nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

fetelor, va urez zile de sarbatoare pline de liniste, pace, si ajutorul Celui de Sus, in ceea ce priveste nasterea micutelor munini pe care ni le-a dat!!

Dada, si eu sper sa pot scrie din spital cateva randuri.Te asteptam luni cu vesti proaspete.
Eu am fost miercuri si dupa cums e pare mi s-a prelungit DPn.Sutn curioasa la tine.Am o prietena care a fsot la arcadia si are aproape 37 sapt si a zis doct ca nu o mai duce mult, o spat-max 10 zile, deci dada, cine stie cu ce vesti vii luni!

Va pup pe toate cu drag!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Un Paste Fericit tuturor!

38 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Hristos a Inviat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Un Paste fericit tuturor maicilor si burticilor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Hristos a inviat!
Iata ca se implineste o saptamana de cand planurile mele cu privire la Arcadia s-au spulberat! Mi-am dorit foarte mult sa ajung sa nasc acolo, insa stiti vorba cu socoteala de acasa si cea din targ... Dupa cum va spuneam aveam luni pe 18 apr programare la analize si consultul preanestezic, fiind hotarata sa raman in Iasi pana la Marea Intalnire. Sambata, pe 16 apr implineam 38 de saptamani iar vineri si sambata am stat mai mult in pat sa nu cumva sa deranjez bb-le. numai ca m- a "deranjat" el pe mine si duminica dimineata la 4 cred au inceput niste contractii usoare, si o durere de burta... ca am mers de cateva ori la baie! Erau cam neregulate si m- a cam dus in eroare, iar cand am terminat cu toaleta dupa cca juma de ora m-am dezmeticit de-a binelea si i-am zis sotului : It's show time! Bagajul nu era tocmai gata, ca doar urma sa plec la Iasi, apoi am pus sotu sa sune la spitalul jud sa afle cine e de garda, Mai aveam si nr. unei moase "just in case", sunat moasa si zice ca ea vine la 7 la servici, dar eu sa merg la spital si fetele or sa o anunte daca sa vina mai repede. In jur de 6 am iesit din casa cu contractii mai puternice, insa tot mi se pareau neregulate. Pe drum am avut doar 2 contractii si chiar am crezut ca e travaliu fals. Am ajuns la spital si ma gandeam sa nu-mi fac fisa de internare, poate inca nu nasc! Am urcat sus, cu fisa facuta de sotu' speriat, iar la consult imi zice "Doamna, aveti dilatatie maxima, ce facem?" Eu eram socata nu stiam care e moasa, apoi mi-au zis ca n-a ajuns si daca rezista membranele s-o astept! Sun sotu si-l informez si ma uit la ceas, era 7 fara 20, apoi in max 10 min apare si moasa mea! Ma cearta ca n-am ajuns mai repede la spital, apoi imi face o injectie si in cateva secunde incepe "distractia".
La 7 fara 2 min, bb-lusul meu drag a venit pe lume! Cand a vrut el si cum a vrut el!
Asadar, am iesit din clubul vostru! Va doresc nasteri usoare, bbei sanatosi si sa vi se indeplineasca asteptarile vav de Arcadia!
Luni, cand aveam programarea pt. consult, m-a sunat fata de la consiliere si i-am spus noutatile si mi-a recomandat sa anunt inainte cand vin sa reziliez contractul ( imi trebuie scrisoare medicala in care sa se precizeze ca a fost vorba de o urgenta).
Va voi citi in continuare, sa aflu cum se termina povestile voastre! Poate data viitoare ajung si eu la Arcadia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui x_alinutza

Hristos a inviat!
Iata ca se implineste o saptamana de cand planurile mele cu privire la Arcadia s-au spulberat! Mi-am dorit foarte mult sa ajung sa nasc acolo, insa stiti vorba cu socoteala de acasa si cea din targ... Dupa cum va spuneam aveam luni pe 18 apr programare la analize si consultul preanestezic, fiind hotarata sa raman in Iasi pana la Marea Intalnire. Sambata, pe 16 apr implineam 38 de saptamani iar vineri si sambata am stat mai mult in pat sa nu cumva sa deranjez bb-le. numai ca m- a "deranjat" el pe mine si duminica dimineata la 4 cred au inceput niste contractii usoare, si o durere de burta... ca am mers de cateva ori la baie! Erau cam neregulate si m- a cam dus in eroare, iar cand am terminat cu toaleta dupa cca juma de ora m-am dezmeticit de-a binelea si i-am zis sotului : It's show time! Bagajul nu era tocmai gata, ca doar urma sa plec la Iasi, apoi am pus sotu sa sune la spitalul jud sa afle cine e de garda, Mai aveam si nr. unei moase "just in case", sunat moasa si zice ca ea vine la 7 la servici, dar eu sa merg la spital si fetele or sa o anunte daca sa vina mai repede. In jur de 6 am iesit din casa cu contractii mai puternice, insa tot mi se pareau neregulate. Pe drum am avut doar 2 contractii si chiar am crezut ca e travaliu fals. Am ajuns la spital si ma gandeam sa nu-mi fac fisa de internare, poate inca nu nasc! Am urcat sus, cu fisa facuta de sotu' speriat, iar la consult imi zice "Doamna, aveti dilatatie maxima, ce facem?" Eu eram socata nu stiam care e moasa, apoi mi-au zis ca n-a ajuns si daca rezista membranele s-o astept! Sun sotu si-l informez si ma uit la ceas, era 7 fara 20, apoi in max 10 min apare si moasa mea! Ma cearta ca n-am ajuns mai repede la spital, apoi imi face o injectie si in cateva secunde incepe "distractia".
La 7 fara 2 min, bb-lusul meu drag a venit pe lume! Cand a vrut el si cum a vrut el!
Asadar, am iesit din clubul vostru! Va doresc nasteri usoare, bbei sanatosi si sa vi se indeplineasca asteptarile vav de Arcadia!
Luni, cand aveam programarea pt. consult, m-a sunat fata de la consiliere si i-am spus noutatile si mi-a recomandat sa anunt inainte cand vin sa reziliez contractul ( imi trebuie scrisoare medicala in care sa se precizeze ca a fost vorba de o urgenta).
Va voi citi in continuare, sa aflu cum se termina povestile voastre! Poate data viitoare ajung si eu la Arcadia!

aLINUTZa

CE surpriza placuta...mabucur ca ai avut parte de o nastere asa de usoara,sa ajungi la dilatatie maxima fara sa ai dureri asa mari este un miracol! FElicitari pt bebe,ii doresc m,ulta sanatate si safie cuminte si papacios,iar tie refacere cat mai rapida,dar banueisc ca esti f bine!
Ce emotii mi-ai dat,cat avea bebe la nstere?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Sarbatori fericite tuturor!
Alinutza, frumoasa poveste, final minunat!
Dada, te asteptam cu vesti...

Mergi la inceput

Aria cand ai DPN??NASti natural sau cezariana?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

hristos a inviat fetelor si un paste luminos si linistit va doresc!
cine va fi urmatoarea mamica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Hristos a inviat fetelor!
Eu am sunat dimineata la dr. {mi-a zis sa o sun inainte de a veni} insa probabil ca era aglomerata pentru ca mi-a zis sa lasam pe miercuri si la fel sa o sun inainte sa nu ma duc sa stau degeaba pe acolo in caz de are o urgenta sau e full.Eu normal am reusit sa ma programez pe 3 insa e prea aproape de DPN si am sunat-o atunci pe dr. si i-am zis ca m-a programat tarziu si incearca sa imi gaseasca o portita sa ma vada inainte de data de 3 sa nu se intampla cumva mai repede evenimentul.Mai incerc miercuri poate o sa fie putin mai libera.Deci nu am vesti.Burtica mea vad ca se lasa din ce in ce mai jos :P
Alinutza felicitari si sa-ti traiasca ingerasul.Ce nu ar da sa nastem toate asa usor! Oricum din cate am mai citit eu esti la a 3-a nastere deja si e mult mai usurel.Nu stiu despre prima nastere la tine a fost tot asa usor?
Va pupic!

Mergi la inceput