cred ca vreo 5 ore.A stat mai intai in sala de nasteri, si-a pregatit tot tot pt bb, dar bb nimic. Apoi s-a mutat cu toate in sala de operatie pt cezariana....
Tot ce pot sa spun este ca bb a fost fb ingrijit, nu mai zic de asistentele bebeilor, sunt f dragute si iubesc copii.Asa ca nu va faceti griji, sunt pe maini bune.
pupici si nasteri cat mai usoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madline82 spune:
Alyna, multumim de incurajari, asae , trece repede timpul!
Tre sa ma apuc s afac cat de cat bagajul, chair daca nu o sa pun prea multe in el!
Va astept cu noutati!
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
AlynaB multumim de urari! madline82eu mi-am facut bagajelul de multisor...de fapt mare bagajel ca am 2 borsetute pe care mi le pun in poseta, una cu cosmeticale (rimel,ruj,tus, etc) si una cu lenjeria intima, spray, servetele intime, demachiante si niste creme (garmastamul si sudocrem pentru funduletul fetei). Mi-am pus si niste tampoane pentru lohii (eu am ultra subtiri cu putere de absortie foarte, foarte mare) si pentru sani 4 buc. lavabile. Ale mele am sa mi le pun cand mergem spre casa.Ma gandesc ca cele care ni se dau in spital sunt imense si groase asa ca o sa le port cat stam in spital. Apoi din mers (daca mai apuc sa iau servieta cu laptopul), sa imi pun in poseta aparatul foto si incarcatorul la telefon. Tati o sa aduca dupa aceea hainutele fetei si port-bebe-ul care le-am pregatit.
Chiar este wireless in spital sau trebuie sa imi iau si modemul de net cu mine?
madline82 chiar ca imi fac de cap. Azi mi-am dat drumu la boxe tare si am impins un dans in timpul reprizei de curatenie . Sa vezi ce dansam cu tija de aspirator si apoi cu mopul in mana.Hehehe.Mai vin din cand in cand in camera, mai citesc doua randuri, ma odihnesc 10 minute si iara la treaba. Acum ma duc sa mai bag o masina de rufe si sa intind ce a spalat masina deja.
gravidacori spune:
buna fetelor ,azi am semnat si noi contractul si maine dim mergem la analizele gratuite,le fac pe toate maine.
am facut si un eco,bebelina e bine si ma bucur mult,are 2,700 (cu marja de 400gr + -) si e destul de energica la cele 36 sapt si 3z,ii place tare sa -mi dea in coasta dreapta
se pare ca sunt multe viitoare mamici zilele astea,va doresc numai bine si va trimit un gand bun si mult curaj.
era o burtica greeneyes parca ..avea programata cezariana pe la inceputul lunii ,4 sau 5 mai si nu am ai vazut-o activa pe forum de ceva timp...o fi cu bebe in brate?te asteptam greeneyes cu vesti si sper ca totul e bine
madline82 spune:
Dada, eu la tampoane nu m-am gandit sa le iau in bagaj, ma gandeam ca imi da de acolo unul macar pe drum, sau cumpar de la farm de acolo.Modemul de net il iau si eu, sa fie acolo.
Dupa activitatile care le prestezi azi de pare ca " iti faci cuibul" , deci ma astept sa nasti cat de curand...Mai ia un pic de pauza si te odihneste!
DPN 15-22 mai, fetita
sanda_baby spune:
buna tuturor. eu nu am mai intrat de ceva timp dar va mai citesc cand am timp.bebe a crescut mare , acum are 2 luni si 2 saptamani si ne-am rezolvat si problema cu alaptatul. e cumintel si ma lasa sa-mi fac treaba atat timp cat sta el singurel si gangureste in rest mai stam de vorba facem nani impreuna facem baitza ne plimbam, ce mai?suntem inca legatzi prin cordon.
Urez tuturor burticilor nasteri usoare si bebei sanatosi si cuminti.
Maytrei daca vrei trece-ne si pe noi pe pagina: sanda mami de Eduard 3.530 kg,48 cm, 10 Apgar, venit prin cezariana la 41 s si 1 z cu dna dr. Cacicovschi.