nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 29
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oiyoy Neatza burtici si mamici! Noi suntem tot acasa deja avem 39 saptamani si 4 zile. Mi-a frica sa nu trecem peste termen.Am avut ceva emotii miercuri noapte si asta noapte ca in rest dorm tun. Am asteptat atat caldura iar acum ca a fost frumos pentru o perioada, vine iar vremea rea. Sotul presimte ca va veni chiar de ziua barbatului 5 mai- frumos cadou! 39 saptamani, DPN 5 mai |
Stai liniostita, chair daca depasesti 40 sapt nu e problema, bebe vine cand e cel ami bine pt el! Bucura-te cat mai poti de somn, mai ales cu vremea asta ..lasa ca e buna si asa
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
Va pup fetelor!Si noi suntem bine! Eu nu mai am rabdare si mor de ciuda pentru ca nu imi dau seama exact care ar putea fi simptomele travaliului desi am citit si rascitit despre el. Ieri m-a durut spatele groaznic, si in fata burtica, o durere ca la menstra insa mai puernica.Am simtit de 3 ori o durere mai aiurea... parca imi cobora jos ceva sub buric (poate capul micutei) de am zis ca poate, poate intru in travaliu. Oricum dureri suportabile. Totul a inceput pe la 7 seara si m-a tinut pana m-am intins in pat pe la vreo 2 noaptea. Si azi de cand m-am trezit simt ceva asemanator ca ieri insa dopul gelatinos nu l-am eliminat, membranele nu s-au rupt...parca se face sub burta muschiul ca si cum as avea un carcel. Nu stiu cum sa explic... Oricum sunt niste chestii neregulate cam odata la 3-4 ore si asta cand sunt treaza. Azi noapte am dormit tun, pana mai inainte. Astept acum clipa...si astept sa vad daca apar simptomele astea regulat pe ceas.Inca nu anunt dr. pentru ca trebuie sa ma dezmeticesc sa vad ce e cu simptomele astea sa nu fie alarma falsa sa alertez lumea aiurea.Miercuri merg la control din nou.E tare aiurea la mine ca toata sarcina nu am avut nici macar acele contractii de antrenament si nici o durere de habar nu am cum pot fi cele reale.
Mai inainte calcam niste camasi si am scapat de pe marginea mesei de calcat prostia aia de calcat manecile si mansetele la camasi pe parchet.A facut o galagie de a tresarit mititica in burtica. Aude toate zgomotele credca sotul meu radea si imi zicea sa vorbesc cu ea sa iasa mai repede afaraNoi azi am implinit 39 saptamani!
oiyoy tinem pumnii si Doamne ajuta pentru joi sau poate mai repede de joi!!Oricum daca nu se intampla nimic la mine mai intru pana joi sa transmit urarile!
madline82 tinem pumnii pentru analize!Vor iesi toate bine!Ai sa vezi!
aria spune:
Madline, pe 9 sunt programata la cezariana daca totul decurge bine.
Ma lupt acum cu alt stres. Ca si dada, am aceeasi problema cu simptomele...nu stiu cand e momentul, ma sperie distanta pana la spital. In plus, sambata am stat internata , desi am mers la un control de rutina, m-au internat pentru ca aveam contractii (nici nu ma gandeam ca daca se intareste burta, gata...vine bebe). Erau contractii regulate, la 7 minute. Emotii pe mine, va dati seama! Am plecat acasa, nedumerita rau. Am primit injectii pnetru maturarea plamanilor bebelusei, desi maine fac 38 de saptamani. Si dilema mare de atunci, sa le fac, sa nu le fac....Prospectul e lung, stufos, parerile medicilor impartite. Dr de garda de la arcadia mi-a spus (inainte sa primesc eu injectiile de la medicul colaborator care mi-a supravegheat sarcina) ca nu s eimpun asemenea injectii dupa spt 35 de sarcina. Dr mea mi le-a recomandat, insa. Voi ce ati face?
Eu m-am tot rugat sa stea bebelusa acolo pana pe 9 mai, avand in vedere ca DPN-ul e 17. Acum nici nu mai stiu. La control colul era lung si inchis, membranele la locul lor, m-am gandit ca mi se vor rupe dupa cele trei controale de sambata...
Astept, dar e asa aiurea sa stau pe picior de plecare si ma tot gandesc sa nu fie alarma falsa 9ca sambata, cand dupa injectie cu nospa si perfuzie cu gynipral au mai cedat contractiile care erau nedureroase, de altfel)...
Scuze pentru randurile lungi,m-am mai descarcat si eu...Orice sugestie e binevenita.
Sa fim sanatoase cu toatele si mai ales, bebeii sa fie bine!
camelia33 spune:
Buna fetelor, in ciuda faptului ca nu scriu asa des pe forum va citesc aproape zilnic .Ma bucur ca aflu f multe informatii in ce priveste nasterea dar as vrea sa aud si pe cineva care a nascut natural la Arcadia, ca vad ca sunt cam singura curajoasa de pe aici sau poate ma insel.
Astept vesti de la Oioy , fiind din Roman ca si mine sunt curioasa cum o sa decurga totul de la drum pana la externare
DadaIna spune:
Aria au mai vorbit fetele aici despre injectiile de care scriai :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=83827
Eu zic ca totusi nu e cazul la tine sa le faci deoarece nu e bebelusa prematura.
La mine continua durerile sub burta.Stau linistita in pat.
camelia33eu sunt tot pro nastere naturala si ma rog celui de sus sa pot naste asa.
aria spune:
Dada, multumesc pentru link!Am fost nelinistita cu privire la injectiile astea, incerc sa ma calmez. Am facut doua injectii, m-am oprit, gata. De maine am 38 de saptamani, totul va fi bine, asa gandesc!
Cami, si eu sunt din Roman. De asta am emotii in privinta drumului pana acolo si inapoi...
gravidacori spune:
buna fetelor si felicitari celor ce mai implinesc o saptamana in sarcina,si noi facem 36s maine
fetele care au nascut mai demult,cum stati cu greutatea,cu burta...voi avea o nunta importanta cam la o luna dupa ce nasc si ma cam inreb cum voi arata.
AlynaB spune:
Buna fetelor! Nu va faceti griji..... nu va nelinistiti ca transmiteti totul la bebe Nu este o regula sa simti ceva inainte ca el sa vina, sa ai contractii sau mai stiu eu ce dureri. Cum s-a intamplat si la mine....nu am avut nimic toata ziua, eram mai in forma ca oricand, parca nici nu as fi avut burtica, nici o contractie, durere, nimic...Si dintr-o data mi s-a rupt apa Abia dupa 2 ore au inceput durerile (au inceput ca la menstruatie,apoi din ce in ce mai puternice)
Multa bafta !!!! Curaj !!! O sa fie totul bine. O sa aduceti pe lume cei mai frumosi si sanatosi copilasi.
Nasteri cat mai usoare va doresc! Pupici
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori buna fetelor si felicitari celor ce mai implinesc o saptamana in sarcina,si noi facem 36s maine fetele care au nascut mai demult,cum stati cu greutatea,cu burta...voi avea o nunta importanta cam la o luna dupa ce nasc si ma cam inreb cum voi arata. |
Eu zic sa nu iti faci griji in privinta asta.O luna e de-ajuns. Eu am slabit 10 kg in prima sapt. Acum am o luna jumate de la nastere si am slabit in total 13 kg. Bine , am ramas lata in solduri, spate....burtica s-a tras aproape de tot