nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

analizele acestea(echo) nu sunt incluse in pret ci se recomanda de catre neonatolog . Screeningul auditiv e 1mil parca si nu e obligatoriu ci doar daca vrei sa faci pentru linistea ta si eu il fac la trei luni ca e cel mai relevant, se mai recomanda un test pt metabolism care e ceva mai scump 150 de euro, eu nu il fac pt ca nu am in familie cazuri cu probleme de genul acesta, iar cel de sold mie mi s-a zis ca se face pana la 6 sapt ca sa poata fi corectat ceva de e cazul. Pe asta eu vreau sa il fac ca e mai bn sa fiu precauta si de ce sa imi para rau mai tarziu...costa 150 de lei. Da-i in colo de bani , astia se duc si vin...Aaa si s-au mai facut ceva analize sulimentare la bebe de sange care au costat 24 de lei. Nu stiam de asta decat cand am platit la receptie. noi am mai facut tot at si un ecocardio ca li se parea ca aud un suflu sistolic la fetita si mi-au recomandat sa fac eco. am dat si pe ala 150 de lei , dar ma speriasem si am zis sa vad care e treaba. Inimiora e perfecta , nu are nimic, dar acum stau linistita. Ehh, bani multi, dar ce sa facem? cand e vb de bebei parca ti-e frica sa risti cu ceva.Sper doar cand ma duc la consultul pediatric de 2 sapt, ala gratuit sa nu imi ceara bani ca sincer s-au cam epuizat si am cheltuit si cu mine ceva banuti cu sanul.
Mamicile care au facut deja acel consult, spuneti-mi si mie cum e? au mai trebuit ceva bani si at? si la ce dr ati fost?

...asteptand o minune in viata mea!

Daria
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir_anda spune:

suni si te programezi la consult. nu platesti nimic, nici bilet de trimitere nu-ti trebuie. eu am fost la dr Ruginosu Claudia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza fetelor, vad ca v-a priit ziua de 1 mai, a fost cam linsite pe forum!

Burtici, ce mai faceti, oiyoi, esti bine?

Dada, tu ce mai faci?

Noroc cu mamicile ca mai scriu ele, ca burticile au intrat in umbra se pare,,,sau or fi la spital???

Noi mergem maine la analize si la consultul cu med anestezist.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Buna, fetelor!
Madline, succes la control!Totul va fi bine!
Noi am fost vineri la un control de rutina, cand colo, ne-am internat la arcadia, am fost monitorizati pentru ca erau contractii regulate. Personalul de acolo...s-a purtat super. De nota 10. Cu toata increderea trebuie mers acolo!
Tot va mai intreb pe cele care ati trecut deja prin rahianestezie daca dupa ce scot copilul suntem adormite. Asa mi-a povestit o mamica, dar vreau sa confirme/infirme si altcineva.Nu stiu daca are importanta, probabil pentru subconstient.
Am vazut sambata in rezerva si servetelele si bepanthenul. La baie periuta, pasta, absorbante(cred ca subiti...din ce am vazut), deci...foarte pregatiti erau cu de toate!
Pe sala se auzeau plansetele nou-nascutilor pentru cateva secunde, asa m-am emotionat!!!

Mergi la inceput

Nu te adoarme dupa ce iti scoate copilul, altfel ce rost mai are rahianestezia??!! Esti tot timpul constienta, doar daca nu vrei tu sa dormi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speedy2 spune:

La consultul preanestezic mi s-a spus ca se poate sa ma adoarma dupa ce scoate copilul. E doar o sedare usoara. Eu sunt cam emotiva si am spus ca as prefera sa dorm si sa ma trezesc cand e totul gata, dar stiu ca e mai bine pentru bebe si pentru mine la a doua cezariana cu rahianestezie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Neatza burtici si mamici! Noi suntem tot acasa deja avem 39 saptamani si 4 zile. Mi-a frica sa nu trecem peste termen.Am avut ceva emotii miercuri noapte si asta noapte ca in rest dorm tun. Am asteptat atat caldura iar acum ca a fost frumos pentru o perioada, vine iar vremea rea. Sotul presimte ca va veni chiar de ziua barbatului 5 mai- frumos cadou!

39 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Asa mi s-a povestit si mie, ca dupa ce scot copilul si il vezi, te adoarme printr-o sedare usoara pana se termina operatia...Nu stiu cum ar fi mai bine.

Mergi la inceput

ciudat... pe mine nu m-au adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aria

Multumesc pentru raspunsuri!
Asa mi s-a povestit si mie, ca dupa ce scot copilul si il vezi, te adoarme printr-o sedare usoara pana se termina operatia...Nu stiu cum ar fi mai bine.

Aria cand esti progr pt cezariana?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput