nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata

Dada, ma bucur ca esti optimista! Iti tinem pumnii!

Azi e ziua internationala a moaselor, daca tot vorbiti de moase asa ca
Eu cred ca la noi moasa si-a pierdut din functii si ca statut e asociata in mare masura cu "moasa comunala" Sau e vazuta ca o asistenta ceva. Ele chiar se pricep. In tarile normale ele asista nasterea. Medicul apare numai daca sunt probleme... si ma refer la patologie nu ceva simplut. La noi va mai trece mult pana sa fie asa. Ar fi frumos ... dar e departe de Romania. Uneori ma gandesc ca nici moasele noastre nu sunt inca pregatite sa preia rolul de drept in totaliytate... inca.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Fetelor, vin cu o intrebare. Ce feedback aveti despre r neonatolog Tugurlan?Va fi de garda cand nas eu, daca totul decurge conform prestabilirii si as vrea sa stiu cum e dr, mai ales ca tb sa administreze un vaccin bebelusei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza fetelor, vad ca e linsite totala pe forum..am un feeling ca dada e la spital..vad ca de 2 zile nu a mai intrat, speram sa auzim veste de la ea curand!!!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aria

Fetelor, vin cu o intrebare. Ce feedback aveti despre r neonatolog Tugurlan?Va fi de garda cand nas eu, daca totul decurge conform prestabilirii si as vrea sa stiu cum e dr, mai ales ca tb sa administreze un vaccin bebelusei...

Aria, eu nu mi-as face nici o grija in priviinta neonatologului, sunt oameni bine pregatiti.Nu mi-am pus problema ca nu vreau sa ii faca vaccin, sa ii faca ce stiu ei ca e mai bine. AR fi ceva suspect??? ca nu inteleg?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Fetele care au deja semnat contractul de nastere la cat timp v-a programat la controlul preanestezic si la analizele incluse in contract?Multumesc:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia33

Fetele care au deja semnat contractul de nastere la cat timp v-a programat la controlul preanestezic si la analizele incluse in contract?Multumesc:)

Buna camelia, noi am semnat contarctul al 35 sapt si ne-a programat in sapt 37 pt analzie si consultul preanestezic, dar asa am cerut eu.Si doctorita m-a sfautit sa le fac uc o sapt ianinte sa ma pezint la ea, ceea ce a coincis cu 37 sapt.ASta a fost la mine.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Neatza tuturor! Si eu cred ca Dada e la spital. Ii dorim succes si ii transmitem toate gandurile bune.
Camelia eu, ca si madline, am semnat contractul la 35 saptamani, iar analizele si consultul preanestezic le-am avut programate in saptamana 37, sa fie cat mai aproape de perioada probabila a nasterii.
Noi suntem inca acasa,bebelina nu da semne ca vrea afara,ii place in burtica

40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Madline, multumesc pentru incurajari!Oricum, intre timp am fost sunata, cred ca nu voi mai naste luni, ci mai devreme sau mai tarziu, au intervenit niste modificari. Intrebam de neonatolog tcmai pentru ca in plus trebuie sa administreze bebelusei mele un vaccin, in afar de cele obisnuite. S imi faceam griji, dar asa cum ai spus..medicii sunt bine pregatiti acolo, trebuie sa fie bine!
Dada, trimitem ganduri bune catre tine!Astetam vesti!

Mergi la inceput

ARia si oiyoy, maie putin oricum, nu va afceti griji, bebe vine cand e mai bine.Eu cedeam ca ajung pana la 40, dar avd ca am contractii o data la 15 min, am luat un no-spa pt ca dum abia afcem 38 sapt..sper sa fie tarvaliu fals...Va dau de stire

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va pup fetelor!
ionelamaria multumesc mult.Intr-adevar a fost ziua internationala a moaselor ieri. La multi ani cu intarzaiere!Am prins aseara cam 3/4 din emisiunea Mbellei pe B1 cu tipa aia care nascuse acasa si cu o moasa.
Eu sunt tot acasa.Vad ca ii place bubulinei in burtica.Am contractii insa neregulate si mici ca abia le simt.Asa zic eu ca-s contractii Ieri am fost pe coclauri la plimbare cu al meu sot.De asta nu am intrat.Ia sa vedeti voi daca nu se rupe apa la toate in aceeasi zi cand o sa fie luna plina :))Se zice ca atunci cand e luna plina se inregisteaza mai multe nasteri.Nu stiu care e explicatia exacta insa se creaza o presiune asupra lichidului amniotic si cica se rup membranele.Mie mi-a zis asta sora mea sa ma pregatesc si sa fie odihnita ca vine clipa.
camelia33la analizele la sange si la exudate mergi tu in ce dimineata vrei fara programare.La preanestezic pe mine m-a programat cam la 3 saptamani inainte de DPN.
madline82 daca te lasa durerile cand te odihnesti si dupa ce iei pastilele cu siguranta sunt contractii false.
oiyoy eu cred ca sunt suie insa nu stiu de ce aveam impresia ca esti programata la cezariana pe data de 5. Insa am rasfoit paginile din urma si mi-am dat seama ca tot pe natural mergi mai ales ca ai fost invitata si la cursurile Lamaze.Deci si tu ca si mine astepti clipa :P Eu ma rog sa se declanseze ceva la noapte sau macar duminica noapte, mai ales ca e dr. de garda.Sa dea Dumnezeu sa fie la toate bine. Eu una parca nu mai am rabdare! Deja daca trece si ziua de luni si facem 40 saptamani incep sa ma panichez ca nu mai iese odata.

Mergi la inceput