nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 30
madline82 spune:
Buna fetelor, maine am duc la analize si miercuri mergem la sedinta lamaze..abia astept!!
DAda, stai linistita ca oricum DNP tau e pe 15 mai, deci mai ai de asteptat, chiar daca ai facut 38 sapt!
Aria,nu te ingrijora cu privire la distanta, aungi intr-o ora si un pci de la roman la arcadia.Si pana pe 9 mai e asa putin.Inceraca sa nu te mai panichezi la fiecare contarctie, ia un no-spa si stai linsitita.Paranoia nu face nici ea bine, asa cum a zis ALyna B, stati linistite ca va fi bine.E cel mai bine sa gandim pozitiv.
Gravidacori, felciitari pt 36 sapt!
Va pup pe toate!
DPN 15-22 mai, fetita
aria spune:
Madline, multumesc pentru incurajari!
Incerc eu sa stau linistita, sa fiu optimista, nici nu ma mai gandesc la operatia in sine, ma rog sa fie totul bine pentru bebe.Dar temerile vin fara voia mea...
DadaIna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 DAda, stai linistita ca oricum DNP tau e pe 15 mai, deci mai ai de asteptat, chiar daca ai facut 38 sapt! |
madline82 dpn-ul meu e lunea viitoare pe 9 si azi am intrat in 39 saptamani.Nu prea mai am mult de asteptat.Sper...
AlynaB cum a trecut asa repede 1 luna jumate de la nastere?Doamne parca nu pot sa cred
camelia33 spune:
aria tu nu ai de ce sa-ti faci griji cu drumul ca cezariana e ceva programat dar eu...care vreau sa nasc natural trebuie sa stau pe faza la orice semnal...fiind si primul bebe habar nu am la ce sa ma astept.Dar mai am un pic pana pe 15 iunie.
aria spune:
Dada, curaj! Mai ai asa putin, iar eu te urmez. Azi facem 38 de saptamani(cred ca astea se incheie, de fapt, dupa socoteli), asa ca e posibil sa ne vedem pe la arcadia...
camelia33 spune:
Buna maitreyi, poti sa ma treci si pe mine pe "panou" sunt o burtica de fetita DPN 15 iunie, dr.Cacicovschi
Stefana spune:
Buna, fetelor! Nu v-am uitat deloc, insa intre papite din 2-3 ore, plimarite si baite nu mai reusesc decat cel mult sa va citesc cu el in brate. Dar e frumos oricum....
Voiam sa va intreb, mai ales pe cele care sunteti deja mamici, ce medic pediatru aveti? Mie nu-mi prea place cel la care m-am inscris, fara un motiv anume. Pur si simplu nu suntem pe aceeasi lungime de unda. As vrea unul care sa nu ne bage pe gat vaccinuri si antibiotice fara noima si fara vreo explicatie logica.
Nu stiu exact dupa cat timp il pot schimba, insa de indata ce gasesc un medic pe placul meu si se poate, il schimb.
Apoi... bebele meu a facut de vreo doua saptamani bubite pe fata, multe si mici, de parca e urzicat. Unele bubite parca sunt cosulete mici. De cateva zile s-au intins si pe piept, si pe burtica. Pe el pare sa nu-l deranjeze, doar pe mine. Dr. a zs ca e posibil sa fie o urticarie de la ce am mancat eu si sa nu dau cu nimic, asta prin telefon, nu m-a chemat sa-l vada. De fapt, a fost week-end-ul, ieri a plouat si n-am avut cand sa-l duc. Insa o urticarie ar fi trecut deja, nu?
Voi ce mancati, ca sa nu creati probleme bebelusilor?
Va pup si va doresc sa fiti sanatosi cu totii!
Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Stef de Tudor Stefan (24.03.2011) It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Te inteleg cu medicul, de asgta m-am lovit si eu. Din ce stiu eu poti schimba medicul de familie dupa 6 luni ( la noi medicul de fam al lui Mihnea e si pediatru). Nu sunt deloc multumita de ea pentru ca recomanda medicamente preventiv si baga antibiotic din orice. Eu am ales sa mergem la Siminiceanu ( langa Billa) cand avem o problema. E draguta si relaxata... nu da antibiotic fara analize.... pe noi ea ne-a lasat sa nu luam nici Ca si nici Fe dupa ce a vazut analizele piticului. Eu nu-i dadeam oricum Ca si Fe ca asa am simtit eu ( ca la ea am ajuns dupa ce a facut Mihnea 6 luni... in disperare ca imi ajunsesera aberatiile dr lui) Ea mi-a spus simplu: daca era copilul meu nici eu nu-i dadeam decat D3. Nu face minuni... mai greseste uneori ( la noi nu a gresit) dar nu a facut greseli grave... Te incurajeaza mult. Problema e ca ea lucreaza doar la cabinetul ei particular si e vreo 60 consultatia( asa era ultima oara cand am fost noi) dar am fost f multumita.
Despre bubite nu stiu ce sa spun.... daca e de la ce ai papat tu trebuia sa fi disparut in 2-3 zile daca nu ai continuat cu acel aliment. Trebuie sa il vada un medic.... sa il vada cu ochii nu prin tel... poate fi de la caldura... poate fi o dermatita de contact... si sa se ceara schimbarea detergentuluide hanute /sapunelului de baie... etc .
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 14+
AlynaB spune:
Stefana nu stiu ce sa zic de bubite.....cum a zis si ionela, daca era de la ce ai mancat tu trebuia sa dispara in cateva zile. cate grade ai in casa? se poate sa fie de la caldura.....la noi a fost med acasa si a zis sa il tinem la 21-22 max.Am observat ca si doarme mai bine daca e mai racoare.
La med noi mergem in alexandru la novamedica, dr novac , a fost med pediatru si acum s-a trecut generalist. este super de treaba, ne-a explicat cum e si cu vaccinurile, mi-a spus ca nu are rost sa dam o caruta de bani pe ele, doar ca sa ii facem unul singur...
oiyoy spune:
Neatza! Dada mai esti acasa? cred ca vei naste inaintea mea, daca nu s-a intamplat deja. Sa-ti dea Dumnezeu curaj si putere!
Noi suntem tot acasica ca e bine si cald Maine cred ca voi suna dr sa trag o fuga pana la Iasi sa vedem care mai e situatia.
39 saptamani, DPN 5 mai